Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים ישנים מאוד שהגיעו לסוף השירות שלהם אצלי ואני מחפש חדשים.

המחשב מחובר לטלוויזיה וכל מה שאני רואה (סדרות/סרטים) מתבצע על הטלוויזיה.

בתור סטודנט למדעי המחשב אני רוב היום נמצא על המחשב ועובד ובמקביל שומע מוסיקה, לכן הרמקולים מאוד חשובים לי.

אך לצערי אני לא מבין כלום ברמקולים ואוזניות ושמע באופן כללי לכן פונה אליכם.

התקציב לא מטורף, הייתי אומר עד 400 (ניתן לחרוג אם אני נמצא על איזשהו גבול משמעותי בין זבל לאיכות)

המערכת שאני מחפש היא משהו להניח על השולחן ואולי לתלות מהצדדים של הטלוויזיה, בכל אופן לא לפיזור ברחבי החדר.

אני טס בקרוב אז גם קנייה בדיוטי פרי אפשרית מבחינתי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לי יש את אלה : http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=12997&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

מדהימים ביחס למחירם.

אם לא בא לך למתוח את התקציב יש את האחים הקטנים שלהם :

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=12992&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש לי את הMICROLAB C4 בזמנו היה מבצע בKSP רכשתי אותם במחיר מגוחך אחלה תמורה למחיר רמקולים מפתיעים מאד! עובדים נהדר בחדר לסלון הייתי כבר קונה משהו יותר רציני.

פורסם

שכנעתם אותי. יש הבדלי מחיר משמעותיים במחיר בין הדיוטי פרי לKSP? או שכבר אפשר ללכת לקנות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

יש את ה SOLO C6 לזה התכוונתם? כי גם אני באותו ראש של פות"ש .

נ.ב מתעלק מעט ושואל האם זה יתאים גם לחיבור לטלויזיה?

נ.ב ההמצלה על MICROLAB - הם מגיעים ללא סאב אם זה משנה לפות"ש

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ממליץ על SOLO 6C, רמקולי 2.0 איכותיים ועוצמתיים במיוחד מעץ מלא עם איכות צליל ממש מעולה.

ממש מציאה למחיר שלהם.

עד עכשיו אני מפחד לשים אותם בפול ווליום, האוזניים לא ישרדו. :-P

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים!

הצצתי קצת באתר של KSP וגיגלתי קצת מושגים במטרה להבין את הנתונים של כל אחד.

אז הבנתי פחות או יותר מה אני רוצה, אך עדיין רחוק מלהתחיל לעשות השוואות ולאמוד את השווי הכספי של ההבדלים ובנוסף אני רוצה להדגיש שאני מוכן למתוח את התקציב מעט אם יהיה משהו שיהווה קפיצה משמעותית בנתונים. אז למועמדים:

http://ksp.co.il/?uin=15339

http://ksp.co.il/?uin=15348

אלה ההתלבטויות שלי ביחד עם ה4C שהומלץ כאן. את הX16 לא מצאתי שם

יש הבדלים משמעותיים?

זה בעיקר לסרטים ומוסיקה, משחקים לא.

פורסם

ה6C כנראה באמת טוב אך 650 שקלים זה לא מחיר שאני מוכן להוציא על רמקולים למחשב.

מה עם אלו שהעליתי כאן? במיוחד לעומת ה4C שנכון לעכשיו הוא העדיפות הראשונה שלי.

5.1 ערוצים נשמע לי מגניב בתיאוריה אבל נראה לי שלא יצא לי להנות מזה בשימושים שלי.

אני צודק? 2 ערוצים מספיק?

פורסם

5.1 נראה לי מיותר לשימושים שלך מה גם שזה מסרבל הכל מליון חוטים רצים לך בחדר ולך עכשיו תציב באמת סאב וסנטר ואחוריים וקימדיים ותתלה בקירות מסביב.

ממליץ על תצורה של 2.0 שזה פשוט 2 רמקולים אחד מהם מוגבר פשוט קל נוח (הC4 שלי עושים עבודה מדהימה ), או אם אתה רוצה יותר באס אז 2.1 זה מספיק בהחלט. (2 רמקולים וסאב).

קח בחשבון שגם ללוג'יטק יש רמקולים טובים (או היו פעם לפני 5-6 שנים היה לי סט של 2.1 שלהם גם כן הייתי מרוצה) במחירים סבירים בהחלט.

פורסם

כן בלילה המשכתי לגגל מושגים ולשוטט בפורומים של ציוד היקפי והבנתי שכדאי לוותר על ה5.1.

בשבוע הקרוב אקפוץ לTMS לקנות את ה4C

(יש לי KSP מטר מהבית, אבל לא סומך עליהם)

• תוכן חדש...