Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מתחיל התקנת המערכת הנל ברכב הנל.

לאחר פירוק המערכת המקורית, ראיתי שישנו חיבור כפול של האנטנה

e5ypu3eh.jpg

היכן ניתן להשיג מתאם לחיבור הכפול?

בחיפושים להעביר את כבל המתח לתא המטען איני מוצא חור עם גומי להעביר בו את הכבל לסלון הרכב.

האם קידוח הוא הפתרון היחיד?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

על פניו נראה שאתה צריך מוצר כזה:

http://www.ebay.com/itm/Audi-VW-Radio-Antenna-Adapter-cable-Twin-Fakra-Z-Diversity-System-Fakra-/151007538034

יש לוודא תאימות.

אם אני לא טועה, ראיתי הודעה של מרק10 שמתייחסת לענין - שמדובר למעשה ב-2 אנטנות ברכבי VAG ושהמערכת בוחרת מהיכן מגיע סיגנל איכותי יותר. לא יודע מה קורה בחיבור קבוע של שניהם. אולי הוא יוכל להרחיב אם יראה את השרשור

פורסם

אוקי הוזמן המתאם, מה לגבי העברת כבל מתח דרך קיר האש?

אני יומיים מחפש פתח מתאים להעביר דרכו את הכבל ואיני מוצא.

אשמח לעזרה

פורסם (נערך)

יתכן מאוד שלא תמצא מעבר חופשי כמו בשאר המכוניות לכן תצטרך לעשות בעצמך פתח (בעזרת מקדח מדורג) או להרחיב פתח קיים.

תראה מאיפה הצמה יוצאת ותעשה חשבון אם יש לך מקום להרחיב את הפתח.

עריכה אחרונה על ידי camelboy
  • תוכן חדש...