Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 2014, סקירה קצרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קבלתי את הרכב מהעבודה ומצאתי לנכון לשטף כאן את ההתרשמות הראשונית שלי ממנו.

הרכב הוא 1600 אוטו"{ישראלי}, עם 3000 ק"ם על השעון. די מרווח, עם תא מטען מכובד. תנוחת נהיגה די טובה, עם כי, כמובן במחירו יש גם טובים ממנה. הרכב מאוד דומה חיצונית ל-B4 היוצאת.

לוח מחוונים סטנדרטי עם מד דלק דיגיטלי, ללא כפתורים בהגה כלל, החומרים בלוח המחוונים הם רכים בחלקו העליון ונוקשים בחלקו התחתון.

האבזור הוא רגיל או מתחת לממוצע למחירו. אין בקרת אקלים דיגיטלית אבל המפוח המזגן מוציא רוח בעוצמה חזקה מאוד.

כצפוי מסובארו הרכב לא רע בסך הכל, חוץ כמה נקודות די מעצבנות {אותי}, בהמשך.

המנוע די שקט, הרכב מתנהג למופת, אפילו "קצת" ספורטיבי, היגוי מדוייק, מזגן לא רע בסך הכל, והוא די מספק, כדי להגיע מנקודה A לנקודה B.

אבל, יש כאן משהו שמסרס את המנוע הזה. הגיר. הגיר הזה כל כך מעצבן שכבר אין לך חשק בכלל. הוא דיכאוני ברמות שלא האמנתי.

יציאה מהוססת מהעמידה, השהייה מוגזמת במעבר הילוכים מ-P ל-D, מניוטראל ל-D וגם להילוך האחורי. בנסיעה זה בא לידי ביטוי בחוסר אמון בגיר במקרה של עקיפה מהירה. הרכב מעלה טורים, אך אינו מעלה מהירות כל כך וצריך להמתין. לפעמים יש לי הרגשה שגיר ישן 4 הילוכים אוטו" היה יכול להיות הרבה יותר מתאים לרכב הזה. "פלאי הקדמה הטכנולוגית"? כבר עדיף רובוטי כפול, ולא משנה כמה פעמים יהיה במוסך לעידכונים.

מד הדלק. הוא מראה FULL בתדלוק. לאחר נסיעות, כמובן יורדת קובייה או שניים. לאחר מכן שוב פעם הוא מראה FULL {ללא תדלוק}. אחר כך הוא יורד חצי מיכל+קובייה{60%}, ולאחר מכן הוא מתנהג כבר "רגיל". ז"א יורד בהדרגה.

המזגן. במצב קור מקסימלי {17} הוא מוציא אויר קר מאוד, אחר כך רוח, שוב פעם קור ושוב רוח, כל הזמן ככה ולא משנה כמה חם ברכב .

מע" הסאונד. 4 רמקולים, צליל עלוב ומתחת לכל בקורת. ברכב שלי הותקנה מולטימדיה והיא לא שיפרה כלל את איכות הסאונד.

הבלמים טובים, אם כי במחירים הללו יש טיפה טובים יותר.

קרקושים קלים מכיוון לוח השעונים מצידו הימני העליון. הגיר "מילל" מ-0-30 קמ"ש וגם הפוך. בירידות מתונות ביותר איפה שלא צריך לבלום את הרכב, הגיר המעצבן הזה שוב מאט את הרכב, וצריך ללחוץ בעדינות על הגז כדי לשמור על מהירות {70 קמ"ש במקומות המותרים}.

אינו חסכוני בדלק כל כך. קצת יותר חסכונית מה-קרוז שהייתה לי קודם. כמעט ולא מורגש ההבדל.

סיכום: רכב מפוספס עם גיר מסורס. חוות דעת שלי: לציי רכב בלבד או למכורים לשם הנוסטלגי: -SUBARU-

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארו נועדה למי שמחפש רכב אמין ופשוט בלי יותר מדי טכנולוגיות.

ההורים של חברה שלי קנו לפני שנה XV, אחרי שנים עם אימפרזה מבציר 99, לשכנע אותם לראות מותגים אחרים לא היה אפשרי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התיבה הזו בהחלט הורסת את הרכב. הם ניסוי לכייל את התיבה הזו בצורה שתדמה כמה שיותר אופי של תיבה אוטו' רגילה. הם אכן הצליחו בזה, אבל על הדרך סרסו את המנוע הזה לחלוטין שהוא גם כך לא הבריון השכונתי. על מנוע טורבו קטן זה היה עובד הרבה יותר טוב. מבחינת ביצועים, היא מרגישה כמו ה-B3 הקודמת - עגלה בלי סוסה.

פורסם

ביקורת טובה ועניינית, לא ציפיתי ליותר מהרכב הזה בכל מקרה.

גיר רציף זו מחלה, אני לא מסכים לסבול את זה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לפני זמן מה, ביליתי סוף שבוע עם אחת כזו. ממש לא מציאה ולטעמי נופלת גם מאימפרזות מדורות קודמים(למעט הדור האחרון שכונה במחוזותינו B3).

אבל, לו היה היבואן החדש משכיל לשווקה כמשפחתית אמיתית במחיר של מיני משפחתית(I25, ריו וכיו"ב), או אז היה אפשר למצוא לה צידוק.

אלא שלא כך הדבר ובמחירה הפרו-ליסינגי המנופח אין למכונית הזו שום הצדקה מול קורולה/פורטה/מאזדה 3 במחיר דומה.

