Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,קיבלתי לפני כמה ימים את הרכב החדש שלי,בצבע לבן (לא מטאלי).

הצבע במצב חדש ללא סווירלים ואני מעוניין לשמר את התוצאה הזו.

אני שוטף בשיטת 2 הדליים בנוסף לsnowfoam בתחילת השטיפה.

איזה מוצר יתן לי את העמידות הכי גבוהה ולאורך זמן?

חשבתי כבר על opti coat 2 אבל ירדתי מהעניין עקב העלות הגבוהה.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיפות לעבודה עצמאית.

דרך אגב האם יש חובה לעשות פוליש לפי הישום של אופטי קוט 2?

התקציב סביבות 350 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האופטי קואט 2 עולה סביב ה-440 לא ? לדעתי שווה את תוספת המחיר אם אתה מחפש עמידות גבוהה לאורך זמן ארוך במיוחד.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

נכון האופטי עולה סביבות ה450 אך זה לא כולל את המחיר של העבודה. ואם זה מחייב גם פוליש לפני אז המחיר עולה.

אני גם לא מעוניין לעשות פוליש ולהתעסק עם הצבע מלבד יישום של חומר הגנה כל שהוא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם דרישות עמידות ההגנה שלך יורדות מבחינת זמן אז המבחר גדל והמחיר קטן. אתה יכול לצפות להגנה טובה של סביב 4-6 חודשים למשל מאופטי סיל יחד עם יישום איכותי. יחד עם זאת אני מבין שהרכב שלך חדש ומצבו מצוין, למה אתה חושב שיש צורך בפוליש ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

הסילנטים החזקים כמו ננולקס אופטי קאוט וקוורטז יקרים ודורשים הכנת רכב לפני .

במידה ואתה לא מעונין להשקיע כמות גבוה כניראה שרק סילנט כמו ג'טסיל יספק אותך (בתוספת לווקס לא סינטטי והיצמדות לשיטת שני דליים)

אתה לא משאיר ממש ברירה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לפי מה שקראתי בשביל לקבל תוצאה טובה צריך פוליש לפני, בכללי הרכב צריך להיות ללא רבב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לרכב חדש אין צורך בפוליש בד"כ אלא אם כן יש מפגעים נקודתיים שלא יורדים עם פלסטלינה.

יש מקרים שרכב עם צבע רך נשטף במכונה לפני המסירה ונוצרו מעט סווירלים שניתן להוריד אזורית עם פוליש עדין.

אצלי למשל הרכב נשטף פעמיים במכונה ביום המסירה וחודש לאחר מכן במוסך היבואן ללא שום סווירלים ושריטות כלשהן.

כעיקרון פוליש מבצעים רק כשאין ברירה.

פורסם

זה מה שאמרתי, ציינת כי הרכב חדש וללא רבב, ברור שיש צורך בפעולות הכנה שונות, אבל פוליש ? ממש לא חובה...ההבדל בין ג'ט סיל למשל לבין האופטי קואט הוא במספר מישורים, ואתה צריך להחליט מה אתה מעדיף.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
opti coat 2

כמו שנאמר, אם מצב הצבע מספק, תצפה.

ניראה טוב,איך הוא בהשוואה למוצר של g techniq? האם ניתן ליישם אותו על רכב עם 60 עד 90 מיקרון של לכה? פוליש עדין חובה לפני במידה ויש סווילרים?

m7kj.jpg
פורסם
ניראה טוב,איך הוא בהשוואה למוצר של g techniq? האם ניתן ליישם אותו על רכב עם 60 עד 90 מיקרון של לכה? פוליש עדין חובה לפני במידה ויש סווילרים?

בתקציב שלך נוכל לתת לך טיפול Paint Protection

שכולל יישום ווקס Mirage של חברת Swissvax, ווקס מאוד איכותי שמגן היטב מפני מפגעי טבע, לשלשת ציפורים וכו.

פורסם
הסילנטים החזקים כמו ננולקס אופטי קאוט וקוורטז יקרים ודורשים הכנת רכב לפני .

במידה ואתה לא מעונין להשקיע כמות גבוה כניראה שרק סילנט כמו ג'טסיל יספק אותך (בתוספת לווקס לא סינטטי והיצמדות לשיטת שני דליים)

אתה לא משאיר ממש ברירה .

אז זה בדיוק מה שאני שואל,איזו הכנה הרכב צריך לעבור לפני היישום של האופטי קוט 2? כי פוליש בוודאות לא צריך,פלסטלינה וכו' אין לי בעיה לעשות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...