Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם

שאלה ראשית :אשמח לקבל המלצות למוסך לטיפול 15000 עבור הרכב שלי שער עד היום כ-102000 ק"מ.

א)האם ישנו טיפול מיוחד?

ב) לאחרונה שיניתי מקום עבודה והרכב נע בסביבות 50 ק"מ ליום , האם זה מצריך טיפול מיוחד כלשהוא?

ג) הרכב עצמו נקנה מליסינג "אוויס" הבעיה שכמעט כל בור בכביש אני מרגיש אותו , יש משהו לעשות בנידון?

ד) הרכב עצמו מרגיש כאילו אני צריך לדחוף לו המון גאז בשביל שיזוז וכילו אם אני לו נותן גז אז זה מרגיש כאילו המונע די בולם אותו הבדיל ממצב שבו אני על ניוטרל , הרכב מרגיש די כבד

ה) קורה לי המון פעמים שבנהיגה מערכת הרכב נכבית בדומה לרכב שקפץ לו הקלאץ ועד שאני לו מסובב את הסוויץ להתחלה ושוב מניע הרכב לא חוזר לעמו קורא לפעמים גם בנהיגה מהירה ואז ההגה כוח נכבה ונעשה כבד האם למישהו ידוע משהו על התופעה הזו?

אשמח מאוד לשמוע תשובות תודה לכולם מראש וסליחה על הטירדה

בברכה

דוד:-D

• ספונסר פורום
פורסם

א. במונדאו עושים טיפול בכל 15 אלף קילומטרים אז הטיפול הבא צריך להיות כעיקרון ב-105 אלף (או שנה מאז הטיפול הקודם).

טיפול 105 הוא טיפול קטן שכולל בעיקר שמן ופילטרים.

ב. לא, הרכב מיועד לנסוע קילומטראז' יומי כזה. המשך לטפל ברכב על פי הוראות היצרן.

ג. צריך לבדוק מה מצב בולמי הזעזועים ובמידת הצורך להחליפם. כמו כן סוג טוב יותר של צמיג יכול לשפר במידת מה את נוחות הנסיעה.

ד. ממליץ לך לתת למכונאי שמכיר את הרכב לעשות נסיעת מבחן ולהרגיש האם יש בעית סחיבה או לא. יכול להיות שזאת רק הרגשה שלך, כי אתה לא מכיר את הרכב, ויכול להיות שיש תקלה. אל תקפוץ למסקנות.

ה. לא מכיר תופעה כזאת, אבל זה ממש לא תקין ואפילו מסוכן. צריך לבדוק את זה.

לגבי המלצה למוסך - ציין בבקשה מהיכן אתה בארץ.

פורסם
הרכב חדש אצלך?

איך קנית רכב עם כל כך הרבה בעיות עשית בדיקה?

הרכב נקנה לפני שנתיים על ידי ת ביצעתי בדיקה ע"י "שמאי על גלגלים"

שבה ועושה בדיקה במקום.

לא עלו על הבעיה החשמלית שהרכב נכבה וכנראה קשה לשחזר אותה היא מופיעה פתאום.

פורסם
א. במונדאו עושים טיפול בכל 15 אלף קילומטרים אז הטיפול הבא צריך להיות כעיקרון ב-105 אלף (או שנה מאז הטיפול הקודם).

טיפול 105 הוא טיפול קטן שכולל בעיקר שמן ופילטרים.

ב. לא, הרכב מיועד לנסוע קילומטראז' יומי כזה. המשך לטפל ברכב על פי הוראות היצרן.

ג. צריך לבדוק מה מצב בולמי הזעזועים ובמידת הצורך להחליפם. כמו כן סוג טוב יותר של צמיג יכול לשפר במידת מה את נוחות הנסיעה.

ד. ממליץ לך לתת למכונאי שמכיר את הרכב לעשות נסיעת מבחן ולהרגיש האם יש בעית סחיבה או לא. יכול להיות שזאת רק הרגשה שלך, כי אתה לא מכיר את הרכב, ויכול להיות שיש תקלה. אל תקפוץ למסקנות.

ה. לא מכיר תופעה כזאת, אבל זה ממש לא תקין ואפילו מסוכן. צריך לבדוק את זה.

לגבי המלצה למוסך - ציין בבקשה מהיכן אתה בארץ.

תודה על התגובה.

ג) צמיגים קדמיים החלפתי ל-TOYO SPORT לגבי בולמי זעזועים אשאל במוסך.

לגבי המוסך אני גר בבני ברק.

תודה

דוד

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי מוסך, יש לך שתי אפשרויות טובות -

1. מוסך השלושה תל אביב - זה מוסך מורשה פורד בתל אביב, שעד לא מזמן עשה הנחות משמעותיות במחירי הטיפולים (50 אחוז הנחה!). שווה להתקשר ולשאול אולי זה עדיין בתוקף.

2. מוסך אמ הדרך - לא מוסך מורשה אבל אמנון (מנהל המוסך) מכיר מצוין את הרכבים האלו ויוכל לעזור לך גם כן.

• תוכן חדש...