Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה

יש לי רכב ראשון (אי פעם)

רני קליאו 2002 לבנה יפהפייה

אבל נשטפה בצורה ממוצעת כל שנות חייה, סווירלים בשפע.

בנתיים אלה הפריטים שברשותי/בדרך אלי: כפפת שטיפה מגוויארס, CG ווש אנד גלוס, פלסטלינה מאיביי, מגפת וופל מיקרופייבר איכותית, אופטי סיל.

צריך להזמין גם ONR בשביל הפלסטלינה, אבל זה לא הטופיק.

הייתי מעוניין לעשות פוליש (רק בצורה ידנית) שהכי ישתלם ויחזיק זמן לרכב, יחד עם כל הציוד הנלווה שכבר ברשותי/תכף-יהיה-ברשותי.

בקשר לכפפה אני עוד אזמין את הכתומות האלה שיש באוטוסטור.

להלן השאלות:

1. מה הכי משתלם לי? הרבה חפירה ארוכה (באמת, ארוכה) בהרבה מאוד נושאים פה יש המלצה על על Ultimate Compound של מגוויארס,

היו כאלה שהמליצו גם על הגליינז של AUTOGLYM SRP NEW FORMULA כי הוא זול ומשתלם. אבל השאלה אם כדאי לי את שתיהם, רק אחד מהם.. אני חייב יותר חידוד.

2. האם הצבע (לבן) משנה פה משהו?

3. הבנתי שגם פוליש ידני לא עושים ביום, אלא כל יום איזור ספציפי כולל שטיפה פלסטלינה אוטם.. האם כל יום אני צריך לשטוף את כללל הרכב כולל פלסטלינה כלל יום ואוטם כלל יום או רק בנק' הספציפיות שאני עושה בהן פוליש?

4. אני יודע שגם IPA חשוב לפני הפוליש, מישהו יכול לתת תרכובת של חומרים לIPA ביתי? כי זה הדבר היחידי שלא מצאתי פה בוודאות חוץ מזה שיש בו איכשהוא אלכוהול מסופרפארם.

מאוד אשמח לסגירת כל הפינות האלו!

תודה! :)

עריכה אחרונה על ידי UdiB
פורסם

1. UC הוא קאומפנד (פוליש אגרסיבי) שמתאים לעבודה ידנית ויתאים למטרה, SRP הוא מוצר AIO (All In One( הוא גם מגן וגם מנקה, מצד אחד הוא עושה הכל מהר מצד שני הוא לא מצטיין באף אחד מהפרמטרים (בהשוואה לאוטם ייעודי או לפוליש ייעודי).

2. על צבא לבן רואים פחות טוב סווירלים.

3. אתה יכול לעשות פוליש ידני ביום אחד אם יש לך מספיק כוח, בפעם הראשונה תתמקד במקום אחד ותראה אם יש לך כוח להמשיך.

אוטם רק בנקודות הספציפיות של הפוליש.

4. IPA אחרי פוליש, הוא מוריד שומנים מהצבע. זה בעצם אלכוהול מדולל, כל הרכיבים זה מים ואלכוהול מהסופר פארם קישור

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
1. UC הוא קאומפנד (פוליש אגרסיבי) שמתאים לעבודה ידנית ויתאים למטרה, SRP הוא מוצר AIO (All In One( הוא גם מגן וגם מנקה, מצד אחד הוא עושה הכל מהר מצד שני הוא לא מצטיין באף אחד מהפרמטרים (בהשוואה לאוטם ייעודי או לפוליש ייעודי).

2. על צבא לבן רואים פחות טוב סווירלים.

3. אתה יכול לעשות פוליש ידני ביום אחד אם יש לך מספיק כוח, בפעם הראשונה תתמקד במקום אחד ותראה אם יש לך כוח להמשיך.

אוטם רק בנקודות הספציפיות של הפוליש.

4. IPA אחרי פוליש, הוא מוריד שומנים מהצבע. זה בעצם אלכוהול מדולל, כל הרכיבים זה מים ואלכוהול מהסופר פארם קישור

קודם כל המון תודה, אבל בקשר לשאלה אחת, אז מה אתה ממליץ בסופו של יום? ללכת על UC וזהו? או בנוסף גלייז אחר? אל תשכח שכל זה בידיעה שאח"כ אני מעביר אופטי סיל על הרכב כאוטם ייעודי.

פורסם

UC הוא פוליש, SRP הוא AIO, שני דברים שונים לגמרי.

תעשה פוליש (עם הUC), אחרי זה IPA, גלייז ואוטם. (לפני הפוליש שטיפה ופלסטלינה ושוב שטיפה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)
UC הוא פוליש, SRP הוא AIO, שני דברים שונים לגמרי.

תעשה פוליש (עם הUC), אחרי זה IPA, גלייז ואוטם. (לפני הפוליש שטיפה ופלסטלינה ושוב שטיפה).

שוב פעם המון תודה

אבל נשאר לי רק משהו אחד לא ברור.. איזה גלייז? (:

ממה שהבנתי דווקא בשאלה הזו הצבע הלבן של הרכב משנה, תקנו אותי אם אני טועה.

עריכה אחרונה על ידי UdiB
פורסם
שוב פעם המון תודה

אבל נשאר לי רק משהו אחד לא ברור.. איזה גלייז? (:

ממה שהבנתי דווקא בשאלה הזו הצבע הלבן של הרכב משנה, תקנו אותי אם אני טועה.

EZ-Crème Glaze מבית Chemical Guys ימלא שריטות עדינות ,ינקה את הצבע ויעמיק את הברק.המוצר מאופיין ביישום קל ובעמידות גבוהה.

http://www.vixdetailing.co.il/Chemical-Guys-EZ-Cr%C3%A8me-Glaze.html

שלומי.

• תוכן חדש...