Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אבי רוצה להשכיר רכב לתקופה ארוכה , כרגע יש לנו סוניק שעולה כ-2500 לחודש ואיך נומר , הרכב לא טוב בכלל , אולי כי הוא בעל קילומטרז נכבד לגילו או כי זה אופיו.

אנחנו מחפשים לשכר קיה ריו או יונדאי i20 או רכב בסגנון.

מהי חברת הליסינג המומלצת ביותר לכך?

פורסם

שלום,

זה משתנה מרכב לרכב ומחברה לחברה (מנסיון אני שוכר לא מעט).

אני חושב ששלמה סיקסט יצא עכשיו במבצע ב- 89 ש''ח ליום.

אני פשוט מתקשר לכל החברות ואיפה שיותר זול אני לוקח, אבל הרוב לקחתי מאלדן.

רועי

פורסם

תודה רבה לכם.

האם באלדן,יהיו רכבים במחירי 2500 שקל בסדר הגדול של קיה ריו וכו'?

כמובן שאני מבין שאתם לא נציגי החברה,אבל בתור כאלו שהשכירו בעבר,אשמח לדעת.

פורסם

בכיף, שוב כדאי לך להתקשר ולשאול, דוגמא למה צריך.

אני שכרתי יום ראשון ליום אחד קיה פיקנטו התקשרתי לחברה אחת הם רצו מחיר מאוד גבוה,

התקשרתי לחברה אחרת הם היו זולים מהם ב- 100 ש''ח.

רועי

פורסם

גם לי יש ניסיון מעולה עם אלדן.

בגדול 2500 ש"ח בחודש זה בערך המחיר להשכרה חודשית של רכב כמו i20 (סופר מיני אוטומטית). אבל יש בפורום נציגה של אלדן, אתה יכול לשלוח לה הודעה פרטית ולשאול אותה: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?106862-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%9C%D7%93%D7%9F

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם לי יש ניסיון מעולה עם אלדן.

בגדול 2500 ש"ח בחודש זה בערך המחיר להשכרה חודשית של רכב כמו i20 (סופר מיני אוטומטית). אבל יש בפורום נציגה של אלדן, אתה יכול לשלוח לה הודעה פרטית ולשאול אותה: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?106862-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%9C%D7%93%D7%9F

תודה רבה רבה לך!

אני אפנה אליה.

זה בדיוק הרכב שאנו מעוניינים בו.

• תוכן חדש...