Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , בחודש הקרוב אני מתחיל לעבוד במקום עבודה חדש. למיטב הבנתי במקום החדש יש חדר שמיועד לאופניים/ קורקינט. חשבתי לחסוך את הנסיעה בתחב"צ(רכב כמובן לא משתלם) - מדובר על 15 ק"מ לכול כיוון( ולצערי הרבה עליות בדרך. חזור) ,בעבר השתמשתי באופניים ,לאותו מרחק, אבל זה לא החזיק מעמד.. חשבתי על קורקינט חשמלי( יש מעלית) . הבעיה שיש מבחר גדול - מחירים מטורפים לכאן ולכאן. הייתי שמח להמלצה על כלי חשמלי( אני בחור גדול, אני לא מחפש צעצוע) , התקציב מוגבל ויש עדיפות למחיר זול.. תודה לעוזרים

פורסם

אין מה לעשות, 15 ק"מ זה לא מרחק יריקה. אתה צריך משהו עמיד שנוסע יחסית מהר ונוח פחות או יותר לנסיעה

אופניים חשמליים זה הכלי היחיד שיענה לך על הדרישות. שוק היד"ש מפוצץ בכאלו, חפש זוג בן שנה או פחות מסטודנט שבדיוק סיים תואר/מישהו שקיבל רכב חברה/מישהו שעובר מהמרכז לצפון

דגמים שעולים בחנות 5500~ אפשר למצוא ביד"ש ב 3200 בערך. אם תחפור בפשפשוק ויש לך סבלנות, גם ב 2500 תוכל להוציא.

• תוכן חדש...