Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן ברכב אבטחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השטות הזו קיימת גם ברכבים מבצעיים בצה"ל, בשם ענ"א.

בתחילת הנסיעה נדרש להעביר חוגר בסורק.

קצין הרכב ביחידה, קצין הבטיחות והמפקד מקבלים SMS עם פרטי הנהג על כל האצה מוגזמת, בלימת חירום, כוח G קיצוני (כניסה לפניה במהירות מופרזת) וחריגה מהמהירות המותרת בקטע הדרך.

המערכת נדלקת בפתיחת סוויץ', ומתחברת לכל מקום אפשרי ברכב.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
מה עם הפרטיות שלי??

תחשוב שאתה עובד במשרד, הבוס ישוב באותו חדר.

הוא רואה מה אתה עושה, מתי יוצא לעשן וכו'.

הוא גם רוצה לוודא שאתה לא דופק עם פטיש על המחשב במשרד ולא הורס את השלוחן ואת הכסא.

מערכת מעקב ברכב נועדה בדיוק לאותה מטרה. כמובן שזה לא נעים אבל אין שום פרטיות במקום עבודה.

פרטיות יש בבית.

פורסם

טוב זה לא עד כדי כך מתוחכם אבל קרוב לזה מסתבר.. טוב לדעת בכל מקרה.

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

פורסם
השטות הזו קיימת גם ברכבים מבצעיים בצה"ל, בשם ענ"א.

בתחילת הנסיעה נדרש להעביר חוגר בסורק.

קצין הרכב ביחידה, קצין הבטיחות והמפקד מקבלים SMS עם פרטי הנהג על כל האצה מוגזמת, בלימת חירום, כוח G קיצוני (כניסה לפניה במהירות מופרזת) וחריגה מהמהירות המותרת בקטע הדרך.

המערכת נדלקת בפתיחת סוויץ', ומתחברת לכל מקום אפשרי ברכב.

המערכת הזאת קצת בעייתית לעיתים, יצא לי לנסוע עם המפקד שלי בקטעים שבוודאות היו מסומנים על הכביש כ110 קמ"ש, התקשר אליו הקצין רכב ושאל למה הוא נוסע כל כך מהר, התוכנה הראתה שמותר 90 קמ"ש, זה טעות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה היה רכב חום?

רכב צבאי חום יכול להיות מוגבל לפי החלטת הצבא למהירות 80 או 90 וגם לפחות מזה בכביש בינעירוני. ולא משנה מה המהירות המותרת בפועל.

פורסם

זה רכב חום, מדובר על DMAX 4X4. אני מכיר את הנהלים, עובדה שבכביש 6 לא העירו כשהרכב נסע במהירות של 110 קמ"ש, הרכבים הצבאיים בעלי הגבלת המהירות פשוט לא יכולים לעבור את המהירות שהגדירו להם (כמו F550, אי אפשר לעבור ברכב הזה את ה95-100 קמ"ש).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם כך אז זו טעות במפות GPS.

רואים את זה לפעמים גם "באזרחות", למי שיצא לנהוג עם מכשיר GPS רגיל ולא Waze.

בחלק מהמקומות ה GPS צובע את סמל המהירות באדום - כלומר עברת את המהירות המותרת, אבל בפועל מהירות מותרת באותו מקום גבוהה יותר. כלומר מפה לא מעודכנת.

פורסם

זה עשוי להיות בעייתי, התקשרו אליו ואמרו לו להוריד את המהירות ואם לא הוא ישפט, אני והוא לא הבנו מה רוצים מאיתנו, שכן התמרור מורה 110 קמ"ש והוא אכן נסע כך.

פורסם

השטויות החדשות האלו עם רכבים של צה"ל וכל ההגבלות עליהם מתסכלות מאוד חיילי מילואים. אני מגיע לצבא במרווחים של חצי שנה וכל פעם נתקל בעוד ערימה של בולשיט.

אמנם זה היה לפני מערכת המעקב האלקט', אבל כבר בימים שהבולשיט התחיל. היינו בשטחים, ישבתי במפג"ד והייתי צריך לראות חייל נשוך במוצב שהגדוד שלנו תפס, רק מה - בגלל גשם היה איסור להוציא רכבים בלי אישור מח"ט. עם אביר משורין היה אסור, אבל אף אחד לא אמר כלום לגבי קליאו לא ממוגנת. אז נכנסתי עם החוג"ד לרנו הפרטית שלי, הוא אבטח ואני נהגתי (עם שכפ"ץ וקסדה) לאותו מוצב.

חמורים.

• תוכן חדש...