Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת ביתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הגעתי לשלב בחיים שבו אני צריך מדפסת בבית. נפח ההדפסה כרגע עומד על כ 10-30 דפים בשבוע.

הדרישות:

- אמינות

- מחיר רכישה נמוך, שיכול להתקזז עם מחיר הטיונרים

- אין צורך בפקס

- סורק זאת תוספת נחמדה, אבל לא חובה

- מעדיף עם יכולת הדפסה דו צדדית

- קצב הדפסה והדפסה צבעונית לא חשובים

- חובה שיהיה חיבור חוטי, אפשר גם אלחוטי בנוסף

עברתי קצת על חוות דעת ומחירים ונראה שהמדפסות הכי משתלמות למשתמש הביתי הן של brother. אלה הדגמים שצדו לי את העין:

1) brother

MFC-J152W

2) brother hl - 2130 עולה אותו הדבר כמו המדפסת הראשונה אבל כאן אני מוותר על המון תכונות לעומת המדפסת הקודמת תמורת הדפסת לייזר, זה כדאי?

3) brother mfc j470dw ממש מדפסת חלומות, מסוגלת לעשות הכל, הדגם הקודם שלה (J430) מאוד מומלץ ברחבי הרשת. עולה 100 שקלים יותר מהמדפסות הקודמות. שווה את התוספת?

אשמח להמלצות וחוות דעת. אם מישהו מכיר חנות מדפסות יותר זולה מאופיס דיפו באזור באר שבע אודה על השיתוף.

פורסם (נערך)

יש לי את ה-J430W כמעט שנה, ואני מאוד מרוצה!

לדעתי לא כדאי לוותר על כל התכונות בשביל מדפסת לייזר (במקרה שלך). הטונרים מאוד מאוד זולים (איזור ה-7 ש"ח לטונר אחד, לא משנה אם שחור או אחד הצבעים).

לגבי ה-J470DW - מה אתה מקבל בתמורה ל-100 ש"ח הנוספים?

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תלוי מה וכמה אתה צריך להדפיס . אם אתה צריך להדפיס בכמות גדולה ואין לך צורך בהדפסת צבע - חד משמעית - קנה לייזר. אם מדובר בהדפסות מעטות והצבע חשוב - הזרקת דיו.

אישית יש לי ניסיון מצויין עם מדפסות לייזר של בראדר (DPC 7030 משולבת בסורק), יש לי אחת בבית שעברה כבר את גיל 6, וגם בעבודה עם אי אילו מדפסות מאותה תוצרת.

לגבי טונרים - כעת אני משתמש בטונר חלופי שקניתי ברשת מאיזו חנות ברמלה, ופועל מצויין, במחיר כ-30% פחות מהמקורי.

ותיקון קטן - הדיו המשמשת בהדפסה נקראת טונר (toner), בניגוד לטיונר (tuner) שיש במקלטי רדיו וטלויזיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שאצטרך להדפיס בצבע. אבל אני גם לא מדפיס בכמויות גדולות במיוחד.

התוספת מאה שקלים מוסיפים לי: סריקה צבעונית, סריקה יותר מהירה, הדפסה שחורה וצבעונית יותר מהירות, הדפסה דו צדדית, תוכנת סריקה עם יותר אופציות, פקס, שימוש בתור מכונת צילום ישירה(ללא סריקה למחשב).

אין ספק שה470 מדפסת יותר טובה ובהרבה, והפונקציות האלה מגניבות בהחלט. אבל אני לא כל כך בטוח שהן חשובות לשימושים שלי.

מקור: http://welcome.brother.com/content/dam/brother/hk-en/products-services/multi-function-centres/MFC-J470DW/Brochure/LU14_1310-E.pdf

הסיבה שבברדרים המיכלי צבע זולים זה בגלל שהעבירו את התוף מהמיכל צבע למדפסת עצמה, ולפי מה שהבנתי כשהתוף הולך מבחינה כספית עדיף להחליף את המדפסת. זה גם שיקול.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

איני מכיר את הדגמים שציינת, אבל:

1. כל מדפסת המשולבת בסורק יכולה לצלם גם באופן עצמאי, בלי להזקק למחשב.

2. איני מכיר סורק שאינו סורק צבע. אתה יכול לשלוט בכך דרך תוכנת הסריקה.

3. חשיבות מהירות הדפסה נגזרת כמות ההדפסות הדרושה לך. בשימוש ביתי רגיל לא מדובר בדבר משמעותי במיוחד.

4. הדפסה דו צדדית היא דבר מצויין, בתנאי שהמנגנון אמין.

