Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא שנת 2000 אוטו'.

שמתי לב שאני מפעיל את המיזוג או ליתר דיוק את המאוור (הפעלת המדחס לא משנה ) מתחיל רעש מעצבן שככל הנראה מגיע

מאחורי תא הכפפות, הרעש נשמע כמו מאורר שפוגע בחוט או פלסטיק או עצם כלשהו. (דרך אגב הרעש נחלש שמשנים את זרימת האויר חוץ /פנים )

בהנחה וזאת הבעיה איך אני מאתר את המאוורר ?

בבקשה עזרתכם המסורה.

יונה.

פורסם

היי,

אתה יכול למצא את המאוורר בדיוק במקום שבו אתה שומע את הרעש - מאחורי תא הכפפות. כדי לפרק את תא הכפפות אתה צריך לפתוח 2 ברגים שנמצאים בתחתית שלו.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
היי,

אתה יכול למצא את המאוורר בדיוק במקום שבו אתה שומע את הרעש - מאחורי תא הכפפות. כדי לפרק את תא הכפפות אתה צריך לפתוח 2 ברגים שנמצאים בתחתית שלו.

קודם כל תודה,

האמת שהצלחתי להוריד את התא כפפות למטה ללא שחרור הברגים.

ואני לא מצליח לראות את המאורר ? - אולי עדיף שאשלח תמונות ?

או שאולי חייבים לנתק לגמרי את התא כפפות ואז אגלה את המטמון ?

פורסם
אתה צריך לשלוף את התא כפפות לגמרי.

סבבה שלפתי ואני לא רואה מאוורר.

אולי זה מוסתר ?

יש מצב שבתוך הקופסה הלבנה ?

פורסם

בטח שזה מוסתר. המאוורר או יותר נכון המפוח יושב בתוך בית כך שמה שאתה רואה הוא את חלקו החיצוני ולכן זה ניראה לך שלא קיים שם כלום. צריך להוריד את כל הבית הזה ואז בתוכו תראה את המפוח.

פורסם

החלק הכי ימני (למיטב זכרוני) בצבע צהבהב, יש לו תחתית בצבע שחור עם 3 ברגים.

לפני שאתה מפרק אותו תפרק את הקונקטור שלו, תעבוד עם פנס ואתה תבין על מה אני מדבר.

כשאתה פותח את הבורג האחרון תזהר שזה לא יפול לך ואז כל הלכלוך יתפזר לך ברכב.

זה מאוד פשוט אבל צריך קצת סבלנות.

• תוכן חדש...