Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא נגררים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לרכב פרטי יש מגבלה על גודל הנגרר (אורך) שמותר לו לגרור ?

ומדובר על נגרר חפצים לא ספורט

פורסם

בוודאי, לכל רכב יש משקל כולל מותר, ומשקל נגרר מותר.

איזה רכב מדובר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השאלה היא לגביי גודל הנגרר ולא המשקל, הנגרר הוא 500 ק״ג והרכב הוא פרטי משפחתי לצורך העניין קורולה

פורסם

בגדול, ומבלי להיכנס לעובי הקורה, לרכב פרטי אין בעיה לסחוב נגרר של 500 ק"ג (משקל כולל).

בקישור הזה תנסה לאתר את דגם הרכב שלך ולראות האם רשום לו משקל בסעיפים של גרור ללא בלמים וגרור עם בלמים.

http://car.mot.gov.il/index.php?option=com_carmodels&view=carmodels&Itemid=30

בעיקרון, החל מגרור של 750 ק"ג רוב הרכבים הקלים (מסחריות קלות ופרטיים) חייבים בגרור עם בלמים בגלל משקל עצמי נמוך יחסית, אבל עם גרור של 500 ק"ג אין בעיה אפילו ברכבים קטנים ממשפחתית כמו הקורולה.

כמובן שאתה תמיד יכול להרים טלפון למתקין (למשל: ציקי נגררים בפתח תקוה, א.ג. נגררים בכפ"ס) ולשאול טלפונית, אני בטוח שהם יוכלו לענות לך במדוייק.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא שואל על המשקל ,אני שואל אם יש מגבלה על אורך הנגרר רוחב אני יודע לא יותר מהרכב הגורר.

• תוכן חדש...