Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וסופ"ש נעים לכולכם,

לאחרונה, אנחנו שמים לב לתופעה של הופעת הזוחל/חרק ( בגירה ) בשם "טחבית מצויה" או בשמה הרוסי למי שמכיר мокрица ולמעשה, יש מספר תמונות שנמצאות ברשת אבל התמונה הרלוונטית עבורי, זה מה שאני מצרף לכם, זה בדיוק מה שנמצא אצלנו ( כיוון שברשת מופיעות תמונות של משהו אחר לגמריי או דומה מאוד מסתבר ).

הם/הן מופיעות מן הסתם בלילות תמיד במצב סטטי לרוב ומיקומי ההופעה שלהן קשור תמיד לאמבטיה, ליד פתחים כלשהם ( פתחים קטנים ) ולאחרונה גם במטבח.

במטבח למשל אני מוצא את הגדולים בעיקר צמודים לשיש התחתון ( צוקל, זה שסוגר את התחתית של המטבח ) והקטנים עד קטנים ממש ( שקושי רואים ) פה ושם ולפעמים גם על הקיר.

הרצון שלי זה להלחם בהם ולהעלים אותם, קודם כל במטבח, זה הכי חשוב לי. אך מכיוון שזהו מפעל האוכל שלנו, תמיד יש פירורים ( למרות נקיון אינסופי של הרומבה 880 + שטיפות ) ואני מניח שגם קצת לחות או מה שזה לא יהיה מאחוריי הצוקל של המטבח התחתון או מתחת לארונות התחתונים.

במידה וזה עוזר, הדירה בת שנתיים ( חדשה מקבלן ), כך שאת המטבח עשינו לבד ואולי נשארה נסורת? חלקיקים של "מזון" כלשהו עבורם? ממה הם ניזונים? ( קשה לי לקרוא מאמרים שלמים ברוסית, את זה אני אשאיר להורים ).

איך אני נלחם בהם בשרותים/אמבטיה? ואיך אני נלחם בהם במטבח?

איזה סוגי חומרי הדברה צריך להפעיל? עד כמה חזקים הם צריכים להיות? שיטות פעולה? באתרים הרוסיים ראיתי המון שיטות עם אבקות למינהן וכל מיני דברים, מה שדווקא בחיפוש בגוגל עם טחבית מצויה נותן לי תמונות שונות מזוחל שמופיע אצלנו ומהתיאור הרוסי ולמעשה אין מידע בעברית על היצור הזה.

אודה לכם מאוד על התשובות בנושא.

mokr.jpg

mokritsy-v-vannoy-01.jpg

פורסם

דגיג הכסף, אויבו הטבעי זה צבתן

tzavtan_nakod1.JPG

שאויבו הטבעי זה עכביש ביתי

1138682010617212611.jpg?time=0

שאויבו הטבעי זו מרוקאית עם אקונומיקה

womancleaning_c.jpg

שאויבה בטבע זה מקק

German_cockroach.jpg

שאויבו בטבע זה כפכך

%25D7%25A7%25D7%2591%25D7%25A7%25D7%2591%25D7%2599+%25D7%2590%25D7%2593%25D7%2599%25D7%2593%25D7%25A1.jpg

אם תחזיק בכל אלו תקבל איזון טבעי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר להמיר את כל אלה בחתול. היתרון שלו הוא בכך שהוא יעיל גם נגד סוגים נוספים של פולשים וג'וקים בשבילו הם כמו ארוחה עם הפתעה במקדונלד'ס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חתול. לגמרי.

מאז הגעת החתולה נעלמו כל דיירי הבית האחרים, בלי הבדלי גזע, צבע, דת ומין -

לא דגיגי כסף ולא ג'וקים ולא פרפרים ולא כלום.

קצת חבל, אני דווקא חובב צבטנים. אשתי קצת פחות.

בחזרה לדגיגי הכסף - הם באמת לא עושים כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לומר שזה לא מזיק לא ממש עוזר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדיוק, אני מעוניין לפחות להפטר להעלים אותם משטחי המטבח גם בשביל עצמי, אסטטיקה ולא להתקל בהם בלילות כי... לא נעים זה הכל.

אמבטיות ושרותים נפטרתי מהם מהבודדים שהיו פה ושם. כנראה איישם את השיטות לאחר שקיבלתי את השם וחקרתי קצת באתרים, איישם כמה שיטות להרחקה. אני מאמין שהם מתרבים להם סביב המדיח כלים שם, הוא חמים ויחסית לח שם בטח.

• תוכן חדש...