Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אתחיל בקצת רקע על עצמי,אני בן 25 מתגורר נכון להיום בישוב גבעת זאב שנמצא במרחק של 7 דקות נסיעה פחות או יותר מירושלים ליד כלא עופר מי שמכיר.באוגוסט סיימתי את לימודי התואר הראשון שלי,וכעת אני עובד בבית החולים תל השומר ליד רמת גן.ביום על הכביש מהבית לעבודה אני עושה כ100 ק״מ.נעבור לנושא שלשמו התכנסנו ובו אני צריך עזרה,מציאת הרכב הראשון שלי,שיהיה הנכון והטוב ביותר לצרכיי.

אני מחפש אוטו קטן/קומפקטי אבל חזק שצריכת, הדלק שלו תיהיה נמוכה כמה שאפשר והביקורים במוסך והריבים עם היבואן לא יהפכו עניין שבשגרה.חשובה לי אמינות הרכב(גיר מנוע וכו׳) כמו גם היכולת שלו לעבור כל יום מרחק של כ100 ק״מ בממוצע הכוללות נסיעות עם עליות וירידות.העדיפות היא כאמור לרכב קטן עם גיר אוטומטי כי על ידני שכחתי לנהוג ולנסות לחזור עכשיו לגיר הידני הוא סיפור בעקבות השעות הרבות שאני מבלה בבית החולים.

התקציב שלי עומד על בערך 90 אלף שקלים עם אופציית מתיחה של בערך עוד חמשת אלפים שקלים.המטרה שלי לקנות רכב חדש מאולמות התצוגה ולא להתחיל להתעסק עם אנשים פרטיים וחברות השכרה(בלי להעליב אף אחד,סליחה מראש אם פגעתי).

אז חברה אשמח אם תוכלו לייעץ ולסייע לח ברכישת רכב חדש ואם תוכלו להרחיב על ההצעות שלכם זה יהיה מצויין כי הבנה במכוניות היא ממני והלאה.

תודה לכל העונים.

עריכה אחרונה על ידי Moustique11
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נסועה השנתית שלך בערך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה פגעת?

אני במקומך כן הייתי מתאמץ לחזור לידני. לדעתי זה לא קשור לשעות הרבות בעבודה. זה השעות הרבות בכביש :roll:

בתקציב הזה יכנסו כמה וכמה רכבים ראויים עם תיבה ידנית. באוטומט תיאלץ להוסיף במחיר או לרדת ברמה [ביחס לידני].

ואני חושב שייעוץ בפורום זה טוב ונחמד, אבל כיון שמדובר על רכב חדש ולא יד שניה, הכי טוב שתיגש לאולמות התצוגה, תשב במכוניות, תרגיש איך זה, ותיקח את מה שאתה הכי מתחבר אליו [אולי תאהב פיאט 500? אולי פורד פיאסטה? רנו קליאו? מאזדה 2? כולן טובות, השאלה מה מוצא חן בעיניך.]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם הבנתי נכון אתה שואל כמה ק״מ אני עובר בשנה?

אם כן אין לי מדד עדיין כי אני עובד בתל השומר רק חודש אבל ניקח את החשבון הפשוט שבית חולים לא נח וככה גם אני אז אם בשנה יש 365 ימים אני מניח שאם נוריד ימי חופשה ודברים כאלה יצא שאני אעבוד יותר מ200 ימים בשנה כפול 100 ק״מ יומיים זה יצא יותר מ20 אלף קמ בשנה

פורסם (נערך)

סקודה פאביה/ פולו חדשה( הדגם של ה90כ"ס עם מתיחת תקציב קטנה) ייכנסו בתקציב ויענו בגדול על כל הדרישות שלך.

עריכה: תיקון קל- הפולו שעולה 99K היא ידנית, אז כנראה שנשאר רק עם פאביה מלכת הכביש.

