Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, כותרת. 8)

הוא מיועד להיות רכב שני במשפחה וישמש אותי להתניידות עירונית בעיקר, אבל לא רק. אני שוקל אותו כאלתרנטיבה מעניינת לבחירה המתבקשת בסופר מיני (פולו, קורסה, קליאו וכד׳). רק אציין שיהיה מדובר ביד שניה, לא חדש.

מה אומרים?

פורסם

אם אני זוכר נכון התוצאות שלו במבחני הריסוק לא מדהימות בלשון המעטה (3 כוכבים?) - מה שפוסל אותו בעיני על הסף.

פורסם

מה אתה רוצה לדעת?

לדעתי מדובר ברכב גאוני, לא פחות. רכב שקצר ב 4 ס"מ מפיאט פונטו ושימושי ממנו בעשרות מונים.

תא המטען שלו מכובד מאוד ומכובד אף יותר עם קיפול המושבים האחוריים. הם אגב קצת פחות נוחים ומזכירים יותר טנדר פועלים מאשר משנעת משפחתית.

הרכב מאוד נוח לנהיגה ומקנה תחושה של רכב גדול יותר. מראות גדולות, תנוחת נהיגה גבוהה ושדה ראייה מצויין לכל הכיוונים.

בכביש הוא לא מבריק, לא שקט (אם כי בהחלט נסבל) ונעדר כל קמצוץ זיקה לתקיפת פניות בכבישים מאתגרים.

גרסת הדיזל מוציאה צריכת דלק חלומית בשילוב ביצועים סבירים פלוס. גרסת הבנזין לעומתה זה, איך לומר, סוס מת.

לדעתי? רכב משפחתי מפוספס, כמו כל אחיו למשפחת הטנדרונים וסטיגמת האינסטלטורים שדבקה בהם. מי שמסתכל בתוך הקנקן ימצא כאן רכב מצויין בעל יתרונות רבים שמשפחתומטית-1,600 יכולה רק לחלום עליהם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובות. בעיקר מעניינת אותי שמועה שאני לא יודע מהיכן צצה, שהמנועים לא אמינים. אין לי מושג לגבי זה (אפילו אם הכוונה לדיזל או בנזין), ולכן אני שואל בעלי ניסיון.

אגב, הוא מיוצר בשותף עם פיג'ו-סיטרואן, לא? המנועים של פיאט או PSA?

פורסם

אני זוכר שקראתי על תלונות בנוגע לגיר הרובוטי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אגב, הוא מיוצר בשותף עם פיג'ו-סיטרואן, לא? המנועים של פיאט או PSA?

ה-1.4 ליטר בנזין זה מנוע של פיג'ו. מנוע מאוד ותיק, מסדרת TU המוצלחת. זאת סדרה שרצה משנת 1988 ועד היום, תבין לבד שאם זה היה מנוע לא טוב כנראה שהוא לא היה מחזיק כל כך הרבה זמן בשירות.

ה-1.3 דיזל זה מנוע של פיאט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לנו יש כרגע פיאט קובו ידנית דיזל.

יתרונות:

1. מאוד מאוד חסכונית(בקטע הזוי) , לא בדקתי את המספר המדוייק כי אנחנו לא משלמים על הדלק אבל מאוד חסכונית. ברמה שעושים את קו חיפה-רמלה-בית שמש-תל אביב-הוד השרון-סיבובים בהוד השרון-בית שמש-ירושלים-בית שמש בנהיגה לא הכי עדינה ועדיין נשאר בין שליש לחצי מיכל.

חסרונות:

1. רועשת

2. חלשה - אני מוצא את עצמי משחק בתיבת ההילוכים יותר מידי ומושך הילוכים על מנת שיהיה קצת כוח.

3. יש לה פחות מקום אחסון בבאגז' מהמאזדה 2 סדאן שהייתה לנו לפניה

4. אין aux במערכת המובנת אם זה משנה לך - אני פשוט התרגלתי מכל הרכבים שהיו לנו בשנים האחרונות וזה קצת מציק

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...