Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך להתחדש ביונדאי, אשמח קצת לסדר בבלאגן. קראתי פה קצת על המדריכים ואני צריך עזרה.

1. מטלית מיקורפייבר, האם היא טובה רק לייבוש רכב אחרי שטיפה? אם יש לי לכלוך נקודתי ואני רוצה לנקות, אני יכול להשתמש בה? עדיף טישיו ומים? יש מטלית מיקרופייבר ייעודית לייבוש/ניקוי וכו'? או שכולן זהות?

2. באיזה דרך הכי טוב לשטוף, שיטת השני דליים? שיטת ה Onr? אגב, מה היחס מהילה של החומר הזה, ואיפה קונים את המיכל תרסיס?

בשטיפה באמצעות שני דליים, האם יש כפפת שטיפה מומלצת? עדיף עם ספוג?

ועוד שאלה, אנחנו עכשיו לקראת חורף. גשם לא פוטר משטיפה. איך שוטפים רכב בימי חורף, שקר ויש גשם. אז כן, לא כל יום יש גשם, אבל קר. אי אפשר לשטוף רכב כשאתה "מרופד"

3. סדר בנושא הווקס: יש ווקס ויש אוטם צבע, פלסטלינה. גם פה קראתי פה קצת, וממה שהבנתי וקס זה הכי מומלץ ויותר עמיד. קראתי שהכי טוב להתחיל עם פלסטלינה ואז עם הוקס. איזה המלצות יש לכם לפלסטליה וווקס?

האם ברכב חדש גם יש צורך לעשות ווקס? מתי להתחיל עם זה ואיך אני עושה סדר בבלאגן?

4. ג'נטים ראיתי שפה יש מברשת ויש תרסיס שהוא קצף, גם פה, איך להתחיל?

פורסם

1- במטלית גדולה אפשר להשתמש כמו זו:

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/dc-basics-blue-giant-drying-towel-118

אם יש למשל קקי של ציפור אתה יכול להשתמש המגבון לח.

2-אם אין לך צינור אז onr בשיטת 2 דליים,אם יש צינור מספיק דלי אחד עם onr או סבון יעודי.

היחס הוא פקק לדלי.

בגשם אין מה לשטוף הרבה רק אם ישהרבה בוץ.

3-פלסטלינה עם ווקס

http://www.autostore.co.il/151426/קיט%2Dפלסטלינה%2Dלרכב%2DCarplan

אל תשקיע בבתחלה הרבה כסף בווקס,אולי תיראה שאין לך כוח לזה לכן חבל על הכסף,בערכה הזאת יש כבר ווקס בסיסי.

גם ברכב חדש צריך ווקס,זה כמו קרם הגנה.

אתה שוטף את הרכב,מייבש,פלסטלינה ואז ווקס,תסתכל מדריכים ביוטיוב ככה אני למדתי.

4-אתה מרסס מחכה בהתאם להוראות,מנקה עם במברשת ושוטף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קודם כל תודה על התשובה המפורטת.

1. קקי, גם נייר ומים יכולים להיות טוב, יש עדיפות למה להשתמש?

2. בסרטון רואים שהוא ריסס את הרכב ב onr, מתיזים אותו אחרי ניקוי ראשוני?ו איפה קונים מתיז כזה? ומה היחס ששמים בו חומר של onr?

לגבי הכפפות ראיתי שיש שרשור וגם המלצות למטלית ייבוש. אתה משתמש בכפפה?איזו?

מה הסדר? שטיפה סמים,one ושני דדליים?

3. יש לך למטלית למתחיל לווקס? מתי אתה מתחיל להמליץ להתחיל לשים ווקס ברכב חדש?

4. יש המלצה? עם איזו מברשת? משהו ייעדוי לגנטים? זה גם פונקציה של חורף?

5. משהו בסיסי לחלקים הפנימיים, ריפוד ופלסטיקה?

