Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי יונדאי i20 שנת 2011 ומדי פעם נורית אזהרה נדלקת למשך הנסיעה (תמונה מצורפת).

לא הצלחתי להבין מה גורם לה להידלק פתאום. אני מכבה מנוע ומתניע והיא נדלקת שוב.

אחרי לילה בנסיעה הבאה היא נעלמת והכל תקין עד הפעם הבאה (כמה ימים/שבועות).

מישהו עם רכב דומה נתקל בבעיה כזו? יש למישהו מושג?

Photo.jpg

פורסם

חיישן ESP, מחלה ידועה בדגמים של יונדאי. גש למוסך על מנת שיחליפו לך במידה והרכב באחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מציע לך לערוך חיפוש אחרי כל השרשורים שלי בנושא תחת I30 2009 ותגלה את מגוון התקלות שהמנורה הארורה הזו יכולה לספק.

התקלה יכולה להתחיל מיוניט אור בלם תקול (סביבות 200 ש"ח נזק) /חיישנים מלוכלכים בגלגלים וויכולה גם להיות משהו יותר רציני כמו תקלה במחשב כזה או אחר הקשור לפעולת ABS/ESP.

הרכב שלי היה בשני מורשי יבואן,היוניט הארורה הוחלפה פעמיים,הוחלף גם מחשב שקר כלשהו שעלה כמה מאות ש"ח ועדיין המנורה נדלקת פעם ב..(פשוט עניין של קריזה).

לאחר שניקיתי את החיישנים בכל הגלגלים מיוזמתי המנורה הארורה הפסיקה לדלוק למשך שנה שלמה ושלשום שוב חזר הניגון לצערי.

מסקנה: גם מורשי היבואן לא מצליחים להתמודד בחלק גדול מהמקרים ל התקלה הזו,הם לא תמיד מצליחים לאבחן את הבעיה ואחד מהם הגדיל לומר: "המנורה הזו יכולה לדלוק בגלל 15-20 סיבות אפשריות שביניהן הנפוצה היא היוניט".)

עכשיו תבינו מה שתבינו ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יותר ברור: יש הרבה יותר מסיבה אחת להידלקות המנורה.אתה מגיע למוסך מורשה והוא מחליף חלק לפי קוד התקלה שחילץ הסקאנר.

זה לא אומר שעוד 3 חודשים המנורה הזו לא תחזור לדלוק והפעם יצוץ קוד תקלה אחר. בקיצור ברכבים הללו (סדרת ה I ,לא יודע לגבי ה I35) המערכת הארורה הזו היא נקודת התורפה וחבל,שהיבואן המהולל לא עשה עם זה כלום ונותן ללקוחות שלו לרוץ בין מוסכים גם אחרי תקופת האחריות כאשר אין פתרון ממשי לתקלה.

פורסם
לא נראה לי נכון מה שאתה אומר

לצערי,במקרה הפרטי של הרכב שלי חוויתי את זה על בשרי ואני ממשיך לחוותץ היתה לי שנה של שקט אחרי שניקיתי את כל החיישנים בגלגלים.

עכשיו המנורה שוב דולקת לסירוגין . אם אני מגיע לאבחון אצלך אתה מתחייב לתקן לי את התקלה (עזוב עכשיו עלויות,לא מיליונר אבל אשלם מה שצריך) ומבטיח לי שהמנורה לא תחזור לדלוק ?

אם במורשי היבואן (אני מוכן לחשוף שמות לצורך העניין- מוסך יונדאי הצפון ליד לב המפרץ ומוסך ג.פ.י בעכו) לא מצאו פתרון וחלילה אני לא מזלזל בך אבל אתה מוכן להתחייב למשהו שהמורשה לא יכול ?

• תוכן חדש...