Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזק וכל כך נכון!

בדרך כלל אני מנסה להכווין את עצמי בעזרת שאלות - למה לקנות רכב מיני?

א. צריכת דלק חלומית.

ב. ביטוחים ורישוי זולים.

ג. חלפים זולים מהצמיג ועד הבורג האחרון.

ד. טיפולים זולים.

אבל זה רק ההיבט הכלכלי - אז איזה עוד סיבות יגרמו לי להחליט לרכוש רכב מיני?

א. מצוקת חניה.

ב. אם זה הרכב הראשון שאני קונה כרגע או לפחות קונה רכב מתוך מצב שאין רכב קודם למכור ואני מראש מחפש משהו מינימלי בשביל להסתדר מנקודה א לנקודה ב.

ג. אם הנוחות של הרכב מספקת אותי לעומת סוג הנסיעה העיקרי שאני אשתמש בו.

ד. אם רמת הבטיחות של הרכב מספקת אותי לצרכים שלי.

אז בואו נראה כמה מהדברים כאן תופסים לגביי -

ההיבטים הכלכליים - מאוד קוסמים לי - לא יכול להתעלם מכך!

אף על פי שאני יכול להרשות לעצמי יותר מכך, הכלכלה במדינה הזאת מורידה אותנו לאט לאט על הברכיים ואף מעבר לכך. כאב לילדה אני יכול לאמר שאשתי לפחות בכמה שנים הקרובות כנראה לא תעבוד בתפוקה של משרה מלאה וזה כבר גורם אחד שמאוד מקשה על כלכלת הבית - לפחוד שאחד משני הרכבים יהיה חסכוני ככל הניתן - נראה לי כמו דרישה מאוד הגיונית.

האם רכב מיני נוח מספיק בעבורי לנסיעות היומיומיות שלי? - בכדי להגיע לעבודה ולחזור? - בהחלט כן! אבל לנסיעות משפחתיות של סוף שבוע - אם יש אפשרות למשהו נוח יותר, ברור לי שהרכב ישאר בחניה למרות צריכת הדלק הנמוכה שלו.

האם רכב מיני בטיחותי מספיק עבורי? - עבורי בלבד - כן! אין לי ספק בכך.

אבל - האם הייתי מוכן להסיע ברכב כזה את ילדי? - מצטער, בשום פנים ואופן לא.

כל דבר מעבר לזה בעיניי הוא מותרות ופינוק - אם אפשר אז למה לא?

אם יש מספיק ידע ותובנות לקנות רכב יוקרה חסכוני במידה קרובה לכך ולהיות מוכן לשלם קצת יותר על האקסטרא - למה לא?!

אני לא שולל רכב מיני עדיין - אבל אני אהיה מאוד הדוק בדעותיי לגבי השימוש בו - ללא ילדים במושב האחורי.

אני הייתי מעדיף אם כבר רכב מיני אז אחד עם סגנון שגם נותן תחושה קצת יותר מספקת כמו פיאט 500 למשל.

הלוואי ורנו יתחילו להביא לארץ את הטווינגו החדשה ושגם נראה כאן טויוטה IQ בנוסף לכך.

אלו רכבים מעולים לנסיעות עירוניות או נסיעות קצרות.

אלו רכבים מעולים כרכב שני במשפחה.

אלו רכבים מעולים כרכב לרווקים או זוגות צעירים שנמצאים בתחילת הדרך ועיקר המאמץ הקיומי מתרכז בחסכון.

אלו רכבים מעולים לכל מי שלא מחפש את הפינוק, לא מודע אולי לקיומו או משמעותו של פינוק או פשוט לא איכפת לו.

לכל מטרה אחרת - הייתי בודק כוון אחר - אלו הן ה10 אגורות שלי בנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוודאי! רכב מיני זה הדבר הכי נוח בעולם, איכות נסיעה ועידון מזכיר רכיבה על הסוס. הבאסה שלא מיבאים ארצה טאטא נאנו, היא אפילו נוחה יותר מרכבי מיני, היא ממש לחובבי הארד קור של עידון נסיעה.

פראיירים שלא מבינים קונים מרצדס, רולס רולס, בנטלי, במוו, יגואר וסובלים נסיעה לא נוחה, רעש. אם הם היו מבינים במכוניות הם היו קונים טאטא נאנו ולוביסטים היו דואגים ליבוא שלה ארצה.

מי צריך את כל הגודל של הרכבים הגדולים? זה סתם ביזבוז חומרים, זה לא נותן כלום רק גורע מנוחות. הכי כיף לשבת בתנוחת העובר על קרש קיהוץ בנסיעות ארוכות.

ערן, אחרי שתנהג במרצדס, חזור לדווח.

סע במה שאתה רוצה, לא מכיר את איכויות הנסיעה והתחזוקה של מרצדס בת 20 וגם לא מעונין להכיר.

הקביעה שלך שמכונית מיני לא מתאימה לנסיעה בין עירונית פשוט לא נכונה.

פורסם
לא מעונין להכיר.

זה ניקרא לטמון את הראש בחול.

הקביעה שלך שמכונית מיני לא מתאימה לנסיעה בין עירונית פשוט לא נכונה.

גם טרקטור מתאים לנסיעה מחוץ לעיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אחזור שוב, תעשה מה שאתה רוצה.

יכול להיות שהמכונית שלך מדהימה ואכן יותר טובה.

לי זה לא מתאים.

זה עדיין לא אומר שקביעתך שמכונית מיני לא מתאימה לנסיעה מחוץ לעיר נכונה. היא לא!!

למה כל כך קשה לך לקבל דיעה ורצון של אחר?

פורסם

ערן,

1. אני לא קורה לאנשים שהולכים לקנות רכב קטן לקנות מרצדס, הצגתי את זה רק בתור דוגמא לכך שיש אלטרנטיבות קיצוניות לצד השני מרכב מיני באותם מחירים. כאשר רוב הנסיעות בין עירוניות, לקנות רכב מיני זה קיצוני, לקנות מרצדס זה גם קיצוני, לא חייבים ללכת לקיצון, אפשר לקנות משהו באמצע, משפחתית או רכב דיזל כלשהו גם מאוד חסכוני וגם עדיף לנסיעות בין עירוניות.

2. לגבי התאמה של רכב מיני לנסיעות בין עירוניות - נתתי נימוקים נכונים. זכותך כמובן לא להסכים, אבל אתה לא נותן נימוקים נגדיים.

ושוב פעם אתה הולך לקיצון ואומר שקבעתי שרכב מיני לא מתאים. טכנית הוא מסוגל לזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...