Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפנימספר חודשים קראתי באיזה מקום שהיתה תוכנית לבנות בגוש דן מת"צ בדומה למטרונית - ונרכשו 90 אוטובוסים מתאימים (כמו המטרוניות בחיפה) - ובינתיים התוכנית עלתה על שרטון ו-90 הכלים עומדים ונרקבים בחניון, נזק של עשרות מיליוני ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מסכים עם זה שאין איזה ניתוח מבריק (או ניתוח של ממש בכלל) בכתבה. אבל עדיין, מעניין לראות כמה שנים כבר משקרים לציבור שהנה, מחר מתחיילים להקים כאן תשתית לרכבת תחתית, ובפועל לא קורה כלום. זה משהו שצריך לזכור, לדעתי, כל הזמן, כשאנחנו קוראים את הכתבה התורנית על אגרת גודש או על קופסת ניטור כלשהי ברכב, שתספר למדינה כמה אנחנו נוסעים ואיפה. ברור, אגב, שבניית רכבת תחתית בעיר תיצור בלגן מטורף, אבל גם הרכבת הקלה עושה את זה ולפעמים פשוט אין ברירה אחרת. אני חושב שכל מי שהיה אי פעם בעיר עם רכבת תחתית יכול לספר איזה דבר אדיר זה ואיך זה מצליח לקרב בין חלקים מרוחקים יחסית של ערים או איזור אורבניים גדולים. ואם אפשר להגיע, סתם לדוגמא, מברייטון ביצ' לסנטרל פארק ברכבת תחתית (50 ומשהו קמ על פי גוגל), אין סיבה שלא יהיה אפשרי להגיע ברכבת תחתית מחולןו, להרצליה, או כל מקום אחר בערי הלוויון של תל אביב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...