Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

אני הבעלים של מיצובישי לנסר החדשה 2008 דגם sport.

לאחר שנתיים וחצי שהרכב בבעלותי החלטתי שנמאס לי לצרוב דיסקים כל פעם שאני רוצה לשמוע מוסיקה ברכב.

החלטתי לשדרג את המערכת המקורית של הרכב (הכוללת אך ורק כניסת דיסק ללא יציאות AUX ו-USB) למערכת המולטימדיה דאבל דין.

במשך יומיים אני סורק את האינטרנט בחיפושים לאחר מערכת טובה ולצערי לא יכול להחליט מה זה מערכת טובה.

מצפה לקצת עזרה מכם. אז ככה, ככל הנראה את המערכת אני אקנה מחו"ל (EBAY) כי המחירים בארץ פשוט בשמיים. התקנה אבצע גם לבד, אין לי שום בעיה עם זה.

מה שאני מחפש במערכת זה יציאות AUX ו-USB, ניגון מוסיקה וסרטים, דיבורית Bluetooth מובנת ואפשרות להריץ Waze כמערכת ניווט.

כרגע מצאתי מספר מערכות:

http://www.ebay.com/itm/ETO-Mitsubishi-Lancer-Multimedia-GPS-Navigation-Bluetooth-Car-DVD-Stereo-Satnav-/300709152012?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item4603a9850c

http://www.ebay.com/itm/PIONEER-DOUBLE-DIN-DVD-CD-PLAYER-CAR-RADIO-INSTALL-MOUNT-KIT-HARNESS-ANTENNA-/390758068382?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMitsubishi%7CModel%3ALancer&hash=item5afafef09e&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/CLARION-DOUBLE-DIN-NAVIGATION-DVD-CD-CAR-RADIO-INSTALL-MOUNT-KIT-HARNESS-ANTENNA-/271420926225?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMitsubishi%7CModel%3ALancer&hash=item3f31f2a911&vxp=mtr

מה אתם ממליצים? אולי יש עוד חברות ודגמים טובים שאני לא מכיר?

פורסם (נערך)

המתאם הזה הוא מתאם טוב - לאשתי יש את הלנסר מהדגמים האלה (נפח 1500) והתקנתי לה שם (אצל יוני סטריאו) דאבל דין שכזה.

תשים לב לדברים הבאים - המתאם הזה מגיע ללא התריסים של המזגן עצמו וצריך להעביר אותם מהיחידה המקורית ליחידה החדשה

בנוסף לכך יש מספר קליפסים לבנים שמתיישבים על התפסנים של המסגרת של המתאמים - צריך להעביר גם אותם.

הרדיו המקורי מחובר למתאם בעזרת כבל גמיש והוא מחובר שם ליחידה שיש בה את אורות המצוקה וחיווי של חגורות הבטיחות - אתה צריך לנתק את הכבל הזה כי אין לו לאן להתחבר לאחר שאתה שם את המתאם.

בנוסף לכך המתאם אמור להגיע עם צמת חוטים שמתאימה לקונקטורים המקוריים של הרכב - אנחנו באמת לא היינו צריכים לעשות דבר חוץ מאשר לחבר את הקונקטור המתאם ליחידת ראש דאבל דין החדשה (קנווד לא זוכר את הדגם, עלה 2000 שקלים) וסע לשלום.

סה"כ מתאם טוב שמתאים לרכב כמעט ב100 אחוז - למה כמעט? כי למתאם שהביאו לי יש עיקול מסויים מלמעלה בצדדים שלו שלא מתלבש ממש עם הקווים של הדש-בורד שסובב את המתאם - בקטנה.

אוסיף עוד קצת

זה רכב פנטסטי שמתפרק בקלות, בנוי בצורה גאונית לכל מי שחובב את התחום הזה!

המערכת המקורית בנויה משני חלקים - המערכת עצמה בפועל בכלל לא מחוברת לפלסטיקה שאותה המתאם מחליף - הדבר היחיד שמחבר בין שני החלקים האלה הוא הכבל דאטה הקטן הזה שציינתי קודם לכן.

עריכה אחרונה על ידי lanosforce

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה!

את כל מה שפירטת אני מכיר היטב, כבר יצא לי לפרק את המערכת המקורית.

לגבי הבחירה, מצאתי משהו פצצתי - Parrot Asterois Smart (מערכת מולטימדיה מבוססת מערכת הפעלה Android).

בארץ מצאתי רק בחנות אחת במחיר מטורף של 4500 ש"ח, ובאינטרנט ניתן להשיג מחנויות מוכרות עם מוניטין גבוה בהרבה פחות (2800-3000 ש"ח כולל תשלום מכס בארץ עבור קיט מלא הכולל מערכת+מתאם לשליטה על כפתורים מההגה+פנל דאבל דין+כבל ISO המתאם בין הכבל של הרכב לכבל של המערכת).

• תוכן חדש...