Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם,

בעקבות נשירה של אריחי קרמיקה בעיקר בלילה מהקירות בעקבות עבודה "מופלאה" של הקבלן בזמנו, אני מעוניין לשפץ 2 חדרי שירותים (אחד מחדרי השירותים מכיל גם מקלחת). מקלחת נוספת שיפצתי בעבר בגלל התופעה ועכשיו אין שם בעיה.

לצורך כך כבר קניתי אריחי קרמיקה חדשים וגם ריצוף, והם כבר פה. את כל הדברים הנוספים כמו ברזים, כיורים, אסלות אני לא מעוניין להחליף כי הם במצב מצוין, ואחליף אם הם יישברו במהלך השיפוץ או אם יהיה צורך (כבר ביררתי מחירים).

אם אתם מכירים שיפוצניק אמין ומקצועי (עם עבודה איכותית ולא כמו בתמונות) באזור יקנעם, טבעון, רמת ישי, אולי אפילו מאזור חיפה (למרות שזה קצת רחוק) אשמח לקבל פה או בפרטי. הרעיון הוא לעשות השוואת מחירים של 2-3 בעלי מקצוע ולהתחיל לשפץ, כי עוד 2 שורות של קרמיקה נסדקו למעלה ועומדות ליפול על האסלה, ואם מישהו יהיה שם זה כנראה יסתיים לא טוב.

אני יכול לפתוח דפי זהב ולעשות טלפונים, אבל אני מעוניין לקבל המלצות מאנשים מרוצים מבחינת איכות העבודה ומחיר, ולא להזמין בעל מקצוע על עיוור ואז לאכול אותה אח"כ עם אריחי קרמיקה נושרים, או ליתר דיוק מתנפצים לרסיסים על הרצפה בלילה.

תודה.

תמונה1 001.jpg

תמונה1 002.jpg

תמונה1 003.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

יגיעו אליך גם מרחוק. הבעיה היא שיש מעט עבודה (אתה לא מחליף מזיז כלום) ולכן תזכה למה שמכונה "מחיר מינימום".

יש לי מספרים, אבל לא מהיכרות אישית. אם תרצה אשלח לך.

משכנתא זה קל

פורסם

נשירה של קרמיקות, כמו אצלך, נובעות בד"כ מכמה סיבות\אפשרויות:

1. אין פוגות (מרווחים) בין האריחים, לכן לא נשאר להם מקום להתכווץ\להתרחב לפי הטמפ' הסביבתית.

2. אין מספיק (או אין בכלל) דבק בטיט, מה שגורם להם לנשור אחרי תקופה של כמה שנים.

3. אתה גר באיזור עם שינויי טמפ' מאוד קיצוניים, ולעיתים זה גורם מספר אחד לתופעות מהסוג הזה.

אצלך, כנראה, יש שילוב מנצח של שלושת האפשרויות.

כיום לא מחפים קירות עם טיט, אלא משתמשים בדבק לקרמיקה (שמכיל כמויות היסטריות של דבק) ולרוב, אם תנסה להוריד אריח שהודבק עם דבק כזה, לא תצליח להפריד אותו בשלום כמו שרואים בתמונות המצורפות.

לצערי אין לי על מי להמליץ לך באיזור הצפון. אל תשכח שכרגע מדובר בתקופה החמה ביותר בענף (החופש הגדול - כולם מנצלים את הזמן למעברי דירה, עבודות צבע וכד') ויכול להיות שיהיה לך קצת קשה להשיג מישהו מעכשיו לעכשיו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...