Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרמטרים שאנו מחפשים:

1 תא מטען גדול מאד שיתאים לעגלה וגם להעמיס סחורה לא ביחד....

2. מושבים מרווחים מאחור כי יש 3 קטנים עם כיסאות....

3. אמין וחסכוני שלא רואה הרבה מוסך והרבה התעסקויות...

חבר המליץ לנו על יונדאי I30 CW סטיישן

תודה רבה

פורסם (נערך)

זה לא משנה אם זה עסק קטן.

לדרישות שלכם שווה לשקול רכב עם מנוע דיזל או היברידי, אתם נוסעים לא מעט ק"מ.

אופציה שעולה לי לראש היא סקודה אוקטביה דיזל, בטח יהיו עוד מעט הצעות נוספות.

עריכה: רכב קטן יותר אבל גם טוב הוא קיה ריו דיזל.

אפשר גם לקחת בחשבון את הפולקסוואגן ג'טה דיזל.

אני לא יודע אם קיה סיד סטיישן וינדאי I30 סטיישן עם מנועי דיזל יכנסו לתקציב אבל שווה לבדוק (אולי אחת יוצאת ליסינג/השכרה).

בהצלחה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

ה-I30 שווקה עם מנוע דיזל רק ב-2008 ורק בגירסת ההאצ'בק.

הסיד דיזל שווקה ברובה המכריע לשוק המוניות.

אם הכיוון המסחרי לא מפריע לכם הייתי בודק את הברלינגו או הקנגו ואפילו פיאט דובלו.

מרווח פנימי ענקי ומנועי דיזל חסכוניים.

פורסם

כמובן שהעניין תלוי בסוג העסק שלכם,והאם אתם צריכים את הרכב גם להעמסת סחורה. (ואז סוג הסחורה משנה)

i30cw מתקשה בהעמסת ציוד במשקל גבוה,וגם צריכת הדלק היא לא חסכונית יחסית לדיזל.

רכב פשרה מעולה יכול להיות סקודה רומסטר. הוא בין משפחתי מרווח לבין סגנון הרכב שיש לכם עכשיו.

ניתן להעמיס מאחורה גם לגובה,וכל המושבים מתפרקים למקרה שצריך.

כמו כן,מרווח מאוד למשפחה.

גרסת ה1.2 טורבו חסכונית.

פורסם

מצטרף להמלצה על הרומסטר. רכב מאד פרקטי, במיוחד למטענים ולא רחוק ממשפחתית במראה ובהרגשה.

תא המטען מהגדולים בקטגוריה. אם להשוות לג'יפונים - ייטי או הקשקאי, הרומסטר הרבה יותר מרווחת במטען, תבדקו.

בנוסף מבחינת עסק תבדקו מבחינת זיכויי מס על הדלק והכרה בהוצאות לצרכי מס. בתור עוסק מורשה רק 2/3 מהבנזין מוכר, אולי בסולר זה שונה ואולי לחברה בע"מ זה שונה. תתיעצו עם הרו"ח בקיצור. פחת הרכב מוכר, הוצאות קניה - אולי רק לבע"מ.

si vis pacem, para bellum

פורסם

הרומסטר מאד צר ולא יתאים לשלה ילדים עם כסאות.

שכן שלי קנה לא מזמן פיג'ו פרטנר 2011 עם 50000 ק"מ מלובינסק טרייד - ב-50K ש"ח. נראית לי עסקה מצויינת - פרטנא חדש לא יעשה צרות כמו הישן.

יש להם מלאי עצום והמחירים נוחים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון אמיתי של שימוש משפחתי/תיירותי/עסקי (חנות מזכרות וספרים) לך על קיה קרניבל דיזל החל משנת 2007.

רכב אמין,חזק,מרווח ניתן להוציא 2 כיסאות מאחורה ואז יש תא מטען ענק,מזגן מפוצל. בקיצור כאחד ש3 שנים היה לו כזה בבית ששימש את ההורים למטרות שונות זה הרכב בשבילך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...