Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולאריס הוציאו בארה"ב את ה"סלינגשוט". תלת מפלצתי (שניים לפנים אחד מאחור) לכביש עם מנוע 2.4 ליטר שמפיק 173 כוחות סוס שצריכים להזיז בסך הכל 800 ק"ג ושני נוסעים (סייד ביי סייד). מחירו אצל הדוד סם מתחיל ב-20K. חבל (אבל אולי גם מזל) שהתקינה המקומית תמנע את הגעתו לארץ.

פורסם

הוא לא יגיע לארץ.

לדעתי נראה טוב, אבל גם נראה כמו העתקה של הKTM

ms07ktm.jpg0.jpg

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
הוא לא יגיע לארץ.

לדעתי נראה טוב, אבל גם נראה כמו העתקה של הKTM

[ATTACH=CONFIG]390749[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390748[/ATTACH]

הק.ט.מ הוא בעל ארבעה גלגלים, אבל בהחלט הקונספט דומה. מעניין למה חברות כאלה מפתחות כלים שלא מאפיינים אותם (קטמ זה אופנועים, פולאריס זה טרקטורונים וכו')

פורסם

בטח ישווקו אותה בארץ. תהיה זאת הצלחה אדירה.

חוץ מנהיגה בכבישים המתפתלים והפתוחים שיש בישראל למכביר, תוכל לנהוג בה בהצלחה מרובה בימים סגורים של מירוצי טיפוס גבעות. או לקחת אותה לראלי רמת-הגולן המדהים (חרמון-כינרת) . אפשרות אחרת היא לנהוג איתה ליום מסלול ב-Dimona Circuit המפורסם.

אישית אני מתלבט בין הסלינגשוט לקייטרהם. במיוחד אחרי שממש התאכזבי בסוכנות לוטוס ברעננה. אז מחר אני אהיה אצל סוכן קייטרהם ברחוב המסגר ואם לא יתאים לי אז אזמין סלינגשוט צהובה.

פורסם

לסלינגשוט צריך רשיון לאופנוע כמו cam am spyder .

הKTM עולה בערך פי 4 מסלינגשוט והוא נחשב מכונית לפי תקן שאין בארץ.

עדיין הוא יעלה בסביבות ה 200000ש"ח בארץ אז אל תבנו על זה שיביאו אותו לארץ

2010_Can-AM_Spyder_RoadsterRSS.jpg

אייל

פורסם

מה יש בכלל לדבר כזה לחפש פה? אין לה גג ככה שיהיה אפשר ליסוע עליה אולי חודש וחצי בשנה בלי להישרף חי/ להירטב ובכלל מה הקטע בביצועים של אופנוע ומימדים של רכב ככה שאתה עומד ברמזור כמו כולם? לדעתי מיותר וגם הספיידר לא חווה הצלחה מרובה. בשנה שביליתי בלוס אנג'לס ראיתי אולי 2 ספיידרים על הכביש.

פורסם
פולאריס זה טרקטורונים

פולריס זה בראש ובראשונה יצרן מזחלות שלג ורק אח"כ, טרקטורונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

אכן פולריס התחילו כיצרן מזחלות שלג ורק אח"כ טרקטורונים וSBS.

אם אני לא טועה ישנו גם איזשהו קשר בין פולריס לKTM.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הקשר היחיד הוא שהיבואן בארץ(דלב מוטוספורט) מביא את שניהם.

יש גם מתחרה לקן-אם, ראיתי אחד כזבץה באמסטרדם שבוע שעבר, נראה נדליק.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
בטח ישווקו אותה בארץ. תהיה זאת הצלחה אדירה.

חוץ מנהיגה בכבישים המתפתלים והפתוחים שיש בישראל למכביר, תוכל לנהוג בה בהצלחה מרובה בימים סגורים של מירוצי טיפוס גבעות. או לקחת אותה לראלי רמת-הגולן המדהים (חרמון-כינרת) . אפשרות אחרת היא לנהוג איתה ליום מסלול ב-Dimona Circuit המפורסם.

אישית אני מתלבט בין הסלינגשוט לקייטרהם. במיוחד אחרי שממש התאכזבי בסוכנות לוטוס ברעננה. אז מחר אני אהיה אצל סוכן קייטרהם ברחוב המסגר ואם לא יתאים לי אז אזמין סלינגשוט צהובה.

חה חה . גדול. אם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה מצחיק. תיארת בדיוק את המצב שלנו.

פורסם
חוץ מנהיגה בכבישים המתפתלים והפתוחים שיש בישראל למכביר.

בארץ באמת יש כבישים מתפתלים ופתוחים למכביר, ללא שמץ ציניות. לא חסר כאן כבישי נהיגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
^

אכן פולריס התחילו כיצרן מזחלות שלג ורק אח"כ טרקטורונים וSBS.

אם אני לא טועה ישנו גם איזשהו קשר בין פולריס לKTM.

נכון.

הקשר היחיד הוא שהיבואן בארץ(דלב מוטוספורט) מביא את שניהם.

יש גם מתחרה לקן-אם, ראיתי אחד כזבץה באמסטרדם שבוע שעבר, נראה נדליק.

לא לא אתה טיפה טועה, ב-2005 נחתם הסכם ניסיון לשנתיים בין KTM לפולאריס במטרה להתאחד לחברה אחת וכך אוחדו גם רשתות הפצה ושיתוף פעולה בפיתוח.

בסוף 2006 KTM החליטה שהאיחוד לא יתאים לציפיות שלהם ורק המשיכה לספק את מנועי ה-510 ו-450 סמ"ק לפולאריס.

רשתות ההפצה עדיין מאוחדות.

אופנוען

• תוכן חדש...