Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

אז די בגלל ההשפעה של הפורום הזה, החלטתי שגם אני רוצה לשפר משהו בטויוטה סטרלט MK9 שלי.

חיפשתי לוח מחוונים. כזה עם רקע לבן ומד סל"ד (כמו של המגניבים והקולים).

ואיפה לא חיפשתי...

בסוף באיזשהו פורום בחו"ל אמרו לי לחפש לוח של טויוטה פאסאו (paseo) או טרסל (tercel), שכן הלוח זהה.

מצאתי לוח של פאסאו בפירוקייה בניו יורק, העברתי כספים, ארגנתי משלוחה והכל היה טוב ויפה (חוץ מהחור בכיס, ולא סתם חור, חור.).

והיום נסעתי ל"מחוון" בחולון (לאור המלצותיו של רפי לין, באמת מקצוענים) ושם התברר לי שהקונקטורים מאחורה אכן מתחברים ומתאימים, רק שהם לא בדיוק מראים על הלוח את מה שהם צריכים להראות......

המד סל"ד לא עבד, המד דלק הראה מיכל מלא בעוד שהיה לי חצי, המד טמפרטורה עלה למעלה ואז צנח למטה ולא הראה יותר סימן חיים, הספידומטר מודד מהירות במיילים (אבל יש גם סקאלה קטנה של קמ"ש) וכל הקילומטרז' על הלוח נמדד במיילים (למרות שלכמה רגעים זה נחמד, מוריד כמה שנים מהטויוטה), אף נורה בלוח מחוונים לא נדלקה (חוץ מ overdrive off, ולי בכלל יש הילוכים ידניים...) ובכלל הלכה שם סמטוחה שלמה...

אם כל זה לא הספיק, אז הלוח מחוונים ארוך יותר בכמה מ"מ מהלוח שלי, שזה אומר שהוא לא נכנס בכלל...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

בקיצור, ידעתי מראש שכל העסק הזה הוא ניסוי ותהייה, אבל משוכנע הייתי כי הניסוי יצליח.

ומה המוסר השכל?

לברר תמיד טוב טוב אם מה שמזמינים \ רוצים להתקין ברכב שלכם אכן תואם אותו..., ולא תמיד אנשים יודעים מה הם כותבים בפורומים באינטרטנט..., אז כמו בצבא, תמיד תסמכו רק על עצמכם.

תגובות יתקבלו בברכה...

איתמר.

(ואם מישהו מעוניין לקנות את הלוח היחידי בארץ לטויוטה שלא נעה על כבישי ארץ הקודש - מוזמן לפנות בפרטי 8) ).

ביי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה רק מאשר את טענתי שתמיד עדיף להשתמש בשרותיו של בעל מקצוע (ולא רק בתחום הרכב) כי טפול עצמי לוקה בחסר, חובבני ולא מקצועי ובהרבה פעמים זה נראה זול יותר אך בסופו של דבר יוצא יקר יותר.

אולי כדאי לך לחפש בפרוקיות רכב (אולי "המחוון ספידומטרים" יכולים להשיג לך לוח שעונים מתאים).

בתקוה שתמצא את מובקשך - רפי לין :-(

פורסם
אתה רק מאשר את טענתי שתמיד עדיף להשתמש בשרותיו של בעל מקצוע (ולא רק בתחום הרכב) כי טפול עצמי לוקה בחסר, חובבני ולא מקצועי ובהרבה פעמים זה נראה זול יותר אך בסופו של דבר יוצא יקר יותר.

אולי כדאי לך לחפש בפרוקיות רכב (אולי "המחוון ספידומטרים" יכולים להשיג לך לוח שעונים מתאים).

בתקוה שתמצא את מובקשך - רפי לין :-(

שלום

אני הרכבתי קלף ללוח שעונים מחו"ל אצלי בסיוויק ללא בעיה...

וזה עוד אחרי שהלכתי לE&A והם אמרו לי שהלוח לא מתאים לאוטו שלי....:shock:

קו---------------------------------------

פורסם
27$ + משלוח

חח לא ניראה לי שהוא שאל אותך..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...