Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אפשר בבקשה יעוץ?

מחפשים רכב משפחתי שנת 2012, לנסיעות בין ישובים בעמק (אני מניחה שזה נחשב בין עירוני).

דרישות סטנדרטיות אני מניחה- חסכוני בדלק וטיפולים, אמין..

אם יש משהו שהוא אקטרא יקר בביטוח בגלל גניבות למשל אודה לאינפורמציה מתאימה גם כן.

הרכב צריך לטפס על גבעה בדרך הביתה עם הרבה קניות מהסופר אז שלא יהיה חלשלוש :)

תקציב - עד 70-80 אלף.

הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים של האוקטביה ולא הצלחתי להבין איזה מהם אמין\בעייתי ולהתרחק

מאזדה 3 - הבנתי שקצת בזבזני בדלק, וקראתי גם שהוא קצת צפוף - עד כמה והאם זה רלונטי גם לדגם 2012?

טויוטה קורולה - מומלץ? איזה דגם? בהנחה וניתן למצוא בתקציב..

יונדאי i30 נשלל ע"י ההורים על על טענות רעש, זו תופעה ידועה? נכונה לכל הדגמים האלה או ששווה להסתכל על אחד דומה?

וולקסווגן גולף - כדאי? איזה מהדגמים?

המלצות אחרות?

המלצות ממה כדאי להתרחק?

אלף תודות !

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

לגביי ביטוח יש לבדוק מול הסוכן ישירות מכיוון שזה משתנה (יש מקומות וארגונים של מקומות עבודה שמארגנים כמו קבוצת רכישה לביטוח ואז הביטוח זול יותר כמו למשל לעובדי מדינה).

ניתן גם להשוות באתר כמו wobi.

האם הרכב חייב להיות מרווח? האם חייב תא מטען גדול? וכמה קילומטרים נוסעים בערך בשנה?.

פורסם

תודה רבה

עדיף מרווח..

תא מטען מרווח שיספיק לקניות מכובדות בסופר.

ק"מ שנתי בערך 5 אלף ק"מ בתקופה הקרובה.

פורסם

הייתי ממליץ לחפש קיה פורטה מהשנתון.. יש לה תיבת 6 הילוכים ואת המנוע של היונדאי.. יש הבדל דיי גדול בזכות התיבה. מניסיון

פורסם

תודה רבה!

לגבי הקיה - מה היתרונות שלה על פני האחרות?

לגבי היונדאי i25 - אין לה את בעיות הרעשים שהזכרתי?

איך שתיהן מבחינת אמינות ותקלות?

לגבי הדגמים בכותבת - מדוע לא מומלצים?

תודה רבה שוב!

פורסם
תודה רבה!

לגבי הקיה - מה היתרונות שלה על פני האחרות?

לגבי היונדאי i25 - אין לה את בעיות הרעשים שהזכרתי?

איך שתיהן מבחינת אמינות ותקלות?

לגבי הדגמים בכותבת - מדוע לא מומלצים?

תודה רבה שוב!

נסעתי בI25 לא שמעתי משהו מיוחד עדיף שתחפש 1600 שתרגיש רכב עם כוח

פורסם (נערך)

גישת ה 1600 אוטומט של עמישראל מיושנת ונתקעה אי שם בשנות ה- 80' עם הסובארו DL.

צריך לצאת מהגישה הזו כבר, השוק השתנה ויש המון רכבים מוצלחים, גם בעלי נפח מנוע קטן יותר ואפילו עם ביצועים וצריכת דלק טובים יותר משל 1.6 מיושן (או מנועים גדולים יותר וחסכוניים בדלק כמו ה 1.8 של הונדה בטכנולוגית I-VTEC עם גיר אוטומט 5 הילוכים).

עריכה: מכיוון שהם מחפשים רכב שקט - אני חושב שכדאי שיבחנו את ההונדה הסיויק שנת 2007-2008. נכון, היא יקרה יותר לשנתון אבל מה לעשות, המנוע שלה הכי חזק וחסכוני בקבוצה (חוץ ממנועי TSI אבל מצד שני ה TSI רגישים לתקלות).

מבחינת תקלות להונדה - האמינות ידועה ואם מטפלים כראוי ובזמן הרכב מפגין אמינות טובה.

שבוע שעבר אישתי ואני היינו בצפון, עליתי את העליות של טבריה רק ע"י ליטוף של הדוושה, בכלל לא לחצתי עלייה ואישתי, שטענה שנסעתי לפעמים מהר בעליות לא ידעה שהרכב מאוד חזק ובכלל לא מרגישים שהוא מאיץ.

כשאני התלבטתי בין היונדאי I30 לבין הסיויק נכנסתי ל-2 הרכבים. לאחר מכן לא הייתה התלבטות- רק סיויק.

הנסיעה מאוד שקטה כי המנוע לא מתאמץ בכלל, ב- 90 קמ"ש הרכב עובד על 1800 סל"ד.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מחזק את מה שאמרו כאן על הסיוויק, אומנם יותר יקר אבל רכב מאד מוצלח .

לגבי האוקטביה, הגרסאות "הבעיתיות" הן הגרסאות עם מנועי 1200 מהשנים 2010 עד 2011 בשילוב עם התיבה הרובוטית DSG.

יש המון מידע בפורום לגבי איזה תקלות יש להם.

בנוסף לאוקטביה ברוב המקרים מחיר ביטוח משמעותית גבוה מהמתחרים בגלל היותה מעודפת על גנבים.

הייתי הולך לכיוון הסיוויק, אם לא הייתי מוצא הייתי מחפש יונדאי I30CW או פורטה בשנים הללו.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תודה רבה !

מה בנוגע לקיה CEED?

אז שללנו את האוקטביה, את המזדה גם שללנו ? (בגלל צפיפות או צריכת דלק? האם זה רלונטי גם לדגמי 2012?)

מה בנוגע לקורולה?

הבעיה עם ההונדה סיוויק היא שיש דרישה לשנתון 2012..

רעשי היונדאי סבירים בשנתון הזה או שהם גם בעייתיים? לא צריך רכב דומם אבל היה לנו זמנית את היודאי I30 והוא היה רועש באופן חריג.

שוב המון תודה!

• תוכן חדש...