Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 2003 ELX 1.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אשמח לייעוץ אחרון לפני רכישה:

פונטו ספייס 2003 ELX 1.3

80 כ"ס

16V

יד 3

גיר (לא סגור בכלל על ההבדלים אבל הוא רציף ממה שהבנתי בשנתון הזה, טיפטרוניק?)

http://images.yad2.co.il/Pic/201408/12/1_1/o/1_1_4_182394_20140812100825.jpg

תיאור של בעל הרכב:

"תוספות: 4 צמיגים חדשים, מצבר חדש עם אחריות, מזגן מקפיא, חלונות חשמל, הגה כח, כריות אויר, רדיו דיסק, דיבורית, הדגם החזק 80 כ"ס, חסכונית בדלק"

"[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]רכב שמור להפליא ומטופל היטב, ללא תאונות, נהגת יחידה, טסט לשנה מלאה, קילומטראז' נמוך[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

"

הוחלף מנוע בנובמבר 2013, ב- 120 אלף ק"מ - כרגע הרכב על 135 אלף ק"מ

עבר טיימינג ב 90 אלף קילומטר. (אני לא סגור על זה אבל אם הוחלף טיימינג לפני שהוחלף מנוע, זה לא הולך ביחד?)

הוא דורש 11 אלף... אני מתכנן ללכת לבדוק אותו ביחד עם חבר של המשפחה שהוא במקרה מוסכניק... אבל בלי קשר רוצה לשמוע את דעתכם, גם על עצם זה שהוחלף מנוע, גם בנוגע לרצועת טיימינג, מה לגבי הגיר, אם הלך מנוע ב 120 אלף ק"מ זה לא מסמל שגם גיר ילך בקרוב או שאין קשר?

תגידו לי בפועל על איזה נקודות לשים דגשים לפני הרכישה.. רכב ראשון סה"כ.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Norbin
פורסם

כל התוספות כמעט זה מה שמגיע עם הרכב ברמת אבזור הרגילה שלו, הצמיגים והמערכת זה סבבה לא יותר.

הרכב מגיע רק עם גיר רציף בדגם הזה.

ההחלפה של המנוע בעייתית כי לא תוכל לדעת כמה קילומטר עשה המנוע שהוכנס 10 או 200, טיימינג עושים כל 60 אלף אם זוכר נכון אז זה על הסף של עוד החלפה.

פורסם

אישית הייתי נמנע ברכב שהוחלף בו מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין קשר בין הגיר למנוע בהקשר הזה ,אבל מנוע שמוחלף בק"מ כזה נמוך כנאמר דרשני.

רוב הסיכויים שנעשה לו טיימינג.

אני באופן אישי מכיר מקרה שבו שכחו לסגור פקק מילוי שמן או פקק רדיאטור שגרם להחלפת מנוע.

פורסם

כן,פשוט בלי הילוכים,ההרגשה שיש הילוך אחד בלבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...