Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגון לפיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש גגון לפנדה שלי ויש לי כמה שאלות והתלבטויות:

בהתחלה רציתי לרכוש את הגגון מטות אורך המקורי , אך הבנתי שקשה להשיג אותו בארץ, בררתי מול חנות חלפים של פיאט ואמרו שיש רק מוטות רוחב , ובסמל"ת אמרו שהמוטות אורך עולים 3500 (!) ש"ח לצד . מישהו יודע על דרך לרכוש את המוטות האלה במחיר סביר ? ( באיביי UK מוכרים אותם ב1200 ש"ח לזוג).

אם לא אשיג את מוטות האורך אני שוקל לרכוש את מוטות הרוחב המקוריים , אך אני חושש שהם ירעישו בצורה בלתי נסבלת ( כמו עם גגון אוניברסאלי) , מישהו יודע אם זה אכן כך?

נ.ב מדובר בפנדה הקודמת , ולא בחדשה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מעדכן כאן לגבי מה שבסוף נרכש , שבמידה ומישהו יחפש בעתיד הוא ימצא כאן תשובה:

לאחר התלבטויות והרבה חיפושים מצאתי שהפתרון הטוב ביותר שזמין בארץ הוא גגון מסוג supra של חברת mont blanc שמספרו 044 , הגגון הזה מתחבר עם ברגים לחורים שנמצאים בגג של הפנדה (שבמקור מיועדים לפסי האורך) וגם מגיע עם גומיות שמותאמות במיוחד כך שישב בצורה טובה על הגג , אני רכשתי אותו במחיר של 440 ש"ח שהם כמעט חצי ממחירו של גגון מקורי שמורכב באותה הצורה (שגם לא זמין בארץ וצריך להזמינו במיוחד ולחכות) .

הגגון יחסית שקט (עד 50 קמ"ש כמעט ולא שומעים אותו) ונראה שהוא גם לא מאוד פוגע בצריכת הדלק ביחס לגגון אוניברסאלי , החסרון היחיד הוא שהוא שוקל כ8 ק"ג שנראים לי מעט כבדים ביחס לגגונים אחרים , אבל לי אישית זה לא מפריע (אני לא מתקרב בכלל למקסימום שמותר להעמיס עליו).

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני מעדכן כאן לגבי מה שבסוף נרכש , שבמידה ומישהו יחפש בעתיד הוא ימצא כאן תשובה:

לאחר התלבטויות והרבה חיפושים מצאתי שהפתרון הטוב ביותר שזמין בארץ הוא גגון מסוג supra של חברת mont blanc שמספרו 044 , הגגון הזה מתחבר עם ברגים לחורים שנמצאים בגג של הפנדה (שבמקור מיועדים לפסי האורך) וגם מגיע עם גומיות שמותאמות במיוחד כך שישב בצורה טובה על הגג , אני רכשתי אותו במחיר של 440 ש"ח שהם כמעט חצי ממחירו של גגון מקורי שמורכב באותה הצורה (שגם לא זמין בארץ וצריך להזמינו במיוחד ולחכות) .

הגגון יחסית שקט (עד 50 קמ"ש כמעט ולא שומעים אותו) ונראה שהוא גם לא מאוד פוגע בצריכת הדלק ביחס לגגון אוניברסאלי , החסרון היחיד הוא שהוא שוקל כ8 ק"ג שנראים לי מעט כבדים ביחס לגגונים אחרים , אבל לי אישית זה לא מפריע (אני לא מתקרב בכלל למקסימום שמותר להעמיס עליו).

עזרת לי מאוד להבין מה אני מחפש.

אבל איפה קנית?

בארץ מצאתי רק במחירים גבוהים (סביבות 1000ש"ח) ומחו"ל לא מצאתי מקומות ששולחים לארץ

פורסם

קניתי באוטודיפו( לא תמיד יש להם במלאי את 044 ויכול להיות שזה יקח כמה ימים עד שזה יגיע לסניף שביקשת) , ויש גם בעוד חנויות.

פורסם

יש בעיה עם המשלוח רוב המוכרים באיביי לא רוצים לשלוח את זה לארץ.

• תוכן חדש...