Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סולם לבית

318i
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סולם המתכת הישן כבר לא מספיק ואני מחפש סולם חדש לבית.

התקרה בגובה 2.70 וחשוב לי שיהיה מספיק גבוה

חשבתי על סולם עץ שיכול להחזיק גם שני אנשים, מה שמקל על עבודה בגובה בבית (אני לא נעול על סולם עץ)

יש לכם המלצות כלשהן? (לשימוש ביתי חובבני - אני לא שיפוצניק במקצועי)

אשמח אם תמליצו גם על מקום לרכישה

אין לי מושג מה מחירי הסולמות לכן אני לא יודע להגדיר תקציב

תודה

פורסם

לפי חוקי מדינת ישראל רוב הסולמות החובבניים יהיו מתחת ל2 מטר , המלצתי לסולם עץ שניתן לשבת עליו כאשר אתה בשלב האחרון מאד נוח לעבודה .

דוגמא לסולם

פורסם

יש לך מושג מה המחירים של הסולמות הללו?

נראה לי ש-5/6 שלבים יספיקו? (אני צריך להגיע ל2.70 מטר אבל הגובה המשתמש הוא כ-1.60+-0.10 מטר)

תודה

פורסם

בשביל שהסולם יחזיק שני אנשים - לפחות ה-6 שלבים, כך לא תטצרך לעמוד על השלב האחרון, אלא בפיסוק רגליים שכל רגל עומדת על צד אחד של הסולם (או איש בכל צד של הסולם).

אני לא כ"כ אוהב את הסולמות מעץ, בעיניי הם לא יציבים כמו סולמות המתכת שיש להם נעילה (אלא אם כן אתה רוצה לצבוע את התקרה ורוצה לזוז עם הסולם תוך כדי עבודה).

הבעיה היא שבהרבה סולמות מתכת אין את האופציה של שני אנשים.

אני הייתי הולך על דבר כזה:

http://www.amital-ltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1033

פורסם (נערך)

בגללך אשכרה קמתי מהכורסא לבדוק מה יש לי בבית.

תקרה 2.60, סולם 5 שלבים, מעץ, צהוב כזה תוצרת הארץ (חגית, בדומה לקישור) - נפוץ בכל חור.

השלב האחרון גבולי, בשביל הגובה שלך קח 6 שלבים.

כמה זה עולה? לא משנה, הוא אמור להספיק לכל החיים,

אבל אם אתה מתעקש - (עריכה: טעיתי במחיר)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה אומר לקחת את הסולם עץ הכי פשוט של חגית?

לא להשקיע פי 2/3 על הסולמות המקצועיים שלהם מעץ עם תו תקן?

פורסם

לא רואה היגיון רב בשבירת ראש על סולם ביתי שתשתמש בו אחת לכמה חודשים.

גם לסולמות הפשוטים יש תו תקן ופס מתכת מתחת לכל שלב.

אגב, תתעלם מהמחיר שכתבתי, הוא לא נכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ליקר יותר יש שלבים רחבים יותר ועוד שטויות :|

אגב מה המחיר שערכת? כי לא ניתן לראות אותו :p

והסתכלתי 6 שלבים הכי הגיוני, יותר מזה הוא יהיה מעל ל-2 מטר אורך וזה לא נוח אפילו להזיז בתוך הבית

ה-6 שלבים הוא 1.90 מטר

פורסם

אני מצאתי שלרוב העבודות בתוך הבית, הכי נוח זה סולם קטן של (כמדומני) 4 מדרגות, ואיתו אני עובד כמעט תמיד גם אצל לקוחות.

הסולמות הגדולים יותר (5-6 מדרגות) הם טובים אבל הרבה פחות נוחים ושימושיים לעבודות בית.

רוב הסולמות התיקניים ("סולמות חגית" וכד') מצויידים במוט ברזל (תומך) מתחת לכל מדרגת עץ, כך שלרוב אין בעיה לעמוד על הסולם בצורה תיקנית (פתוח, במצב A) אפילו אם מדובר ב-2 אנשים (שים לב להגבלות ולהוראות היצרן בנוגע למשל מקסימלי ואופן השימוש במוצר שאתה קונה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...