Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שעזבתי את תחום הסאונד לרכב כבר כמעט עשור, תמיד שמרתי לי ברכב מערכת מוגברת אקטיבית ושמרתי עליה ככה בלי המון שינויים כבר 3 שנים, ולא התעניינתי בחידושים בתחום.

עכשיו ביקש ממני בן דוד שלי חייל משוחרר שמפיק מסיבות לתכנן לו רכב סאונד שיוכל להרקיד מסיבה של 100-200 איש ואם אפשר אז יותר.

המטרה היא שהרכב יוכל לסוע בשבילים ולכן הבחירה של הרכב תיהיה GMC ונדורה

(גם אם מישהו חושב שיש רכב מתאים יותר התקציב לרכב הוא 20 אלף מקסימום)

הפרויקט יהיה חיזוק מערכת החשמל שהואן יוכל לתפקד כמו גנרטור ולהחזיק מונע מסיבה שלמה על הדלק שלו

בניית האלמנטים כחלק מהרכב ולעשות אותם אינטגרלים במרכב אבל שינגנו החוצה

אשמח לקבל עיצות לבחירת האלמנטים וההגברה.

הכיוון הוא דאבל באס עצומים מעל 15 אינץ הפעם האחרונה שהייתי בעינינים FI היו ה"דבר" אבל אם יש משהו חזק יותר אשמח לדעת,

והטויטרים יהיו שופרות.

המוסיקה היא טאנס בלבד ולכן אין צורך בדריברים נוספים

ועכשיו להגברה , צריך בהמה שתרים את כל זה, כבר לא בקיא במה הולך בשוק

נרתמתי לפרוייקט לא רק בגלל שאני אוהב תבן דוד הזה אלה גם כי זה מעניין מאוד לאיזה תוצאות אפשר להגיע ואני משקיע את כל העבודה עלי

התקציב הוא 20 אלף בערך לרכישת האלמנטים בלבד, האם זה סכום ריאלי?

כי במעל הסכום הזה שווה לי להביא טורבו סאונד וגנרטור ולנסות לשחק עם משהו 220V ולהטמיע אותו ברכב באלגנטיות

אשמח לכל עזרה אם מישהו מכיר אתרים של פרוייקטים חולים בחול שעשו דברים דומים ובעיקר תמונות להשראה כל עזרה תתקבל בברכה

מעניין כמה מהחברה שלפני 8 שנים עוד פה ישראל ג'וניור אני בטוח שאתה עוד פה יותר נכון אני מקווה שאתה עוד פה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם (נערך)

בשביל לנגן החוצא ל200 איש מרכב גדול לא יותר פשוט לרכוש גנרטור + 2 רמקולים מוגברים דוגמת פרוטק 500?

DSC01800.jpg

תוכלו לקבע את הגנרטור ברכב ואולי אפילו לתלות את הרמקולים על הדלתות האחוריות כך שכשהן נפתחות הרמקולים פונים החוצא.

2 יחידות מוגברים כאלה עולים בסביבות 4-5 אלף, ואפשר למצוא משומשים בחצי מחיר. נדרש מיקסר סאונד קטן שעולה כ400-500 ש"ח ואליו תוכלו לחבר מערכת/פלאפון/נגן MP3.

גילוי נאות: אני מגיע מתחום המסיבות.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני מריח פה קיר של קרסנדואים עם סופר טוויטרים? (;

בכל אופן, יש כאן דיי הרבה חברי spl עם ציוד שעובר את ה20 אלף, וזה עדין לא מספיק להרים מסיבה של 200 איש.

בנוסף שדרוג חשמל זה לא דבר זול בכלל.

לדעתי בתקציב שלך אתה לא תוכל לקבל תוצאה יותר מדי. אלא אם כן תפוצץ את הרכב ברמקולים 6x9 זולים.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ברוך שובך אריאל!

ב20 אלף אני בהחלט חושב שגישת ה"נחמנים" עם הרמקול על הגגון - תהיה המתאימה ביותר.

יחד אם זאת אתה תראה שתחום הSPL צעד כאן בשלוש שנים האחרונות כמה צעדים ענקיים קדימה.

