Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות,

אני מעוניין להוריד סכמה (אם הבנתי נכון את גוגל טרנסלייט) למכשיר מולטימדיה סיני-חסר-שם לרכב שקיבלתי.

הבעייה עם המכשיר זה שלאחר הדלקה הטאצ' ויתר הכפתורים עובדים לשתי שניות ואז המכשיר קופא. ממשיכים להגיב רק לחצן הוצאת הדיסקים וכפתור הכיבוי. יתר הכפתורים והטאצ' אינם מגיבים. לחיצה על לחצן ה reset לא עושה שום דבר.

זה הלינק לאתר עם הסכמה לכאורה: http://remont-aud.net/board/car_audio/2din_no_name_chassis_pcb_ruida_rd_bd_st8mb_02/161-1-0-9927

והמכשיר עצמו: http://ruilihz.en.alibaba.com/product/511681311-210441500/RUILI_RL_252_double_din_6_2_inch_in_dash_Car_DVD_Car_GPS.html

אשמח לשמוע על הצעות לבדיקות נוספות שניתן לבצע באמצעים ביתיים או פתרון אפשרי לתקלה.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נרשמתי לאתר, אבל האתר הזה מיועד לאנשי אלקטרוניקה מקצועיים והם לא מאפשרים השתתפות של "סתם" לקוחות שרוצים לתקן את המכשיר שלהם.

על מנת לסיים רישום, צריך לעבור מבחן עם 6 שאלות באלקטרוניקה בסיסית. למדתי את זה לפני 15 שנה אבל מאז לא נגעתי ושכחתי הכל, עובד בתחום אחר.

לא נראה לי שאצליח לעבור את המבחן :oops:.

אם בא לך לנסות לענות על השאלות, אבשר לארגן remote session.

פורסם

:lol:

איזה מטורפים הרוסים לא הצלחתי לענות של שאלה אחת אפילו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצאתי שם משתמש וסיסמה ברשת, אבל אם מנסים להוריד משהו מהאתר הוא אומר משהו על זה שאין מספיק קרדיט...

שם: RW_86_Power

ססמה: bugmenot

פורסם
:lol:

איזה מטורפים הרוסים לא הצלחתי לענות של שאלה אחת אפילו.

מה שהם עשו זה רעיון מעולה.

רוצים שרק מי שמבין באלקטרוניקה ירשם לאתר.

השאלות פשואות מאוד למי שמתמצה/עובד/לומד בזה.

פורסם

אני לומד הנדסאי אלקטרוניקה,אבל כנראה עדיין בחיתולים כי השאלות שם לא זרות לי אבל עדיין לא הצלחתי להגיע באף אחת מהן לתשובה נכונה.

כנראה שהרמה בארץ על הפנים :|

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לכולם.

חבר פורום הוריד את הקובץ ושלח לי אותו. הבעייה היא שכנראה מדובר בסוג של עדכון קושחה ולא סכמה, יש בקובץ קבצי BIN בגודל 2 קילובייט שלא ברור לי מה עושים איתם. יש עוד קובץ של 2 מגה אבל גם הוא בפורמט BIN ולא הצלחתי לפתוח אותו.

מנסיון במכשירים אחרים - מה יכול להביא לתקיעה של העסק לאחר 2 שניות מרגע ההפעלה? CPU?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...