הייתי ממליץ בחום לשקול שוב את סעיף ה"רוצה חדש מהחברה" . התקציב שלך מכובד ותוכל למצוא המון אקזמפלרים עם ק"מ נמוך ועדיין בתקופת אחריות.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

מבחינת בדיקת האוטו מבחינת נוחות אז בדקתי את הקורסה מיקרה פביה פולו קליאו קיה ריו ופיקנטו איביזה i20.למעט הפביה והקליאו שלא התאימו לי מבחינת גובה או הנוחות השאר היו בסדר.השאלה מה הולך עם חלקי המכונית וכל הדיבורים על גירי הדי אס ג׳י או מנועי הטורבו

פורסם (נערך)

יש עכשיו במבצע עד אוקטובר על שברולט סוניק ב79 אלף,זה אמנם לא מיני,אלא משפחתית קטנה,אבל במחיר שלה היא אפילו זולה מסופר מיני אוטומטית,ככה ששווה לבדוק אותה.

יש גם את הרנו קליאו יד 1 0 ק"מ:

http://www.motori.co.il/camp.php?id=74#video

רכב זריז,מאובזר,וניראה פשוט מעולה.

הDSG לא נחשב לשיא האמינות,עם הזמן החברה מדווחת ששיפרו אותו,אבל עדיין ניתן לשמוע פה בפורום על רכבים עם בעיות,אישית הייתי יורד,אולי בעתיד כשבאמת לא יהיו בעיות.

אותה תיבה קיימת גם באיביזה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כדאי להמתין ליונדאי I20 החדשה. כנראה תהיה מושלמת לתפקיד. יש לה גיר אוטומטי פשוט ואמין, כך שאין פחד מDSG.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפאביה תעשה 30 ק"מ לליטר אולי במצב צניחה מהירח.

רק תזכיר שניה לכולנו פה,כמה רכב כזה עולה?

פורסם

פאביה דיזל היום עולה בסביבות 120-130 אלף ש"ח, שזה מחיר של פלואנס/מגאן/טולדו שיותר מרווחות ממנה, יותר מודרניות, יותר מאובזרות ומגיעות עם גיר רובוטי ולא עם גיר ידני.

פאביה מהדור הנוכחי לא הייתי קונה, רכב מיושן, לא בטיחותי כבר.

כמו שאמרו או לחכות לi20, או לבחור במה שיש כרגע, אני הייתי בודק את הסוויפט ואת הקליאו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לחזור לידני זה קל, אתה פשוט מחליט לחזור ונתחיל לנהוג, אחרי שבוע זה כבר מאחוריך.

גיר כפול מצמד הוא סיכון שמביא איתו נוחות וצריכת דלק נמוכה. אם אתה לא רוצה סיכון לך על ידני. ואגב יש לך את כל ה פולו gti ואיביזה Fr שנת 2011. בנסיעה רגועה הן יעשו 16 קמ לליטר, אבל כשתרצה ללחוץ תהנה מאוד. מצד שני קצת מפחיד האמינות.

הקליאו שמישהו הזכיר לא חסכונית, מלאה ברעשי רוח ולא מאוד מגהצת מהמורות, לא הייתי הולך עליה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

פורד פיאסטה 1.6 אוטו' שווה בדיקה בהחלט!

אני מאמין שעם מבצעי סוף השנה היא תכנס לתקציב שלך ואפילו עם קצת עודף בכיס.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

עם הגיר הרובוטי שלה שלא מציג אמינות גבוהה ומנוע 1.6 זה לא בדיוק מתכון מוצלח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במקומך הייתי חושב על סוניק סדאן או פיאסטה ידנית 2014.

הסוניק תיתן לך מרווח ונסיעה מאוד נוחים אם כי אני לא בטוח לצריכת הדלק שלה, מה שכן היא משפחתית קטנה {או סופרמיני גדולה, איך שתרצה}, עם תא מטען יותר גדול.

הפיאסטה שהיא הייתה הבחירה שלי, תהיה לך מעולה, חסכונית, מרווחת, נעימה לנסיעה, שקטה מאוד גם בסל"ד גבוה וגם ישאר לך הרבה כסף בכיס כי 95K זה סכום מכובד.

יש סיקור שעשיתי לרכב, אתה יותר ממוזמן לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?536801-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-2014&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8

עצה שלי, רק רכב ידני. אתה לא נוסע מעט ביום והחסכון שלך בדלק יהיה חשוב מאוד. הפרש של מאות שקלים בחודש זה משמעותי ביותר וחבל על הכסף.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...