אנחנו רואים כאן מוצרים של MECHMAN, TOOLMAKER ובתחום הSQ לאון למשל התקין ברכב שלו POWER STATION של HELIX ולא לא מדובר בקונסולת משחקים אלא ברגולטור היסטרי לרכב שמוציא 100 אמפר ב14V קבוע יציב ממערכת החשמל הסטנדרטית של הרכב

סאב וופרים קאסטום מייד מבית SMD (סטיב מיד דיזיינס)

נוספו עוד מותגים מבית יבואנים כגון סאן דאון אודיו, גראונד זירו, DC אודיו ואם חשקה נפשך בFI לפנות אל אליקו תמיד מועיל.

בקיצור ברוך הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בשביל לנגן החוצא ל200 איש מרכב גדול לא יותר פשוט לרכוש גנרטור + 2 רמקולים מוגברים דוגמת פרוטק 500?

[ATTACH=CONFIG]374940[/ATTACH]

תוכלו לקבע את הגנרטור ברכב ואולי אפילו לתלות את הרמקולים על הדלתות האחוריות כך שכשהן נפתחות הרמקולים פונים החוצא.

2 יחידות מוגברים כאלה עולים בסביבות 4-5 אלף, ואפשר למצוא משומשים בחצי מחיר. נדרש מיקסר סאונד קטן שעולה כ400-500 ש"ח ואליו תוכלו לחבר מערכת/פלאפון/נגן MP3.

גילוי נאות: אני מגיע מתחום המסיבות.

---עריכה --- מחקתי את השורה שנכתבה כאן היות וראיתי בה התנצחות מיותרת - משאיר את התוכן הענייני

באם מדברים על 220V יש דברים הרבה יותר עדיפים מהפרוטקים (זבל סיני).

בתקציב של 20K אפשר לקנות גנרטור, וסט רמקולים וסאב שיכולו לתת הופעה.

באם מדובר באלמנטים של רכב אני קצת פחות שולט בתחום הזה.

פורסם (נערך)

אני בשבועיים האחרונים. מטייל בעיר עם זוג רמקולים של 1200W עץ KAPAN D-12 . מקצועיים קשורים לגג.

מנגן מוזיקה ג'ינגלים ופרסומות מהרדיו דיסק ברכב. למגבר של הסאב שלי. ומשם ל2 הרמקולים שעל הגג שהם בחיבור מקבילי ל 4אום.

למוזיקת טראנס ל100-200 איש לא יעזור כלום. מציוד סאונד לרכב.

הציוד לא יצליח להגיע לתוצאות של מערכות מקצועיות. בשטח פתוח (לא חלל של רכב)

(וזה לא כולל סאבים. למרות שגם כאן לציוד מקצועי יש יתרון)

ודבר נוסף. גובה הציוד. בגובה האוזניים הקהל יחסום את המוזיקה.

הפתרון היחיד. (ובניתי 5 רכבי הכנסת ספר תורה / נחמנים / טלוויזיות על הגג )

עשיתי כמה עשרות משאיות של מוזיקה לארועים (פורים / שירות של רקדנים / מצעד הגאווה. ועוד)

לשימוש לאורך זמן (והציוד לא ימות) לתוצאה טובה ואמינות של המערכת והכי חשוב בטיחות של הקהל.

זה ציוד מקצועי בלבד! שיורכב על הרכב.

וזה אומר מערכת לא מוגברת (לא פרוטקים, ולא אף אחד מחבריהם).

כי עבודה בשמש באופן רצוף. יגרום למגברים להתחמם ולהשרף. ולשרוף את רמקולים גם.

גנרטור מיוצב וחזק. ומתקן כראוי. עם מערכת חשמל (220V) מסודרת וברמה גבוהה !! למנוע התחשמלות. (הרכב הוא מתכת)

התקנה יציבה ובטיחותית של הציוד. גם על גג. וגם בתוך הרכב.

ואתה צריך להגדיר שטח הגברה (צדדים + אחורה )

מיקום לDJ. על הגג / עמדה מאחורה / הכול אפשרי.

בחירת מגברים / רמקולים / סאבים / פרוססור / מיקסר.

בקיצור. זה לא 4 רמקולים + רדיו ויאלה בלאגן.

