Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני משתמש באתר "נתק". בכל פעם שאני ממלא פרטיי, אני נדרש להמתין עד חצי שעה למייל אישור. התחלתי בתהליך משעה 4, וניסיתי כבר עם 3 כתובות מייל שונות, אך אינני מקבל את המייל. ניסיתי למלא גם מדפדפן אחר [אקספלורר במקום כרום], אך המייל המיועד מסרב להגיע גם אחרי שעה. מישהו מכיר אתר/דרך דומה להתנתקות שכן עובד? [כי שירות לקוחות של הוט זה מינימום שעה המתנה, אלא אם אתה רוצה להצטרף להוט ואז עונים לך אחרי 20 שניות].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה לא חייב ספציפית את 'נתק'.

מה שעושה נתק, זה בסך הכל חוסך לך את ניסוח המכתב, ושמירת אסמכתה.

אתה יכול לחפש בגוגל / לנסח בעצמך מכתב ניתוק, לוודא שיש פרטי לקוח, כל פרט שרלוונטי, ולשלוח בפקס.

אתה יכול גם להיעזר בבחור שקוראים לו שחר, והוא בדרך כלל אדיב ועוזר.

הבחור עובד הוט, וזה המייל שלו - [email protected]

אם שחר לא עוזר, תנסח מכתב ניתוק, תשלח בפקס: 1-801-700-701 (זה פקס ממוחשב, הפקס מגיע לנציג, והוא מפנה לאן שצריך).

מציע לך לשלוח דרך האתר, שם תקבל אישור שהפקס התקבל אצל הוט, האישור ישלח למייל.

האישור יהווה אסמכתה.

טיפ: יש להוט מספר שבו עונים תוך כמה דקות, לפחות ככה זה תמיד היה כשאני התקשרתי. תנסה.

1800-106-106

פורסם

אל תוותר על אתר נתק.

אני התנתקתי דרך נתק, ומזלי שהיו לי כל התיעודים.

הוט התכחשה, גבתה מאות שקלים שלא כדין ועוד ועוד.

כל המריבות שלי איתם לא הואילו. הם שקרנים ברמות מטורפות. רדפתי אחרים חודשים והם סירבו להחזיר את הכסף. פניתי למשרד התקשורת, שזיין אותם.

היום קיבלתי מכתב ממשרד התקשורת, עם העתק מהתשובה המתלקקת של הוט.

אני מצטט:

חשוב להבהיר כי אין לנו מטרה להקשות על תהליך הניתוק..." פחחח

"לאחר דין ודברים עימו הוסבר כי לא בוצע גמר חשבון בצורה תקינה ועל כן נוצרה יתרה לתשלום...וזאת לאחר ניתוקו בפועל"

אם לא היו לי התיעודים מנתק היה הרבה יותר קשה.

מיותר לציין שהם החזירו לי את הכל הכסף עד האגורה.

מעניין אותי תמיד שהטעויות האלה הן תמיד לטובתם ולא לטובת הצרכן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תתקשר להוט, תגיד לנציג שהשיחה מוקלטת (ואכן תקליט ושמור למקרה הצורך), תבקש להתנתק מהשירות וזהו.

וכשמאשרים לך, תפרק את הממירים, מודמים ונתבים שלהם, ולך לנקודת שירות הקרובה (שלי הייתה בקניון השרון בנתניה), ותזדכה על הציוד שלהם.

מספיק עם המיתוס הזה של "צ'אק נוריס הצליח להתנתק מהוט". היום התהליכים הרבה יותר קלים ופשוטים, כשהחוק הוא לטובת הצרכן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה לכולם. הכל כבר פורק לחלוטין. אנסה שוב דרך נתק ואם לא אצליח אתקשר ביום ראשון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

פשוט גש עם הציוד לנקודת הוט, תזדכה ותתנתק על המקום ויהיה לך גם אישור ביד

וזהו, עברת עוד שיעור אחד בחיים.

נציג של הוט תידפק על דלתי, אמרתי לו ״תקשיב, גם אם תתן לי את כל החבילות וכל הערוצים בחינם כולל טלפון חופשי, אני לא רוצה, שוב - גם לא בחינם!״

וזה שלח אותו לדרכו במהרה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה משהו אפשרי? לא ידעתי. הממירים והמודם שהיו לי כבר מפורקים ונמצאים אצלי בתא המטען. אגש לנקודה הקרובה בקניון השרון ואדרוש מהם להתנתק.

נ.ב. נדמה לי שאני הלקוח היחיד שלא הייתה לו תלונה אצל הוט. באמת שהכול היה בסדר. עד הרגע שמנסים להתנתק.

פורסם

תוודא שזו נקודה שניתן למסור בה ציוד, אני מסרתי איפה שמירס היו, לא יודע אם זה עדיין שם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נ.ב. נדמה לי שאני הלקוח היחיד שלא הייתה לו תלונה אצל הוט. באמת שהכול היה בסדר. עד הרגע שמנסים להתנתק.

אתה לא היחיד.

האם המייל שלך הוא ג'ימייל? האם הגדרת לו חסימות מיוחדות?

הגדרות-מסננים, ושם תוכל לראות האם יש משהו.

אם לא, אז אשאל משהו מטומטם שאותי מאד מעצבן: האם יש לך חוסם פרסומות?

בחלק מהמקרים, נפתח חלון חדש קטן עם תיבת אישור שעליך להקליק על משהו, והחלון נחסם ע"י תוכנת חסימת פרסומות זו או אחרת. שיגע אותי עד שקלטתי את זה. שווה בדיקה.

מקווה שעזרתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עדכון קצר:

ביום ראשון ה-28 לחודש בשעה 07:34 קיבלתי אישור מאתר נתק על כך שהפקס התקבל אצל הוט.

היום ה-30 לחודש והשעה כבר 18:31. לפי מיטב הבנתי אלו כבר 3 ימי עסקים מלאים, אך משיחה עם נציג שירות אני עדיין לא מנותק. כרגע אני בהמתנה לנציג ש"אמור לנתק אותי סופית". כפי שניחשתם, אני כבר ממתין 22 דקות על הקו לנציג הזה. במידה ולא אצליח להתנתק, באילו צעדים אני יכול לנקוט כנגד החברה המחורבנת הזו?

לא רוצה פיצויים, לא רוצה כסף, רק רוצה להתנתק מהם קיבינמט.

• תוכן חדש...