Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי טויוטה קורלה 98 לבנה שלאחרונה התגלו מספר פגמים בצבע שמאוד מפריעים לי.

הראשון: כנראה שהחנתי את הרכב מתחת לעץ או באזור שצבעו ברסס (פחות נראה לי) כל הרכב מלא נקודות והרכב ממש מרגיש כמו נייר שיוף . מה שמוזר הוא שהנקודות מכסות את כל הרכב על כל צדדיו עד לגובה החלק התחתון של הדלת ( גובה הפס קישוט) . לאור האמור אני מניח שהמזיק הגיע מלמעלה ולא נישא ברוח מכייון ספציפי לכן אני מאמין שמדובר בעץ.

מכייון שהנקודות על השמשמה הכי מפריעות לי ניסיתי להוריד אותם בשטיפה, עם מכונת שטיפה-גרניק, עם סקוטש וסבון ואפילו עם טרמפנטין שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון?

אציין שהנקודות על הרכב פחות מטרידות אבל על החלון זה ממש מציק. אני מצרף תמונה.

אם אין בררה ויהיה עלי לעשות פוליש אשמח להמלצות על מישהו יחסית זול בכל זאת מדובר ברכב ישן

בנוסף,

אני מעוניין לטפל בעצמי בלקה מתקלפת ( דלת שבעבר עברה פחחותך והלקה התחילה להתקלף מאזור החולן ומטה . האם לקנות ספרי לקה ופשוט לרסס , תוך כיסוי יתר החלקים של הרכב שבאזור?

תודה רבה לכם

תמונת חלון.jpg

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

תנסה קודם פלסטלינה,אכן יש איזה עץ שגורם לנקודות ופלסטלינה מוריד אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש חברים שקנו אותה ודווקא היו מרוצים,כשאני פלסטלינה טני גם עושה לחלונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדרך היחידה והאמיתית לתקן לקה מתקלפת זה לצבוע את כול הדלת .

1.אם בכול זאת אתה רוצה לשפר את המצב , אתה צריך לשייף (בעדינות רבה) את הלכה המתקלפת עד שאתה מגיע ללכה בריאה וחזקה בהמשך הדלת .

** צריך להיזהר מאוד לא לשייף את צבע הבסיס שמתחת ללכה !!!

2.לאחר ששייפת את הלכה הישנה והגעת בהמשך לקצוות לכה שלא מתקלפת , משייפים את הקצוות עד שיהיה חלק בשביל שלא תהיה מדרגה בין הלכה החדשה לישנה .

3.מנקים טוב טוב את הפאנל .

4.מכסים את כול הדברים שלא צריכים להיצבע .

לא מכסים מסביב לתיקון , בשביל שיהיה אפשר לטשטש לכה חדשה עם הישנה .

5. לוקח ספריי לכה מבריקה , ומרסס שכבות דקות על האזור שליטשת .

6.צורת הריסוס :

-ריסוס ממרחק 15 ס"מ (במידה ויש רוח מרססים יותר קרוב ) .

-ריסוס תוך כדי תנועה מהירה ( ריסוס איטי יכול לגרום לבועות \ נזילות ).

-ריסוס בשכבות דקות .

-ריסוס תוך כדי שמסיימים לרסס החוצה , לכיוון הלכה הישנה .

7.לאחר כמה ימים , לוקח נייר שיוף מים בדרגה 2000 ועובר בעדינות על האזור שרוסס ומחוצה לו , איפה שהלכה הישנה .

8. לוקח פוליש עדין מאוד , ומתחיל בעדינות ליישם בעדינות על האזור שלוטש עד שנעלמים סימני שיוף .

** יכול מאוד שתצטרך לעבור כמה פעמים עד שהכול יתבהר ויחזור הברק .

זהו בעיקרון .

* קח בחשבון שיכול להיות הבדל בין לכה חדשה ללכה ישנה .

*קח בחשבון שבמוקדם או במאוחר הלכה הישנה תמשיך להתקלף .

**** אני בקרוב מתכוון לתקן מקומות של לכה מתקלפת .

אני אעדכן בתהליך והתוצאה .

• תוכן חדש...