לאחר מספר חודשי בעלות על יפנאוטו, הייתי מצפה מסמל"ת לצאת מקומה ולנער את האבק מעל מותג 'סובארו', שהלך ודעך בשוק המקומי בשנים האחרונות(במקביל ליבואן...).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא מכיר את האוטו, כן מכיר גיר רציף, עיקרה של הבעיה היא פסיכולוגית ונובעת כנראה מחוסר היכולת שלנו להפריד בין צליל לתחושה. עליית טורים שאינה מלווה בהאצה מקבילה יוצרת תחושה של חוסר הענות ואיטיות, גם אם אין לכך סימוכין בנתונים עצמם. הצד החיובי הוא שהגיר הזה נותן ביצועים שאינם נופלים מאלו של גיר רגיל, השלילי, שאי אפשר להתרגל לחוסר הקשר המעצבן והמתסכל בין טורים גבוהים והעדר תגובה לינארית של תאוצה.

פורסם

כל פעם שאני רואה את האימפרזה הזאת על הכביש אני מרחם על העובד שקיבל את הרכב.

ואם זה בנאדם פרטי, אז זאת עוד הוכחה שפראיירים לא מתים:wink:

פורסם
לא מכיר את האוטו, כן מכיר גיר רציף, עיקרה של הבעיה היא פסיכולוגית ונובעת כנראה מחוסר היכולת שלנו להפריד בין צליל לתחושה. עליית טורים שאינה מלווה בהאצה מקבילה יוצרת תחושה של חוסר הענות ואיטיות, גם אם אין לכך סימוכין בנתונים עצמם. הצד החיובי הוא שהגיר הזה נותן ביצועים שאינם נופלים מאלו של גיר רגיל, השלילי, שאי אפשר להתרגל לחוסר הקשר המעצבן והמתסכל בין טורים גבוהים והעדר תגובה לינארית של תאוצה.

גיר רציף בהחלט עושה את העבודה כאשר הוא מכויל נכון, כמו בדגמים אחרים של סובארו. במקרה של האימפרזה, זה פשוט כיול גרוע שמעקר את כל היתרונות של הגיר הרציף.

פורסם

אין מה לחדש, ייצרו את הרכב ב94, עגלתי במיוחד, ו20 שנה אחרי זה אין שום שינוי,

חוץ מגרסאות ספורט של האמפרזה ששם מדובר על רכבים באמת מושקעים

אמפרזה 1600 זה עגלה עם חמור,מינימום רכב, איך שלא מסתכלים על זה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מצחיק שיש חברות שגם עשור או שניים לא יספיקו כדי שהם יתגברו על המחלות שלהם.

מה שתיארת פה זה כאילו השקיעו רק בהיגוי, וכל ההנדסת אנוש והמסביב זרקו לפח.

גיר שאי אפשר לסמוך עליו זה אסון.

זה במקרה רציף?

ניסית להשתמש בטיפטרוניק?

אני דווקא אהבתי את מודל 2007 בגלל שהוא שידר חדות וצעירות, אבל גם לו היו לא מעט חסרונות.

פורסם
גיר שאי אפשר לסמוך עליו זה אסון.

זה במקרה רציף?

ניסית להשתמש בטיפטרוניק?

זה רציף.

אין טיפטרוניק , יש D ו L.

אני שותף לרוב התחושות של יוסי , כרגע אני עם 4200 קילומטר על האימפרזה בקרוב אולי אכתוב עליה כמה מילים.

רק כמה דברים מהירים:

המנוע לא מרגיש חזק בכלל.

האבזור מתחת לממוצע (עירום אם להשוות ל B3).

אצלי הבקרת אקלים המכנית עובדת בסדר, רק חבל שאני צריך לספור קליקים כדי לדעת על כמה מעלות כיוונתי.

אפס בידוד רעש. פשוט אפס.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מניח שפותח השרשור מת לחזור ללומינה בסמלון שלו.

לפחות שם המזגן שובר אצבעות, הגיר מגיב כמו שצריך עם מכה בגב, והרכב שקט כמו בית קברות.

פורסם
אני מניח שפותח השרשור מת לחזור ללומינה בסמלון שלו.

לפחות שם המזגן שובר אצבעות, הגיר מגיב כמו שצריך עם מכה בגב, והרכב שקט כמו בית קברות.

את ה-LUMINA הזו אני לא אשכח לעולם. זה היה הרכב הראשון שלי בארה"ב. קניתי אותו בסוכנות RYDELLS בוואלי {L.A}. זה היה בין הרכבים הטובים ביותר שהיו לי אי פעם. גם מבחינת אמינות, מנוע, גיר, תאוצה, מזגן...כל מילה מיותרת.

התמונות הללו צולמו בחנייה של המתחם המגורים שחייתי בו, ב-WOODLAND HILLS. נקנה ב-2250 $ והייתי איתו בכל מדינת קליפורניה ונבאדה{LAS VEGAS}, נסעתי איתו 18000מייל. חוץ מאלטרנטור, 0-תקלות. הרכב היה נראה כאילו יצא מהמוזיאון. כמו חדש.

מכרתי אותו ממש לפני שחזרתי ארצה, ב-2000$ ועד היום אני מצטער שלא יכולתי לייבא אותו איתי.

סוג של זיכרון מן העבר {2007}

IMG_0549.jpgIMG_0550.jpg

פורסם

ה"קונסיומר ריפורטס" האמריקאי בחר בסובארו אימפרזה כמכונית המומלצת ביותר מבין המכוניות בגודל זה. Best sedan small car (מנוע 2 ליטר, 4X4)

ואחריה לפי הסדר:

יונדאי אילנטרה ( I35 )

טויוטה קורולה, מנוע 1800

הונדה סיביק מנוע 1800

מאזדה 3 ופורד פוקוס בכלל לא ברשימה.

סוזוקי לא נמכר שם

יהודה

• תוכן חדש...