Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר-מנוע 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לנהג צעיר.

עדיפות למנוע 2000 עם הנעה לכל הגלגלים (awd) שיתן אחיזת כביש גבוהה.

הרכב היחיד שאני מכיר הוא סובארו אימפרזה, אשמח לעוד המלצות.

(יש גם את ה b4 אך הוא רכב גדול וארוך מדי בשבילי.)

פורסם

מה התקציב? מנוע 2000 והנעה לכל הגלגלים סובארו כימעט האופציה היחידה, יש גם לנסר איבו שהיא גם לא פחות ממעולה, מנוע חזק ואחיזת כביש מעולה.

יחד עם זאת אני חושב שהנעה קדמית בהחלט תספיק לך, רכב ספורטיבי עם הנעה קדמית יתן לך הרבה שעות של כיף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
מה התקציב? מנוע 2000 והנעה לכל הגלגלים סובארו כימעט האופציה היחידה, יש גם לנסר איבו שהיא גם לא פחות ממעולה, מנוע חזק ואחיזת כביש מעולה.

יחד עם זאת אני חושב שהנעה קדמית בהחלט תספיק לך, רכב ספורטיבי עם הנעה קדמית יתן לך הרבה שעות של כיף.

אממ תקציב עד גג 60-65 אלף ...

אתה מכיר רכב עם הנעה קידמית בעל אחיזה גבוהה(כמו כאלה עם ה awd או יותר טוב...)?אם כן אשמח להמלצות.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי scrubs
פורסם

סובארו B3, גם נמכרה בגירסת מנוע 2000 והנעה כפולה, בתקציב שלך תוכל לקנות בטח גם מודל 2010-2011, והכי טוב שהן גם באו בידני :)

לא כתבת ביוק מה הדרישות שלך מהרכב ולמה כ"כ נעול על הנעה כפולה, אבל בגדול בתנאי האקלים בארץ יתרון האחיזה של AWD פחות בא לידי ביטוי ויש לא מעט מכוניות הנעה קדמית/אחורית שיאחזו לא פחות טוב.

מה שהוסובארו כן נותנות, הוא בסה"כ חבילה לא רעה כי הן עדיין נותנות נוחות דיי טובה בלי להתפשר על האחיזה, ונותנות יחסית "הרבה אוטו" במעט כסף, עקב ביקוש נמוך בשוק המשומשות נובע בעיקר מכך שהן חובבות בנזין.

פורסם

תיקח גם בחשבון לגבי סובארו שכל עוד לא מדובר ברכבים כמו WRX או STI או BSPEC נתון המיאוץ מאפס למאה הוא לא מעניין במיוחד, הרכב יבוא יותר לידי בתאוצות הביניים אם כבר והיתרונות העיקריים שלו יהיו מהרגע שכבר פיתחת מהירות התחלתית - להרבה נהגים זה DOWN SIDE לא קטן.

אולי דווקא היה יותר מעניין עבורך להתעניין במשפחת הTSI של אחיות הקונצרן VAG? הבסיס לשיפורים הוא גדול יותר היות והן גודשות בכל הנפחים והסובארו, לא.

אני מאוד אוהב את הAWD של סובארו, הרכב במשפחה הוא אמנם B4 2010 שזה לחלוטין לא רכב לנהג, בטח שלא במובן המיאוץ - מצד שני כבר יצא לי להכנס איתו כמה פעמים לרכבת חצץ והAWD סיפק התרגשות שלא הייתי מקבל באף רכב אחר שעולה הרבה יותר ממנה כמו למשל אלפא TI או אינפיניטי

הB3 2 ליטר גם כן תהיה ההמלצה שלי כי הגודל הקומפקטי של הבודי שלה נותן לה יתרון - משקל עצמי נמוך יותר, אם אתה מחפש להנות מהרכב הזה הייתי מציע לך לנסות לעשות לו דיאטה ולהעיף ממנו כל דבר שלא נחוץ לך - נוחות הנסיעה במובן השקט שלה תיפגם קשות אמנם.

נ.ב - אל תשלול הנעה אחורית

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאזדה 3 2 ליטר, בתקציב הזה הדגם החדש גבולי ותוכל למצוא אחת מהדגם הראשון מהמודל האחרון (2009).

דגם ההאצ'בק נאה יותר ולדעתי גם מתנהג טיפונת יותר טוב.

הרכב חזק ואוחז היטב וכבונוס גם מאובזר לא רע בכלל, בטח ביחס לסובארו.

פורסם

תודה לכם.

