Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המשפחה גדלה ל-3 ילדים, ואני רוצה לקנות רכב שיהיה אפשר להכניס 3 מושבי בטיחות בספסל האחורי ותא מטען גדול. חשוב שיהיה עם גיר אוטומט.

הציעו לנו לקנות את האוטו הבא:

רנו קנגו 1600 אוטומט בנזין

31/12/09 – עלייה לכביש

יד שנייה פרטית. יד ראשונה פרטי

צמיגים חדשים

ק"מ 130,000

טסט – דצמבר

אין תאונה. הכל תקין. שילדה מנוע גיר.

חיישני רברס, רדיו דיסק

רצועת טיימינג הוחלפה ב90,000 ק"מ

מחיר מבוקש: 43,000 ₪

קרוב משפחה לא המליץ באופן כללי על רנו קנגו אוטומטית, אבל לא הצלחנו להבין למה...

מה דעתכם? האם כדאי לקנות את הרכב הזה?

תודה,

איילת.

פורסם

המנוע אמין, אבל הק"מ לא נמוך, והעקב אכילס העיקרי של הרכב - הגיר האוטומטי שלו שלא נחשב מוצלח ואמין במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה דור חדש או קודם?

בכל מקרה, לחבר שלי יש קנגו אוטומטית 2006, עם כ 260.000 ק"מ.

אמינות טובה וגיר אוטומטי מקורי תקין, שעבר החלפת שסתומים באיזור 150.000 ק"מ.

צריכת דלק אצלו בערך 1 ל 11, האטו יותר שקט וזריז מדגם הדיזל.

פורסם

שלום,

אני משוחד כי היה לי קונגו 2007 עם מנוע דיזל,ידני - מאוד אהבתי את הרכב כרכב משפחתי עם 3 ילדים. מאוד נוח, בגאז' ענק, הספסל האחורי רחב . אפילו מצאתי יתרון בכך שיש דלת צד אחת - הילדים לא יכולים לצאת לכיוון הכביש. רק שימי לב שבמקום האמצעי בשרה השניה אין מספיק מקום לכיסא בטיחות גדול בין שני סוגרים של חגורות בטיחות.

קילומטראז' לא גדול לרכב מסחרי אבל יחסית גדול לרכב פרטי.

גיר אוטומטי לא חף מתקלות. אבל מתקנים וממשיכים להשתמש ברכב. לרוב מדובר בהחלפת חיישן או שסתום במערכת לחץ שמן בגיר.

השאלה מה אפשר למצוא במחיר הזה כאלטרנטיבה?

פוקוס סטיישן עם מנוע 1600 סמ"ק מרגיש חלש - חוץ מזה מתאים לכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סליחה - רק עכשיו ראיתי שמדובר בדגם חדש - עוד יותר מחזק המלצה על הרכישה.

עלות החלפת השסתום כ 2000 ש"ח (אם צריך).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פוקוס סטיישן עם מנוע 1600 סמ"ק מרגיש חלש - חוץ מזה מתאים לכם.

אומנם אני משווה לקנגו הקודמת ולא לחדשה אבל:

1. נשמע מוזר אבל קנגו סוחבת טוב יותר מפוקוס.

2. צריכת דלק של קנגו לא יותר גבוהה למרות מבנה גבוה ולא אווירודינאמי.

3. ספסל אחורי בקנגו רחב יותר משמעותית, בהרבה מאוד סנטימטרים - להערכתי כ 20 ס"מ נוספים לרוחב בקנגו.

4. גם מרווח רגליים מאחורה וגובה פנימי בסדר גודל אחר לגמרי, אין בכלל מה להשוות.

פורסם

למה מוזר?

גם מגאן עם המנוע 1600 סוחב יותר טוב מפוקוס, צריכת הדלק עדיפה.

מסחרית קטנה מהווה תחליף למיניוואן - פירושו גם מרחב פנים דומה יותר לסניק מאשר למגאן.

פורסם

הגיר האוטומטי שמותקן , הוא אותו גיר שמותקן בכל דגמי רנו, פיז'ו וסיטרואן האוטומטיים כבר למעלה מ15 שנה.

צורת העבודה שלו מעט שונה מרוב הגירים האוטומטיים, ולעיתים מושכת הילוכים וצורשת שתי בעיטות בדוושה כדי לקבל קיקדאון, התופעות התמתנו עם השנים ובסה"כ היא עובדת בסדר.

בנוסף גם אורך חיי הגיר נחשבים קצרים יחסית, אך גם תופעה זו השתפרה עם השנים. כנראה שאצל היצרנים היפניים/קוראניים הסיכוי לתקלה בגיר נמוך.

הרכב נותן פתרון מצויין למי שצריך משפחתית גדולה בזול, כמובן שיש פשרות בנושא עידון ופינוק ולעיתים גם בבטיחות.

לא יצא לי להתעסק עם קניה או מכירה של רכבים כאלה בזמן האחרון, אבל המחיר הנדרש נראה מעט גבוה.

פורסם

ולמה שלא תיקח רנו סניק שעונה על כל הקריטריונים של מרחב, אוטומטית (למעשה אותו מנוע וגיר) וגם המחיר זהה. והכי חשוב רכב שמותאם למשפחה ולא להסעת מטען.

מיקי

• תוכן חדש...