Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משולשים

DRIVEN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ש לי שאלה אנשים!

אני צריך להחליף משולשים בגיטיאיי שלי,הלכתי היום למוסך לכיוון פרונט,ובדיוק הייתה שם גי טי איי כמו שלי 1900,שהתקינו לה משולשים חדשים.

בעל המוסך אמר לי שלא כדאי לי לקנות משולשים אורגינליים,כלומר הוא לא אמר לי שלא כדאי פשוט זה לא משתלם הוא אמר כי כל משולש בודד עולה בסביבות 1000 ש"ח פלוס.

הוא המליץ לי על משולשים חילופיים שמייוצרים עבור 205 גי טי איי וכל משולש בודד עולה 380 שקל.

עכשיו רציתי לשאול אותכם אם משולשים חילופיים לא אורגינלים של פיז'ו הם בסדר?כי אורגינל זה סתם יקר בשביל השם אתה משלם פי 3.

אם תענו לי אני אשמח.

פורסם
ש לי שאלה אנשים!

אני צריך להחליף משולשים בגיטיאיי שלי,הלכתי היום למוסך לכיוון פרונט,ובדיוק הייתה שם גי טי איי כמו שלי 1900,שהתקינו לה משולשים חדשים.

בעל המוסך אמר לי שלא כדאי לי לקנות משולשים אורגינליים,כלומר הוא לא אמר לי שלא כדאי פשוט זה לא משתלם הוא אמר כי כל משולש בודד עולה בסביבות 1000 ש"ח פלוס.

הוא המליץ לי על משולשים חילופיים שמייוצרים עבור 205 גי טי איי וכל משולש בודד עולה 380 שקל.

עכשיו רציתי לשאול אותכם אם משולשים חילופיים לא אורגינלים של פיז'ו הם בסדר?כי אורגינל זה סתם יקר בשביל השם אתה משלם פי 3.

אם תענו לי אני אשמח.

בוולקן שלי מותקנים משולשים תחליפים שעלו 200 ש"ח :bugeyed: כ"א. כבר שנה וחצי על האוטו ולא מראים סימני עייפות.

מומלץ גם להחליף את תפוחי הפרונט באותה הזדמנות.

פורסם

התחליפיים של ה 205GTI לא רעים בכלל. אם אתה לא מתכוון לסוע אם הרכב שלך במירוצי ראלי בשטח קשה - הם יחזיקו שנים.עד היום התקינו עשרות ללקוחות אצל אבא שלי בעסק ומעולם לא חזרו עם בעיות.

אני ממליץ.

אלון

נ.ב.

אצלי ברכב שמתי מקורי, ואני מרגיש כאילו (בדגש על כאילו) הרכב מתנהג יותר טוב - אבל, זו לא דוגמא, אני דפוק!!!

:wink:

אלון

פורסם

יש גם משולשים תחליפיים ל 106 GTI? אם כן איפה ניתן לקנות כאלה? הבנתי שאצל ז'אן אין כאלה אלא רק מקורי בעלות של כ 1000 ש"ח (אני כנראה אכנס להרפתקאה קטנה עם האוטו עוד חודשיים אני מתחיל לבדוק עלויות)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש גם משולשים תחליפיים ל 106 GTI? אם כן איפה ניתן לקנות כאלה? הבנתי שאצל ז'אן אין כאלה אלא רק מקורי בעלות של כ 1000 ש"ח (אני כנראה אכנס להרפתקאה קטנה עם האוטו עוד חודשיים אני מתחיל לבדוק עלויות)

ממתי ג'אן מחזיק חלקים תחליפיים??

פורסם

הוא לא אמור להחזיק של פיג'ו? אם במוסך מורשה יש תחליפי למה אצל ז'אן לא יהיה?

ובכל מקרה איפה אם בכלל ניתן להשיג משולשים תחליפיים ל106 GTI?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הרכבתי באוטו שלי (205 GTI ) זוג משולשים תחליפי 360 לאחד

המשולש התחליפי החדש היה יותר כבד מישן לפי מה שהבנתי יש כמה סוגים של תחליפי

בכסף שאתה חוסך בתחליפי תקנה זוג אנטי רול אחורי של פיזו ספורט 22 מ"מ (3K):wink:

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

• תוכן חדש...