לעזרה ברמה המקצועית צור איתי קשר בפרטי

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ועל זה נאמר כאשר השוליה מוכן, המורה יופיע.

אריאל אני חושב שכדאי לך לדבר עם אלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכיוון יהיה על מערכת שתוגבר על ידי גנרטור שישלף החוצה ויתרחק כמה מטרים מהרכב, הרמקולים ישלפו ויעמדו מימין ומשמאל לרכב 2 באסים ו2 שופרות מכל צד, (סגנון טורבו סאונד) עכשיו השאלה שלי האם שווה לבנות רמקולים ויצא זול יותר?, להוריד תכנון של בוקסה לקנות דרייברים ממדיסאונד כי ראיתי שיש להם 6 אום ורמקולים מקצועיים ולהגיע לתוצאות טובות, באודיו לרכב זה עבד לי מצויין האם גם בהגברה 220 זה רעיון טוב לבנות לבד סט רמקולים? ואיזה הגברה ראויה יש למערכת בעוצמות כאלו?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

בוא נתחיל מיתד הארקה - מכיר? כמו של הנגמ"שים והנ.נים בצבא?

תבדוק מגברים מקצועיים - בתקופה שלי הנפוצים היו מגברים של "מלכי", קוברה, פנדר וכו' וכו' ותראה פחות או יותר מה ערכי הפיוזים שלהם, מה ההספק המוצהר שלהם - את מתח העבודה אתה כבר יודע, צריכת זרם כבר לא יהיה קשה לחשב נכון?

מכאן הלאה אתה יודע שאתה צריך לחפש גנרטור שמסוגל לספק מעבר לזרם הנדרש וכאן כבר אתה מגיע לחנויות כלי עבודה מקצועיות או אפילו לחברה שומכרת גנרטורים לתעשיות.

לא יודע אם כדאי לך להתעסק יותר מידי בבניית רמקולים - אני מתאר לעצמי שיש המון ציוד יד 2 במצב טוב למכירה בשוק ההגברה המקצועית והייתי מתחיל משם.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

מבחינת עלות יהיה יותר זול לבנות רמקולים.

אבל תהיה צריך לבנות כמות נכבדה יותר של רמקולים ואלמנטים כדי להגיע לכוח של רמקול מקצועי שעבר תכנון. בחברה גדולה.

מבחינת תוצאה. לא תצליח לבנות משהוא ברמה של טורבו סאונד / פנקשן 1. / EAW / נקסו / EV / מארטין / TLA (אבל סט ליין ארי)

לפי התאור שלך. אתה צריך.

גנרטור של 7000W פחות. (עדיף תלת פאזי של 16A לפחות )

ארון מגברים + וונטה חזקה.

מגבר 5000W -לסאבים

מגברים של 3000W + 2000 לפחות לטופים. (רמקולים BIAMP)

פרוססור 6 יצאות לפחות

מגברים לחפש - (עדיף קראון 5000 / קרסט 8001 -9001 / LAB . QSC)

מגברים לא לגעת (פוניק פחות טוב. מאלכי 10,000 מצויין. פאנדר / קובר / ימהה תעזוב שטויות)

מיקסר אומנים קטן (לחיבור לפלטה של הDJ. ולשימש מזדמן. )

רמקולים

את צריך סט שכול לתת בראש לאורך זמן ושלא יקרוס.

שיתן פיזור נכון ויגיע למרחק עם עוצמה.

ב2 סטים יגיע למרחק של 15-20 מטר לפחות ל100 איש. ועדיין יהיה חזק. (אפילו סט כפול)

4 סטים של רמקולים (זה אמר סידור רחב יותר / 4 פינות אז למרחק של 10-15 מטר.

* סט זה סאב + טופ * סט וחצי זה סאב אחד + 2 טופים. * סט כפול זה 2 סאבים +2 טופים.

EAW

אני הייתי הלך על סאבים של 850 EAW. או זוג של LA400 לכל צד

טופים של 695 EAW אחד לצד. לפחות ! (זוג לצד יספיק לך ל 300 איש. .)

