Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באיביזה 2014 חדשה.

כבר בימים הראשונים מערכת המולטימדיה הסינית שקיבלתי עם הרכב לא סיפקה את הסחורה, רגישות קליטה נמוכה ואיכות שמע ברמה של טרנזיסטור.

לא עבר שבוע והחלפתי את ה HU בKW-AV61BT JVC והוספתי רמקולים פשוטים יחסית במגש האחורי של פיוניר.

השיפור בהחלט ניכר בכל התחומים - קליטה, שמע וממשק משתמש.

עכשיו אני מוכן לסיבוב שדרוג נוסף.

דרישות: מבלה ברכב זמן רב, כמעט שעה לכל כיוון כדי להגיע לעבודה,הרוב בכביש בין עירוני. שומע הכל: גלגלץ,ישראלי ישן וחדש, לועזי עכשווי, שנות ה80 וה90.

בתא הכפפות יש לי דיסק של דייר סטרייט (אני חושב שהדיסק הזה בן 20) מאוד מתחבר למוזיקה הזאת, אף פעם לא נמאס.

חשובה לי מאוד רמת הפירוט של הצלילים ובס רך ומדויק. אני רוצה ליהנות מאיכות טובה גם בעצמה נמוכה.

אני ממש לא בקטע של "שבירת שמשות" עם סאבים עצומים.

סכום לשדרוג: 3K. ניתן למתוח עוד במקרה הצורך

קראתי המון פוסטים לאחור ולא הגעתי למסקנה ברורה חוץ משהרכב שלי מאוד בעייתי בפרוק הדלתות כדי לשדרג את הרמקולים הקידמיים.

האם ניתן להגיע לרמה טובה יחסית של שמע ע"י הוספה של סאב ומגבר בלבד בלי להתעסק בדלתות? אולי לשדרג רק את ה 6X9 + מגבר?

אני מאזור הדרום אבל אין לי בעיה להגיע גם לאזור המרכז עבור התקנה איכותית.

עצות מבעלי ניסיון וידע יתקבלו בברכה

תודה.

S60 Rdesign

פורסם

בתור בעל רכב זהה אני יכל להמליץ על 3 דברים עיקריים :

1 : סט איכותי מקדימה

2 : איטום בדלתות

3 : סאב איכותי

כמובן שצריך גם מגבר אבל זה פחות בעייתי.

את ה אחוריים בכלל הייתי מנתק , אתה מוזמן להגיע למפגש מרכז הקרוב ולהתרשם גם מהרכב שלי וגם משאר הרכבים.

אני חושב שתקבל מושג ממש טוב לגבי מה הכיוון שאתה צריך ללכת בו , כמו כן גם תקבל התרשמות לגבי סטים קידמיים ותבחר למה אתה מתחבר...

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

לפותח השרשור,

בהחלט אני מסכים עם ז׳קה, אין טעם ברמקולים האחוריים. חשוב מאוד (לא חייב כמובן,אך בהחלט רצוי) לעשות איטום ברכב, זה משפר בצורה משמעותית את איכות בסאונד.

תגיעי למפגשים ובהחלט תשמע ותבחר מה שהכי מתאים לדרישות שלך.

בהצלחה :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

אישית לא הייתי הולך על המורל טמפו או וירטוס

אם התקציב הוא ללא עלות התקנה ,הייתי הולך על

FOCAL PS165

FOCAL SB25A1

מגבר 4 ערוצים משומש\חדש בגבול ה-1000 שח.

אגב ישנו יבואן חדש של ARC AUDIO בפורום עם ציוד חדש ומעניין

אם אתה רוצה להתנסות במותג חדש ואיכותי שלא נפוץ בארץ ובמחירים טובים

אתה יכול לרכוש

ARC6.2

ARC8D2

ומגבר משומש\חדש בגבול ה 1000 שח.

פורסם

מגבר אני יכול להמליץ על קראנץ 1800.4\JBL GTO1004 בהחלט מגברים נחמדים לתקציב שלך

מקדימה Morel tempo\Focal PS165 ומאחורה אמרתי לך עדיף להוריד אותם בכלל אם לא אז

אתה יכול ללכת על Rockford prime r1693\Morel Tempo 6x9\JBL GTO938

או פשוט לקנות מגבר משומש במצב טוב עד 1000שקל.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

לדעתי אתה צריך לעשות איזשהו סדר עדיפויות מבחינת מה וכמה אתה מקציב לקומפוננט, מגבר, סאב והתקנה.

מנסיון, התקנה טובה היא סדר גודל של 1,000 ש"ח כמו כלום, את המורל וירטוס אני מאד אוהב וממליץ בחום.

אשמח לסייע בעוד פרטים.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אחרי כמה טלפונים ובעקבות ההמלצות שלכם החלטתי להשקיע רק במגבר וקומפוננט איכותיים+ התקנה ברמה גבוהה.

אני בודק לגבי ה ARC 6.2. יש מצב למחירי כניסה מפתים.

לגבי מגבר, אני בודק מגבר משומש של HERTZ מדגם HDP 4.

בגדול הציוד הנ"ל (וסכום נוסף להתקנה) מחסל לי את כל התקציב וכנראה שעל הסאב אני אוותר כרגע.

S60 Rdesign

• תוכן חדש...