עריכה אחרונה על ידי sasiz
פורסם

1-נייר אפשר עם מים,אבל מגבון נוח יותר,לכן כדאי לשמור כזה ברכב.

2-במידה ויש אבק ואין אופציה לצינור אפשר לעשות בשיטה הזאת,או שאתה יכול לקחת 2-3 בקבוקים לשפוך על הרכב ולקבל אפקט דומה לצינור.

ביחס בדלי מים פקק לדלי מלא.

אני משתמש בספוג,הבעיה עם כפפה לפחות עם מה שאני השתמשתי שאחרי זמן מסוים הגומי סביב היד נחלש ולכן יש לה נטיה לרדת מהיד,לא נוח.

קודם כול יש לך צינור לשטיפה?

3-שים לב בלמעלה כבר נתתי לך קישור לפלסטלינה+ווקס.

מתי ליישם? בסוף שבוע אחרי שאתה מקבל אותו,קח בחשבון שווקס לא עושים על רכב חם,לכן צריך לקום מוקדם בבוקר ולעבוד בצל.

4-אני הזמנתי מברשת כזאת:

http://www.detailedclean.co.uk/wheels-and-tyres/alloy-wheel-cleaning-brush-119

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

2. אין לי אופציה לצינור. יש סרטון שבו מראים בן אדם מנקה רכב עם מים ואז מרסס עליו onr ושוב שוטף. זה קישור שראיתי פה באחד השרשורים. אני כרגע מהסמארטפון, אז יהיה קשה למצוא.

3. כן . שמתי לב. ערכתי אח"כ את התגובה.

פורסם

תיראה,סווירלים יהיו לך,אין מה לעשות,לכן תעשה את מה אני הייתי עושה כשלא הייתה גישה לצינור,תרטיב את הרכב עם בקבוק/2 כדאי הרכב יהיה נקי ותשתמש בONR,זה לא שלא יהיו עוד,אבל החומר אמור להגן יותר על הצבע.

פורסם

זה הסרטוןhttp://www.youtube.com/watch?v=WL5A29qIjnc

ניקוי כזה הוא מספיק? או שאח"ג לעבור לשיטת שני דליים?

"לשפוך שני בקבוקים שהקגב נקי" אבל אם לא? אם יש לכלוך קל/עיקש?

אני מבין שאתה משתמש בצינור?

באיזה ספוג כדאי לי להשתמש?

פורסם

לגבי ספוג אני משתמש בכזה:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8

לפי הלחץ לא צריך 2 דליים,מספיק דלי עם סבון.

פורסם

בשיטה בסרטון עם ה onr שיטה טובה לפני ניקוי בשני דליים? ניתן לקנות שפריצר מסוג זה בכל חנות לרכב?

פורסם

תבדוק בAUTOSTORE.

פורסם

המברשת דומה לשלי,רק איני יודע במציאות מה הרכות של הסיבים,לכן עדיף תזמין מה שאני הזמנתי כי אני כבר מכיר את הברשת.

המגבת השניה מדובר על 6 יחידות של 30*30,הם קטנות ולא נוחות לניגוב הרכב,לכן הראשונה עדיפה,אבל איני יודע כמה היא סופגת.

הספוגים דווקא ניראים בסדר,הייתי לוקח את השני,לך תדע כמה יחזיק התפס מבחינת האלסטיות את היד לאורך הזמן.

פורסם

נכון,אבל המברשת אמורה להחזיק לך לכמה שנים,אז שילמת פעם אחת וזהו,לא שהיא נגמרת.

או שתזמין מEBAY ודווח לנו על איכותה :)

פורסם (נערך)

כנ"ל לגבי הספוג והמגבת? גם הם יחזיקו תקופה ששווה את המשלוח?

יש לך חומר מומלץ לג'נטים שיתאים לi10 החדשה? כנ"ל לפנים של הרכב, מושבים ופלסטיקה?

עריכה אחרונה על ידי sasiz
  • תוכן חדש...