Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה סיבות שבגללן יכולים מגורים באי הבריטי, לפגוע במצב רוחו של רוכב האופנוע הממוצע. ולא כולן קשורות רק במזג האוויר, גם היחס הקשוח של המשטרה בכל הקשור לאופנועי ספורט, מהווה מכשול לא קטן.

אבל החודש, כשקיבלתי את גיליון BIKE הבריטי החדש לחודש דצמבר 2004, (זו לא טעות), גיליתי את היתרון בלהיות תושב הממלכה...

העיתון יצא במבצע לקוראים ומציע פרס בהגרלה (פירוט בהמשך) מבין אלו שישלחו שלושה תלושים (אחד בגיליון הנוכחי ועוד שניים מזוג הגיליונות הבאים). ועכשיו...הנה הפרס שמצפה לאותו זוכה מאושר:

MV AUGSTA F4 SPR

שחור ומרהיב.. 1000 סמ"ק אקזוטיים במיוחד עם מושב בודד לזוכה המאושר

(בתמונה המצורפת)

פלוס: קסדת שואי ברפליקת קאטו, חליפת עור מלאה (2 חלקים) של היין גריק, מגפי רכיבה של אלפינסטרס, כפפות כביש של היין גריק, קסדת AGV TI TECH, חליפת קורדורה מלאה (2 חלקים), מגפי רכיבה ממוגני גשם, כפפות רכיבה ממוגנות גשם, תיק מיכל, שני תיקי זנב, מנוי לשנה ל-BIKE, מנוי לשנה לכל מרוצי הסופרבייק הבריטי, אספקה שוטפת לשנה של אטמי אוזניים, ביטוח מלא חינם לשנה לאופנוע ורוכבו, יום מסלול חינם, כיסוי לאופנוע, שרשרת ומנעול וכנראה....שגם ים של חברים מקנאים עד עמקי נשמתם יהיו חלק מהפרס...

להזכירכם - כל המתואר לעיל הוא פרס למקום הראשון !

אחחחח....גם אני מקנא ומתבעס מכך שאני מנוי ל-BIKE אבל לא גר במקום הנכון כדי לנסות לזכות...

בוקר טוב ישראל !

2.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אילו רק היה לי מנוי, לעבור דירה זה החלק הפעוט. :smilecolr

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

מתי בפול גז? :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מתי בפול גז? :lol:

פיאג'ו סי, אולי

וגם אז

מקרטון.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
מייד כשתתחיל לשלם עליו :-P

כבר היה עיתון ישראלי שהגריל בין המנויים אופנוע, לזכרוני זה לא בדיוק תרם ליציבותו הכלכלית. :roll:

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
כבר היה עיתון ישראלי שהגריל בין המנויים אופנוע, לזכרוני זה לא בדיוק תרם ליציבותו הכלכלית. :roll:

אולי כי לא היה לו את אותה תפוצה של BIKE :roll: , ואני די בטוח שהוא לא שילם את אותו מחיר עבור האופנוע.

פורסם
אולי כי לא היה לו את אותה תפוצה של BIKE :roll: , ואני די בטוח שהוא לא שילם את אותו מחיר עבור האופנוע.

אני התכוונתי לפול גז.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
מייד כשתתחיל לשלם עליו :-P

ביום שאני אקבל כסף על הטורים ..אני אשלם עליו...:-D

סתם סתם...עבודת קודש...זונה בחינם..

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מה.... ?

לא קיבלת כסף ?

הה. רק כרגע התברר הענין, הכרוב בלע את כספך, אני חושב שמחר עושים לו ניתוח להוצאת ה$$.

אני בטוח שהוא יתן לך את מה שישאר :-P, נראה לי שתוכל לעשות מזה טבעת יפה.

פורסם

מישהו יודע איפה האייקון בצורת נתינהו? (תנועת משיכה של ריס העין התחתון)

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
יש הרבה סיבות שבגללן יכולים מגורים באי הבריטי, לפגוע במצב רוחו של רוכב האופנוע הממוצע. ולא כולן קשורות רק במזג האוויר, גם היחס הקשוח של המשטרה בכל הקשור לאופנועי ספורט, מהווה מכשול לא קטן.

כרוב, להזכירך, יש גם לא מעט סיבות שבגללן מגורים באי הבריטי יכולות לרומם את מצב רוחו של רוכב האופנוע הממוצע, חוץ מהגרלות של מגזינים... :wink:

Liz_Hurley_0006.jpg

פורסם

חבר'ה באמת !

להשגיח אילו תמונות אתם מפרסמים...

אישתי שואלת מה אני עושה ואני מספר לה שאני מתעדכן בעולם הטכני של האופנועים וכשהיא מציצה מאחרי גבי היא רואה את היפיפיה הנ"ל...

לקח לי שעה להסביר.

אהוד :smile:

KTM 400 SXC 1999 עבור סופי שבוע :multi:

פורסם
חבר'ה באמת !

להשגיח אילו תמונות אתם מפרסמים...

אישתי שואלת מה אני עושה ואני מספר לה שאני מתעדכן בעולם הטכני של האופנועים וכשהיא מציצה מאחרי גבי היא רואה את היפיפיה הנ"ל...

לקח לי שעה להסביר.

אהוד ידידי.

אני לא יודע איך לומר לך את זה, אבל אם אתה או אישתך רואים בתמונה הקטנה הזאת את הבעיה של תוכן לא הולם באינטרנט, אז יש לכם בעיה קטנטנה עם חוש המידה. ;-)

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

בחיוך, בחיוך...

מצידי תפרסמו מה שאתם רוצים, אבל ! אם ישנה תמונה מאד עסיסית...

... אז תקראו לי.

KTM 400 SXC 1999 עבור סופי שבוע :multi:

• תוכן חדש...