(אופציה נוספת - KF300. יש כרגע למכירה ביד 2. אתה צריך זוג לצד ! זה אומר 4 רמקולים)

EAW 560/590 . מעולים. אבל לא יותר טובים מ695. ויותר יקרים.

MARTIN / RCF / נקסו / EV / פנטשן 1. / טורבו מהישנים. ועוד. אבל לכל חברה יש דגמים מסוימים מתאימים.

ואתה צריך להתאים למחיר שלך.

יש לי עוד אופציות.. הכול זה שאלה של מחיר. ורמת איכות. וכמובן כמות קהל / מרחק זריקה.

אחרי זה. לחשוב על צורת מיקום.

כמו קבל רעיון. להתקין מכל צד של הרכב סוג של מנוף. להרמת רמקולים לגובה שהטיווטרים יהיו מעל ל 2 מטר לפחות

כי הרמקולים האלו לא קלים בכלל (70-100 קילו בקלות לכל ארגז.).

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אלי - אני מתאר לעצמי שהוא גם יצטרך להרים שם שולחן DJ - מיקסר, שתי עמדות מדיה לפחות, מוניטורים - אני מתאר לעצמי שזה משהו שאפשר להרים בעזרת ממיר מתח ישירות מהמצבר של הרכב - או שגם לזה דרוש גנרטור קטן?

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אדי.. לא מחברים מגוון של מקורות מתח 220V ביחד.

זה מתכון לרעשים ובעיות.

לגבי עמדת DJ. - זה כ1000W למיקסר + קומפקטים / מחשב + מנורה. + רמקול מוגבר

לרוב במסיבות טראנס (בשטח.) לא הפקות של אלפים. מסיימים עם תאורה אולטרה וכמה פנסים. ובעיקר תפאורה.

למי שמחפש את זה. צריך להבין שהוא נכנס לתחום קשה

כי טראנס זה מוזיקה שעובדת קבוע על ווליום גבוה. ומסיבות יכולות להמשך שעות רבות וגם ימים

ומערכת לא מתכננת טוב (מיקום לקהל/ גובה עבודה / מרחקים.. או שהיא תעבוד על הקצה מבחינת יכולת (לא מספיק הגברה לכמות קהל.)

או כיוונים/ חיתוכם בפרוססור יקצרו משמעותית את החיים את הרמקולים.

הקהל שיכור / מסומם / מעושן. ומחפש סיכונים ועושה הרבה שטויות. ולפעמים גם נזקים, ויש הפתעות כמו גשם / לחות / משטרה

ולכן למי שאין את הנסיון. כדי לו לקחת משהוא מקצועי לכמה פעמים הראשונות לעבודה. לראות מיקומים. פריסות כבלים + קיבוע.

עבודה עם חשמל נייד (בטיחות /אמינות / קהל /רטיבות ).. עומסים. קשירת ציוד ובטיחות לקהל.

תקלות / בעיות / ועד מלא דברים יכולים לקרות.

סיפור קצר.

למי שמכיר את חוות היען באילת. לפני10-15 שנה.

היה שם 2 במות רמקולים הם היו בגובה מטר. והרמקולים הגיעו לגובה של 3-וחצי מטר לכל צד.

במסיבת טראנס. אחד הבליינים החליט לראות את הנוף. מהראש של אחד המגדלים האלו.

תנחש כמה קשה היה להוריד את הבליין המעושן מלמעלה מבלי שיפול וישבור את הראש.

דבר אחרון.

*פריסה של מערכת מועמסת יקח לפחות 45 דקות במקרה הטוב. ויגיע לשעתיים בקלות.

וצריך לפחות 2 סוסים או 3 חברה חזקים

* פריסה של מערכת מקובעת. (רכב = סט אחד. נגרר = סט שני) כאשר בשניהם הציוד עומד מוכן. ומחובר.

ויש רק לחבר גנרטור וסט אחד לשני. זה יקח כ 5 -10 דקות.

וצריך אדם אחד ! ולא חזק במיוחד.

קיפול מערכת = לזמן ההקמה במידה ואין הפתעות.

אריאל. אגב בפורד / ונדורה / GMC. יהיה קשה מעוד עד לא אפשרי להכניס 4 טופים + 4 סאבים + ארון מגברים + גנרטור. + מוניטור + שולחן תלוי בציוד שיבחר.

