Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעיף שעבוד ברישיון רכב

m1ke
שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בהמשך לפוסט הקודם שלי החלטתי לרכוש גטס יד 2.

היום בבוקר ראיתי רכב ושמתי לב שברישיון תחת תנאים והגבלות מופיע "שעבוד לתמה אשראי לרכב בע"מ". הרישיון חדש והודפס במרץ 2014. האם מדובר בשעבוד "פעיל" או עדין יתכן כי הסעיף לא מעודכן?

איך מוודעים הסרת שעבוד מחברת מימון? באותו תהליך כמו עם הבנק? האם השעבוד מופיע גם ברשם המשכנות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממי אתה קונה,אדם פרטי או חברת ליסינג ? אם זה אדם פרטי או סוחר,שאינו רשום כבעלי הרכב היזהר והישמר מעקיצה.

אם אתה רוכש ישירות מחברת הליסינג,בהרבה מקרים הם משעבדים את רכביהם ולפני המכירה הם מסירים את השעבוד ובד"כ אין בעיה איתם.

אתה יכול לבדוק באתר רשם המשכונות תמורת סכום סמלי מה הסטטוס של הרכב.

החזקתי עד לפני שנתיים וחצי גטס 2006,שהיתה משעבדת לפמה.נגשתי לבנק,עשיתי להם העברה בנקאית על יתרת סכום ההלוואה וכאשר הגעתי אחרי שבוע לאוטו סנטר הם טענו שהרכב עדיין משועבד.

טלפון מיידי שלהם לפמה הבהיר להם שכל הסכום שולם והאתר של רשם המכונות כנראה עדיין לא מעודכן ובכל אופן אין בעיה להמשיך את העסקה כיוון שהרכב כבר לא משועבד מבחינתם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה.

הקניה מאדם פרטי, הרכב רשום על שמו. על פניו עושה רושם של בחור רציני שלא מסתיר דבר, הציג את כל ניירת הטיפולים של הרכב ואין "חורים" בסיפור.

בדקתי ברשם המשכונות ובאמת השעבוד פעיל.

מה עליי לעשות במקרה וארצה להתקדם עם העסקה? אם אני ארצה שהמוכר יסדר את נושא השעבוד, איך ניתן לבדוק שהמוכר באמת הסדיר את העניין? לפי מה שהבנתי אתר רשם המשכונות מתעדכן תוך 14 יום בערך, אין משהו יותר "מיידי"? טלפון לפמה לא ירגיע אותי, אני ארצה משהו על נייר...

כמובן שבדיקה ברשם המשכונות או הוצאת כפל רישיון לאחר הסרת שעבוד זו אופציה שאיני שולל, אני תוהה האם קיימת אלטרנטיבה אחרת?

עריכה אחרונה על ידי m1ke
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שהבחור ישלם את חובו ויגש לרשם המשכונות ויסיר את המשכון. כמוכן שיסיר את השעבוד במשרד הרישוי. רק לאחר שתי פעולות אלה הרכב "נקי" מבחינתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, הבנתי שצריך להסיר את השעבוד.

השאלה שנשארה זה האם יש דרך יותר מהירה מלחכות שבועיים עד שפרטי השעבוד יתעדכנו במערכת של רשם המשכונות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...