Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי לא מזמן ב i30 לבנה שנת 2010.

אני לא יודע אם זה מגיע ככה או שהבעלים הקודם עשה את זה, אבל הגומי/פלסטיק שמתחת לטמבון היה צבוע בלבן, ועכשיו נראה כבר ממש גרוע.

daqyjeha.jpg

מישהו התנסה בצביעת החלק הזה?

יש איזה חומר מומלץ לשימוש?

תודה!

פורסם

תוצאה של צביעה לאחר תאונה.

אל תיכנס ליותר מידי תהליכים,פשוט תקנה מסקין-טייפ ופחית צבע ספריי שחור של יעקובי. תצטייד בעיתונים ותכסה את כל האזור מסביב לגומי,תעשה כמה שכבות צבע וזהו.

אצלי בכלל אין את הגומי בפורטה,נתלש חלקית ונפטרתי מהשאריות שלו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

החלק הזה מגיע בצבע שחור.

אני מניח שהרכב נקנה מחברת ליסניג וכחלק מההשבחה לפני המכירה צבעו

את הפגוש ביחד עם הסף הזה.

אין טעם לצבוע את החלק הזה.

עם הזמן ירד כל הצבע

פורסם (נערך)

אני מקווה שלא לאחר תאונה... [emoji1]

אכן הרכב נקנה מחברת ליסינג לפני שנה וחצי בערך.

אני קניתי אותו מחברת שגיא מוטורוס דרך קרוב משפחה שעובד שם. הרכב ישב אצלם כחלק מעסקת טרייד אין.

אני כאמור, יד שלישית.

לקחתי כמובן לבדיקה מטעמי במקום מומלץ שאני מכיר ( מומלץ גם כאן בפורום) ואמרו שהרכב נקי (לחיצות פח רגילות שתמיד רושמים).

נראה לי שאני אוותר על הצבע כי באמת ראיתי שבד"כ הוא מגיע בצבע שחור.

איך אפשר לזרז קצת את היעלמות הלבן הזה? שפשוף עם אלכוהול כלשהו?

עריכה אחרונה על ידי krembo25
פורסם

הגזמתי כשאמרתי תאונה,היום צובעים פגוש לפני מכירה גם אם יש שריטה הכי קטנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נסה להוריד את הצבע הלבן עם מדלל, מדלל אגרסיבי מדי כדוגמאת "מדלל 21" יכול לפגוע בתרכובת הפלסטיק.

לאחר המדלל, הפלסטיק יכול להלבין מעט, לאחר מכן מומלץ לצבוע את היחידה כמו שהציעו בתגובות מעלי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

קרה לי פעמיים מעצבנות ביותר שנסעתי על מעברי חציה עם צבע טרי וזה פחות או יותר האפקט שקיבלתי, אמנם בבתי הגלגלים, האם הצבע בולט ומתקלף עם הציפורן?

פורסם

אני די בטוח שאפשר לפרק את החלק הזה בקלות כי הוא אמור להיות בנוי ככה. יושב על קליפסים כאלה שאתה יכול למשוך ולהחזיר חזרה בקליק. אולי יהיה לך נוח יותר לעבוד עליו בנפרד

פורסם

זה נראה כאילו מישהו צבע עם צבע ללא יסוד וכעת הצבע מתקלף. מה שצריך לעשות זה לנקות היטב עם טינר או עם חומר אחד כמו שהמליצו קודם, לצבוע עם ספריי יסוד ולאחר מכן לצבוע על היסוד בצבע הרכב.

יש ברחוב שלאמה בתל אביב וגם ביצחק שדה פינת טברסקי חנויות שיכינו לך צבע בספריי לפי גוון הרכב (לפי קוד יצרן)

בהצלחה.

• תוכן חדש...