5. פקס - אם אין לך במכשיר אחר הוא דבר שימושי, גם אם לא על בסיס יום יומי. לי יוצר לשלוח ולקבל פקסים בממוצע כפעמיים בשבוע, נוח מאד שיש מכשיר מתאיםבפינת העבודה.

6. תוף אמור להחזיק בערך 3-4 טונרים (בסביבות 10000 דפים, בתלות בדגם המדפסת) בשימוש ביתי מדובר על אי אילו שנות עבודה, סביר שתחליף את המדפסת לפני שהתוף "נגמר" מסיבות אחרות.

בקיצור - אם מדובר בתוספת של 100 ש"ח בהחלט הייתי בור במדפסת היותר משוכללת. אם מדובר בכמות הדפסה גדולה - בלייזר.

אישית עומדות אצלי שתי מדפסות זו לצד זו - האחת אותה לייזר שהזכרתי קודם, שמשמשת לרוב ההדפסות ולצילום מסמכים, האחרת היא מדפסת הזרקת דיו (HP 6500) כבת 7 שמשמשת להדפסות הצבעוניות וכפקס. והיתה לי עוד מדפסת הזרקת דיו עוד יותר ישנה (נרכשה ב-2001) עם מיכלי דיו גדולים, אבל היא התהפכה במעבר דירה והחזירה נשמתה ליוצר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1) לי דווקא כן יצא להתקל בסורקים שהיה צריך לסרוק למחשב לפני הדפסה(למען האמת מדובר במדפסות ישנות). בכל מקרה זה מה שכתוב במפרט הרשמי של היצרן שצירפתי בהודעה הקודמת.

2) יתכן שלא הבנתי נכון את מה שכתוב במפרט.

6) הטונר המקורי (הגדול מבין ה2) של המדפסות האלה עומד על 600 דפים. עדיין לא מעט אבל בכל זאת הרבה פחות מ10,000.

מעבר לזה אני מסכים עם כל מה שכתבת. תודה על החוות דעת.

פורסם

לייזר אופציה הטובה ביותר, במיוחד מי שמדפיס מעט (נשמע כמו פרדוקס, אבל בדיו הראשים נסתמים ומיכלי דיו לרוב קטנים מאוד, רבע מיכל כל ניקוי ראשים). מי שלא מדפיס פוטו, לייזר חד משמעי. לייזר צבעוני סביר עולה כ1000ש"ח ונותן איכות מצויינת.

יש לי ניסיון מעולה עם XEROX.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
1)

6) הטונר המקורי (הגדול מבין ה2) של המדפסות האלה עומד על 600 דפים. עדיין לא מעט אבל בכל זאת הרבה פחות מ10,000.

אתה מדבר על דיו להזרקה. אני על טונר לליזר, שמחזיק בד"כ סביב 3000 דפים בכיסוי של 5% (הסטנדרד להשוואה).

פורסם

יש לי את ה 470 כחצי שנה ולדעתי הדפסתי כבר מעל ל 400 דפים.

לא יכול לענות לגבי שאלת האמינות אבל היא נותנת תמורה טובה למחיר.

האופציה לסרוק ישירות לדרופבוקס או לאימייל מאוד נוחה וגם החיבור האלחוטי מאוד נוח.

ההדפסה הדו צדדית אמינה (אני מדפיס רק דו צדדי).

היא עונה על הצרכים שלך למרות שאם אתה מוותר על פקס, צבע וסריקה עדיף לך לייזר רק שלדעתי לא תמצא אלחוטי במחיר הזה.

השאלה העיקרית היא כמה אתה מדפיס.

פורסם

רק לייזר.

לא תצטער.

יתרונות הלייזר:

1. לא נסתם ומתייבש לעולם (הטונר הוא אבקה יבשה. אתה יכול לכבות את המדפסת לשנתיים ואז להדליק אותה ולהדפיס כרגיל)

2. עלות נמוכה יותר פר דף

3. איכות פלט טובה יותר

4. יותר מהיר (לא ממש חשוב לשימוש ביתי)

5. בד"כ מנגנונים יותר אמינים (תקיעות נייר נדירות)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ההמלצה שלי היא שתקנה מדפסת שיש בה סורק.

כרגע אתה חושב שלא תצטרך אבל תאמין לי שבבוא היום תשמח שהוא קיים.

אני מוצא את עצמי סורק כל הזמן מסמכים ביומיום כמו: מסמכים לברות ביטוח, לאוניברסיטה, ש.ב של האוניברסיטה וכו'.

לא כדאי לוותר על התכונה הזו.

בהצלחה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...