4 סאבים דבל 18. לפחות זה ארגז של כ 80/60/150. ס"מ

4 טופים לפחות 60/60/100. או 8 ליין ארי 20/40/60 הכי קטן.

ארון מגברים לפחות 50/50/80

גנרטור 80/60/100 בערך.

פורסם

בוא נשאיר את התחום המשפטי של המסיבות האלו לפורום המשפטי :? - אריאל שאל שאלות טכניות לגבי הכנת רכב כזה ומערכת שכזו ובזה נעזור לו.

את הסיכון של סוג הקהל איתו הוא בא במגע וההשלכות החוקיות של זה הוא צריך לבדוק מול הגורם המתאים - לא מדובר באודיו.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אדי. כמו שברכב אתה דואג לקבע את הציוד שהוא לא יזוז במקרה של סיבוב / תאונה.

אתה דואג לרשתות לכל הרמקולים אחרת הם יכולים להינזק (קריעה / מכה ) במקרה או בכוונה.

הצורה שהמערכת תעמוד תשפיע על התוצאה. ולזה אני מתייחס. כי לפי זה תהיה פריסת חשמל / כבלים

הרמקולים צריכים להיות קשורים בצורה מסויימת ומאובטחים. למקרה של רוח חזקה / קהל רוקד צמוד לרמקולים / דחיפות.

בלייין שיכור רוצה להשתין, והוא מצא את הפינה. איפה כל הכבלים של החשמל / סאונד עוברים.

אני לא מתייחס לתחום המשפטי. של ביטוח / אישורים / רשינות / בעלי המסיבה בורחים מבלי לשלם.

אני מתייחס לציוד עצמו. איך להעביר כבלים / איפה / איך להעמיד את הרמקולים ואפה.

זה תחום כל כך גדול. עם כל כך הרבה אופציות.

שלעזור מעל דפי הפורום. יהיה קשה. ובמיחד שחסר לי הרבה אינפורמציה

כמו. מסיבות פרטיות / הפקות עם מוזמנים

מיקום מוכן למערכת (יש רצפה ישרה) / או באמצע יער (צריך במות קטנות)

התכנון לרכב זריז? (הקמה מהירה / וקיפול מהיר )

או חברת הגברה לטראנס (שמגיע למקום ופורס ציוד. עושה מסיבה עם כל הציוד הנלווה ומקפל )

איזה מערכת הוא מתכנן (לפי כמויות קהל ) 100-200 איש. זה מערכת מסוג אחד.

ל 400 איש זה סוג אחר. ל 600 איש זה כבר סיפור שונה לגמרי.

הוא עושה מסיבות צהריים או גם ערב? צהריים צריך הצללות לעמדה / ומגברים. ערב צריך תאורה מסביב.

הא מתכנן למסיבות כל יום / יומיים. או פעם בשבועיים? צורה אחרת של אמינות החיווט.

זה לא חפלה בבית של חבר עם 20 חברים.

זה במקום ציבורי. עם כל ההשלכות של זה.

פורסם (נערך)

סאונדמן, כל מה שרשמת נכון ואני לא חולק עליך. אבל לדעתי אפשר לפתור את הסיפור בפשטות - עם 2-4-6 פרוטקים מוגברים וגנרטור.

אם ממקמים אותם על גג הרכב הם יתנו פיזור + ווליום מספיק ל100-200 איש בלי יותר מידי סיבוכים. הקהל הזה בדרך כלל לא שם לב לאיכות ויותר חשוב לו העוצמה. הפרוטקים אמינים מאוד ויש לי זוג שסוחב 3 שנים בלי למצמץ, אחרי שעברו בין היתר מסיבות בים עם חול, שמש ולחות.

אפשר לארגן על הגג של הרכב מעין גגון מבלני, שאליו יולחמו התושבות של הרמקולים. להקפיץ את הרמקולים לגג + שירשור + חיבור לגנרטור צריך לקחת כ25 דקות ל2 אנשים. ציוד יחסית זול ופשוט מאוד להתקנה עם פוטנציאל כמעט אפסי לתקלות, אין צורך בידע נרחב והתעסקות עם מגברים ובלגנים.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...