Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לרכוש רכב מחברת ליסינג.

עכשיו כשהם הביאו לי העתק של הרשיון ע"מ לקבל מימון מהבנק אני רואה 2 דברים שהדאיגו אותי מאד...

ראשית, בעלים קודמים על הרכב רשום 01, כלומר שהיתה כבר יד לפני הליסינג??? או שתמיד זה ככה בחברות ליסינג?

דבר שני, רשום את הדבר הזה על הרשיון, תחת תנאים והגבלות:

הפקדת סוחר-רשיון לטסט היו בעלים קודמים

א. מה זה בדיוק אומר?

ב. שילמתי להם 1000 שקל "דמי רצינות" בשביל שיביאו את הרכב למגרש שהייתי בו... וברור לי שיש פה משהו מסריח ולא רוצה לקנות את האוטו... מישהו היה נסיון עם זה לקבל את הכסף בחזרה?

פורסם

א. כאשר סוחר רכב מורשה במדינת ישראל רוצה לבצע סחר ברכבים יש לו את האפשרות החוקית להעביר רכבים על שמו במשרד הרישוי בלי "להוסיף יד". לתהליך הזה קוראים הפקדת סוחר וכשמבצעים אותו מקבלים רישיון שמצוינת עליו הערה כמו זו שציטטת.

זה לא תמיד ככה בחברות ליסינג. במידה ואתה רוכש רכב ישירות מצי הליסינג של החברה הרכב כבר רשום על שם החברה, ולכן אין צורך לבצע הפקדת סוחר על רישיונות הרכב לפני מכירתו אליך. במקרה שלך היה צורך לבצע העברת בעלות נוספת וזה אומר אחד משני דברים -

1. הרכב הוא לא רכב ליסינג אלא רכב פרטי של לקוח שביצע טרייד אין.

2. החברה שמוכרת לך את הרכב היא לא חברת הליסינג בה היה הרכב בליסינג, אלא חברה אחרת.

ב. החזרת דמי הרצינות זה משהו שתלוי במדיניות חברת הליסינג איתה עשית את העסקה. יש חברות שלא עושות בעיות ומחזירות את הכסף מיד ויש חברות שמצוין בחוזה שדמי הרצינות לא חוזרים ללקוח ויהי מה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כאשר אני העברתי "דמי רצינות" לאלבר, זה היה לא לפני שקיבלתי מייל מהם שבמידה ואינני מעוניין ברכב כל הסכום במלואו יוחזר אליי.

האם ניתן לך משהו כנגד התשלום?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...