Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט קראתי בכמה מקומות שהרכב הזה לא מתאים לאנשים גבוהים כי הכיסא לא זז מספיק אחורה, אני כרגע עם פונטו ספייס ולוקח את הכיסא אחורה עד הסוף, יהיה לי פחות מקום במזדה 2?

פורסם

אני 1.87 והמאזדה 2 הכילה אותי, למרות שנסעתי עליה רק פעמיים אז אני לא אינדיקציה.

אמנם לא הייתה הכי נוחה בעולם כי לקחתי את הכסא הרבהה אחורה אבל הסתדרתי בסופו של דבר.

לגבי השוואה לפונטו ספייס אין לי מושג, מה שכן הייתה לי פיאט פונטו שנת 2000 דגם 60 והיא מרווחת מאוד ועוד אני יכול להגיד לך שיש לי חבר שהוא 1.95 שוקל 100 קילו והיה לו מלא מקום בפונטו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני 1.87 והמאזדה 2 הכילה אותי, למרות שנסעתי עליה רק פעמיים אז אני לא אינדיקציה.

אמנם לא הייתה הכי נוחה בעולם כי לקחתי את הכסא הרבהה אחורה אבל הסתדרתי בסופו של דבר.

לגבי השוואה לפונטו ספייס אין לי מושג, מה שכן הייתה לי פיאט פונטו שנת 2000 דגם 60 והיא מרווחת מאוד ועוד אני יכול להגיד לך שיש לי חבר שהוא 1.95 שוקל 100 קילו והיה לו מלא מקום בפונטו.

נוח בצורה סבירה או שזה חיסרון שמוביל להימנעות מקניה?

פורסם

תראה, אני קצת יותר גבוה ממך ומי שרשם למעלה שהוא 2.00 הוא הרבה יותר גבוה מאיתנו, 10-15 ס"מ זה די הרבה כשמדובר ברכב סופר מיני.

למרות זאת מה שהוא רשם זה נכון.

בנוסף לזה התקרה שלה יחסית נמוכה, כשניסיתי לשתות מים מבקבוק הוא כל שלוק נתקע בתקרה. את הכסא תצטרך לקחת די הרבה אחורה ככה שלא ישאר הרבה מקום למי שישב במושב האחורי.

הצעה שלי אליך, קח אותה לנסיעת מבחן, אפילו 2. תנסה ותראה עד כמה זה נמוך בשבילך.

פורסם

אני 1.87 ולאישתי יש מזדה 2. בעבר הרחוק היה לי פיאט פונטו ספייס. ב - 2 אני לא מצליח למצוא תנוחת נהיגה נוחה. ברך שמאל תמיד תקועה בדלת והראש קרוב מידי לתקרה. הספייס, הגרנדה פונטו ואפילו ה 107 שיש לי כיום מרגישות לי יותר מרווחות באזור מושב הנהג.

פורסם
אני 1.87 ולאישתי יש מזדה 2. בעבר הרחוק היה לי פיאט פונטו ספייס. ב - 2 אני לא מצליח למצוא תנוחת נהיגה נוחה. ברך שמאל תמיד תקועה בדלת והראש קרוב מידי לתקרה. הספייס, הגרנדה פונטו ואפילו ה 107 שיש לי כיום מרגישות לי יותר מרווחות באזור מושב הנהג.

בדיוק ככה. למרות שהפונטו נראית קטנה יותר היא מרווחת יותר וגם נוחה יותר לנהיגה.

פורסם
פשוט קראתי בכמה מקומות שהרכב הזה לא מתאים לאנשים גבוהים כי הכיסא לא זז מספיק אחורה, אני כרגע עם פונטו ספייס ולוקח את הכיסא אחורה עד הסוף, יהיה לי פחות מקום במזדה 2?

יש לי בבית מאזדה 2 ואני 189, היא לא נוחה גם מבחינת נוחות וגם מבחינת מיקום ישיבה, יש מספיק חלופות טובות יותר

פורסם
אני 2.00 ובקושי יכולתי לנהוג עליה, הקונסולה המרכזית מאוד מפריע לרגל ימין.

1.90 וסבלתי מאותה בעיה בדיוק ברמה שאי אפשר היה לנהוג ברכב. הדבקתי חתיכת ספוג קטנה על הקונסולה שפתרה את הבעיה אבל לא זכורה לי בעיה אחרת מבחינת המרחק/גודל.

פורסם

רק להשוואה הפיקנטו שהייתה לי היתה הרבה אבל הרבה יותר מרווחת (ממבט מושב הנהג כמובן) בכל קנה מידה,

כנ"ל הספלאש ה306 (ואפילו ה205...) הרכב היחיד שמתחרה בצפיפות ה2 מבחינת הקונסולה זה הפנדה (שם אני לא יכול לנהוג אפילו תאורטית - ואני גבוה אבל ממש לא שמן), והI10 דור קודם שם גם נוהג בקושי.

פורסם

הלכתי היום לנסות, ואכן יש בעיה עם ההגה... לקחתי את המושב עד הסוף אחורה, והורדתי את הכיסא עד הסוף למטה, ועדיין רגל ימין ברגע שהיא ישרה נוגעת בלמטה של ההגה, וזה אכן די מעצבן. מבאס כי מזדה 2 זו היתה האופציה הכי רצינית שלי. על אלו אופציות ראויות יותר אתם ממליצים?

פורסם
כמה התקציב? מה מה המטרה של הרכב? איזה נסיעות? מה הציפיות מהרכב?

באיזור ה 40-50 חשוב לי מראה, אוטומט, חסכוני, לא יותר גדולה מסופר מיני, ניראלי האופציה הכי טובה כרגע היא האיביזה, העניין שלא ניראלי שמוכרי יד 2 הפנימו שהרכב עולה עכשיו חדש ב 80K, הם רוצים באזור ה 50 על רכבי 2009, לא ניראה לי הגיוני.

פורסם

אני 1.86. נוהג במאזדה 2 סדאן כשנה וחצי וחושב שהיא לא נוחה.

רגל ימין מתחככת תמיד בקונסולה ורגל ימין מתחככת תמיד בדלת שמאל.

הכסא תמיד עד הסוף אחורה ועדיין אין מספיק מקום לרגלייםץ מצד שני ההגה לא מתכוונן, כך שהידיים רחוקות מההגה.

בנוסף הרכב קופצני ורועש.

• תוכן חדש...