ה AWD נותן אחיזה טובה וזה בעיקר מה שאני הכי אוהב ברכב.

אממ בואו נראה איזה המלצות יש על רכב עם הנהגה קדמית בעל אחיזה גבוהה וכמובן גם ביצועים טובים(לא ביצועים שיא-אבל בצועים טובים)...?

תודה רבה לכם!

פורסם

אתן לך את דעתי כחובב רכב

לא מזמן רכשתי מאזדה 3 20, שלחתי לך הודעה פרטית לגביה.

התלבטתי רבות בינה לבין ה B3 2.0 שאתה יכול לקנות בשנתונים מתקדמים יותר, ה B3 מנוע 2 ליטר לא עולה על המאזדה בכלום, ואני לאאומר את זה כי אני משוחד, בתאוצות הרכב מרגיש כבד, אני לא חושב שגם במהירויותגבוהות לחבר טוב שלי יש אחת כזאת 2008, ה B3 צרכנית גדולה יותר של דלק, הדבר היחיד שהיאטובה בה יותר זה אולי במראה ( וזה גם לדעת המתבונן)

המאזדה עושה בנסיעה סבירה 1-10.5 ( אם לא תלחץ אותה היא תעשה 1-12, אםתלחץ אותה אתה תגיע גם ל 1-8 מניסיון!!! ) כיום היא משמשת אותי בעיקר בנסיעותלמכללה מדיי יום ( הרכב עושה 1-12 כבר 3 תדלוקים רצוף, קח בחשבון שלא נוסע איתהיותר מ 100.

לא הייתי אומר שהוא אוטו ספורט, אבל הוא מאוד מהנה לנהיגה ביחדלמשפחתיות אחרות, על ה B3 לא אפרט כי עשיתי על הרכב הזה עד היום אולי 100 קילומטר ( וזה לאמספיק כדי לתת חוות דעת ). לגבי B4 לדעתי היא עדיפה על שתי האלטרנטיבות היא אומנם קצת סירה,"זכיתי" לנהוג באחת מנוע 3 ליטר ידנית מתנהגת טוב יותר משניהם כח זמיןבצורה מדהימה, חוויה אחרת לגמרי ( הדגם הבסיס ה 150 סוסים לא יודע בשביל להגיד לך) תאמת הייתי מציע לך ללכת על מה שתמצא במצב טוב יותר, למצוא מאזדה ספיריט שמורהזה לא סיפור, רק שים לב המון נופלות בידיים של ילדים שמוציאים להם תמיץ!

פורסם

ה B4 באמת רכב מצויין, נראה טוב מתנהג טוב, אך ארוך מדי ולא מתאים לי מדי...

יש 2 רכבים שמאוד אהבתי:

מזאדה 3 2.0

או

פורד פוקוס 2.0

(שנת 2010-2011 בלבד!)

מכוניות שככה נראות טוב אשמח לחוות דעת עליהם ובניהם.

תודה

פורסם

מתלבט בין מאזדה 3 או פורד פוקס מנוע 2.0 שנת 2010-2011 בלבד.

איזה אוטו בעל יציבות כביש טובה יותר?

מה עדיף לקנות?(רכב לצעיר)

[הודעה אוחדה מפורום שיפורים]

פורסם

אין מושג כזה "יציבות כביש".

אין שום הבדל משמעותי באחיזה בין הרכבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטרף לממליצים על המאזדה 3 ספיריט. היא מהנה יותר לנהיגה מהאימפרזה, חסכונית יותר, מודרנית יותר, נראית טוב יותר, מצוידת בבקרת יציבות, מאובזרת יותר, היגוי מצוין, מתקשר, כבד במידה וחד, מנוע חזק ונמרץ יותר, פחות זוויות גלגול בפניות ושלדה עדיפה שנענית כמעט לכל פקודת היגוי ושמחה לשתף פעולה במשחקי היגוי יתר והידוק החרטום בפניה. האחיזה לא פחות טובה משל הסובארו ברוב המצבים כולל בכביש רטוב. לא רואה שום עדיפות להנעה הכפולה של הסובארו לעומת ה-3, למעט בתנאי קיצון של קרח או שלג.

הפוקוס גם אופציה טובה, היא מעט יותר איטית וקצת פחות חדה מה-3, אך נהנית מהגה טוב מאוד ושלדה מצוינת (חולקת פלטפורמה עם ה-3). המאזדה בחירה מהנה יותר ומתאימה יותר לצעירים, הפוקוס מכובדת יותר, בטיחותית יותר ובוגרת יותר.

• תוכן חדש...