Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

פילטר אוויר לא איכותי אכן יכול לגרום לנזוק כלשהוא, לא רק למנוע אלא גם לחיישנים. אבל K&N זאת חברה איכותית ופחות הייתי חושש מזה.

השאלה היא מה אתה רוצה להשיג בפילטר הזה? אם ה-206 שלך עם מנוע 1.4 ליטר רגיל אז הרבה שיפור בביצועים זה לא יעשה, והמחיר בדרך כלל גבוה מאוד יחסית לפילטר אוויר איכותי ורגיל.

פורסם

יש אין-סוף דיונים על פילטר פתוח, מי שמאמין שהוא "משפר" משהו שיהיה לו לבריאות.

לא רואה שום הגיון ברכישת פילטר פתוח מסיבות כלכליות, לא ניתן לנקות פילטר ולהחזירו למצב חדש.

בנוסף, פילטר אוויר תחליפי (ולא משנה כרגע מי מייצר אותו, סין או צרפת) עלול שלא להתאים במדוייק לתושבת, מה שיגרום לחדירה של אוויר לא מסונן למנוע. האם חסכון של שקלים עד כמה עשרות שקלים בשנה שווים את זה? לדעתי לא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שאלה קטנה, לפני כמה זמן קראתי במקום כלשהוא שפילטר אויר מאיכות ירודה יכול לגרום למנוע להתאמץ יותר ומכך לעלייה של כ- 4% בצריכת הדלק. האם יש אמת בדבר?.

פורסם

לגרום למנוע להתאמץ?

דחיסות של מסנן אוויר משפיעה על צריכת דלק.

כמות אוויר וכמות דלק עולים ביחס ישר.

מסנן שמכניס יותר אוויר מכניס יותר לכלוך ולכלוך כידוע אף אחד לא צריך.

פורסם

לא יודע מה טוענים המוסכניקים,העובדה היא שככל שמנסן יותר דחוס הוא מזרים פחות אוויר ולהפך.

אם המסנן החליפי הוא זהה בדחיסות או בקירוב כזה לא יהיה הבדל.

פורסם

רק רציתי לדעת האם לטווח הארוך הפילטר המדובר יכול לגרום לנזק למנוע ביחס לפילטר אוויר חליפי כלשהו?

אין פה שיקול של שיפור ביצועים, עצם העובדה שאפשר לסחוב איתו לפחות 50000K כבר משתלם לי והידיעה שמדובר בפילטר איכותי יותר מפילטרים חליפיים שאצטרך להחליף בין טיפול לטיפול, והעובדה שהמנוע נושם בצורה ״בריאה״ יותר.

מה שחשוב לי זה שלא יגרום נזק מואץ למנוע

פורסם (נערך)

לא יהיה שום נזק למנוע, בתנאי שמטפלים בפילטר לפי הוראות היצרן.

לא מומלץ לסחוב איתו 50К. מניסיון האישי: 30K לכל היותר.

עריכה אחרונה על ידי Ace007

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
עצם העובדה שאפשר לסחוב איתו לפחות 50000K כבר משתלם לי והידיעה שמדובר בפילטר איכותי יותר מפילטרים חליפיים שאצטרך להחליף בין טיפול לטיפול, והעובדה שהמנוע נושם בצורה ״בריאה״ יותר.

א. בדקת מה מרווח הטיפולים להחלפת פילטר האוויר המקורי? כבר שנים שלא מחליפים פילטר אוויר בכל טיפול שנתי.

ב. המנוע נושם בצורה הכי בריאה עם פילטר מקורי. נקודה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
רק רציתי לדעת האם לטווח הארוך הפילטר המדובר יכול לגרום לנזק למנוע ביחס לפילטר אוויר חליפי כלשהו?

אין פה שיקול של שיפור ביצועים, עצם העובדה שאפשר לסחוב איתו לפחות 50000K כבר משתלם לי והידיעה שמדובר בפילטר איכותי יותר מפילטרים חליפיים שאצטרך להחליף בין טיפול לטיפול, והעובדה שהמנוע נושם בצורה ״בריאה״ יותר.

2:40

עריכה אחרונה על ידי tribel
  • תוכן חדש...