Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine mp3 HU

ow-polo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, מה זה DAC משוכלל יותר?

הוא מתרגם בינארית למשהו אחר?

מה הוא צריך לתת אם לא סאונד טוב יותר?, רכיבים טובים יותר, איכות ייצור

רגע רגע, אם לא חיברת DAC אז מה חיברת? DSP ?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי בפעם השלישית, לא DAC אלא פרוססור.

מה זה פרוססור משוכלל יותר? יש לו אקולייזר 31 ערוצים גרפי למשל, קרוס משוכלל יותר, טיים דילאי, הפיכת פאזה לכל אלמנט, יש לו DTS שבו אני לא משתמש, כיוון אוטומטי וכו'. זה מה שזה אומר.

אתה מנסה לתפוס אותי כאן במשהו אבל לצערי לא תצליח פשוט כי אין לי DAC חיצוני שקניתי במיוחד, יש לי פרוססור חיצוני זה שהוא מכיל בתוכו DAC זה ברור אבל זה לצורך הפרוססינג והוא לא איכותי יותר מזה שמצוי ב9835.

פורסם
לא חיברתי DAC חיצוני.

בוריס הטענה שלך באופן כללי נכונה ובגלל זה למשל קניתי פרוססור חיצוני, אבל שוב זה לא מה שאנחנו מדברים עליו.

נכון, אנחנו לא מדברים על זה אבל על זה צריך לדבר. כי כבר אמרתי. HU קונים כחבילה אחת שלמה!!
פורסם
שלומי בפעם השלישית, לא DAC אלא פרוססור.

מה זה פרוססור משוכלל יותר? יש לו אקולייזר 31 ערוצים גרפי למשל, קרוס משוכלל יותר, טיים דילאי, הפיכת פאזה לכל אלמנט, יש לו DTS שבו אני לא משתמש, כיוון אוטומטי וכו'. זה מה שזה אומר.

אתה מנסה לתפוס אותי כאן במשהו אבל לצערי לא תצליח פשוט כי אין לי DAC חיצוני שקניתי במיוחד, יש לי פרוססור חיצוני זה שהוא מכיל בתוכו DAC זה ברור אבל זה לצורך הפרוססינג והוא לא איכותי יותר מזה שמצוי ב9835.

שמעתי המון DSP'S והם לא מוסיפים כלום לאיכות הסאונד.

ו DSP אינו מכיל DAC . הוא אנלוגי לחלוטין.

ואני לא מנסה לתפוס אותך על כלום, פשוט אני הבחנתי בברור בהבדלים בין האלפיין 9827

לבין הפיונירים 4600 ו 760 , שגם ביניהם הסאונד שונה.

אולי אני טועה, ומטעה אחרים, אם כך - זה לא בסדר.

שלומי

פורסם

דעתך היא שהם לא מוסיפים אבל אין כמעט בכלל רכבים שמתחרים בSQ ללא DSP ככה שכנראה שיש הרבה שחושבים אחרת ממך.

מעניין אותי לשמוע מה בדיוק שמעת ואיך אתה יכול להכליל שהם לא נשמעים טוב כי הרי זה תלוי בצורה שמכוונים אותם. להגיד שהם לא נשמעים טוב זה לא דבר שממש יכול להאמר לדעתי.

אפילו באודיו ביתי האודיופילים האדוקים מתחילים לקבל מכשירים כמו הTACT והDEQX בשביל לתקן בעיות אקוסטיות. ברכב שבו הסביבה האקוסטית גרועה יש צורך גדול יותר בתיקונים באמצעות DSP.

אשמח לדעת איזה DSP טוב שמעת ברכב.

DSP ועוד איך מכיל DAC. לDSP שלי למשל יש חיבור אופטי אם לא היה בו DAC אז איך בדיוק העניין יכול לפעול?

השינויים מתבצעים בדומיין הדיגיטלי ולכן יש המרה (במידה ומקבלים אות אנאלוגי) AD, פרוססינג ואז DA.

פורסם

אם אפשר להיות חצוף, האם כל אחד מכם יכול להביא טענה , שתצדיק את השלילה של האחר ?

זאת אומרת, איל ספציפית אומר שאין שינוי .. אז לא צריך להצדיק שלילה..

אך האם בוריס, אתה יכול להצדיק את השינוי שקיים ? ממה הוא קיים ובמה הוא שונה מאחרים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הטענה של בוריס מקובלת עליי אבל אין להתייחס אליה כאל איכות הסאונד של המכשיר. מה שהוא טוען בעצם זה שבאמצעות מכשיר משוכלל יותר ניתן להגיע לתוצאה טובה יותר וזה נכון. אבל לא על זה דיברנו.

דרך אגב שלומי טוען ההפך ממנו לפי מה שהבנתי כי שלומי שולל שימוש בDSP.

פורסם
אם אפשר להיות חצוף, האם כל אחד מכם יכול להביא טענה , שתצדיק את השלילה של האחר ?

זאת אומרת, איל ספציפית אומר שאין שינוי .. אז לא צריך להצדיק שלילה..

אך האם בוריס, אתה יכול להצדיק את השינוי שקיים ? ממה הוא קיים ובמה הוא שונה מאחרים ?

לכל מכשיר יש את הפונקציות והכיוונונים שלו.. יש שיעדיפו אלפיין ויש שיעדיפו פיוניר.
פורסם
לא שמתי לב לכך שרשמת "הוא אנלוגי לחלוטין". שלומי, מה מבטאת האות D בDSP?

digital signal processor

טעות כתיב. והכוונה הייתה (כפי ששניכם יודעים) לזה שאין בו ממיר דיגיטלי אנלוגי

digital-analog converter

וחוצמזה, מה שאני טוען, הוא שישנם הבדלים שמיעים בין ר"ד.

וגם ש DSP אינו משפר את איכות הסאונד.

מכשיר כזה המחובר בסיב אופטי או בכבל קואקסיאלי, אכן מחייב DAC

בקשר לגישה האודיופילית, היא אומרת ככל שיותר חוטים, חיבורים, מעבדים

איכות הסאונד, (הקרבה למקור) נפגמת.

שלומי

• תוכן חדש...