Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר לאנדרואיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כרגע יש לי אייפון 4, בעיקרון לא צריך יותר מזה,

אבל הוא משגע אותי שאני כן צריך GPS ומתי שאני באמת צריך את הסמארטפון דווקא שם הוא קורס.

אז ככה, אנדרואיד לא היה לי אף פעם, העבר שלי כלל Symbian ואז iOS.

אז חשבתי אולי נעבור לאנדרואיד.

כרגע יש 2 מכשירים שאני שם עליהם עין.

Xiaomi mi2s 32GB (סיני)

Allview V1 Viper S (רומני)

אז ככה, מבחינת מפרט, שניהם דיי דומים, ה Allview מקבל מעבד קצת יותר חזק והמסך יותר גדול.

קישורים לשניהם :

http://www.allview.ro/vipers/

http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-mi2s-3g-android-4-1-quad-core-1-7ghz-2gb-ram-32gb-rom-4-3-inch-capacitive-touchscreen-gps-wifi.html

הViper עולה כ1300 LEI ברומניה, ויצא לשוק בתחילת אפריל.

הXiaomi עולה כ330 דולר.

המצלמה דיי מושכת אותי בשני המכשירים.

מה אתם אומרים ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה אנחנו אומרים? שרוב הסיכויים צפויה לך חוית שימוש פושרת ככל הנראה, למה שלא תקנה גלקסי 3 בארץ? קצת יותר יקר אבל עושה את העבודה טוב מאד.

פורסם

למה פושרת? הxiaomi קיבל חוות דעת טובות מאוד ברחבי האינטרנט.

לא רוצה סמסונג.

FRANCE

פורסם

אייפון 4 נקי לא היה פרוץ ב3 שנות חייו.

למשל נסיעה עם WAZE, תמיד תהיה מחורבנת כי הוא מתחרפן לו באיזה כביש אני, ואני לא מדבר על שחם, שחם, עדיף לקחת מפה.

בשימוש יום יומי, WAZE + שירים נטו דרך מערכת של פיוניר באוטו, עושה בעיות.

בקיצור נמאס ממנו ומהגרסא 7 שזוחלת עליו.

נקסוס 4 ספציפית לא רוצה, יש אותו לדודה שלי ואבא שלי, לא חסר חסרונות בשימוש יום יומי, לא התחברתי אליו בכלל.

מצלמה זה דבר דיי חשוב אצלי.

אגב המערכת סאונד שלהם גם טובה.

FRANCE

פורסם

אם ההתלבטות שלך היא בין שני המכשירים שציינת הייתי הולך בלי להתלבט על הMI2S [תשים לב לS ולא ל2 הרגיל]

המכשיר הרומני זה פעם ראשונה שאני שומע עליו, מבחינת מפרט הMI2S לוקח אותו בהכל מלבד מסך קטן יותר.

באיזה בעיות הם נתקלו עם הנקסוס4?

פורסם

ברור שהMI2S.

המסך שלו האמת מאוד נוח לי !

הטאצ' בנקסוס 4 לא תמיד חלק, לפעמים מפספס, וזה נתקלתי כבר ב3 מכשירים שונים ללא מדבקה על המסך.

חוץ מהעניין שהאנדרואיד שם נקי לא ראיתי בו יתרון. המצלמה לא וואו, והרמקולים על הפנים, אה וכן שאני מחבר אותו עם PL למערכת באוטו שומעים חרא.

FRANCE

פורסם

הבעיה באפליקציה המחורבנת שנקראת WAZE שכבר שנתיים לא עובדת כמו שצריך גם על נקסוס 4.

כול חודשים יוצא עדכון שמתקן באג אחד ויוצר שני באגים אחרים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מדוע דוחפים את הנקסוס 4 המעפאן והמיושן(יחסית) בכל היתלבטות?? הוא מכשיר בינוני מכל הבחינות עם מצלמה עלובה שאפילו בסיני הסופר זול שלי יש יותר טובה.

אם אתה מגיעה מעולם הIOS- הXIAOMI MI2S הוא הבחירה הכי טובה לך כי הMIUI הוא בידיוק השילוב של IOS ואנדראויד, המעבר יהיה לך הכי נוח.

שיומי הינו מותג מאוד איכותי והוא המותג הכי נימכר בסין... לא סמסונגת ולא אייפון.

הכל כבר מובנה ברום- כולל אחסון ענן בחינם, גיבוי, איתור מכשיר, עידכון כל יש שישי, עוד ועוד.

אני מבשל לעצמי כל פעם את הרום של MIUI לכל מכשיר שאני קונה :-).

ד.א- הMI3 גדול מידי לטעמך?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

סתם שאלה, למה דווקא Xiaomi?

לגבי המכשיר השני-לא שמעתי עליו, אולי הוא מיועד לשוק רומני ולא יעבוד כלל? כמו כן איך התמיכה שלו מבחינת הקהילה?

האם אתה רוצה את הTOP של עכשיו או שסתם מצאו חן בעיניך?

עריכה: איך תתבצע הקנייה?

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם
מדוע דוחפים את הנקסוס 4 המעפאן והמיושן(יחסית) בכל היתלבטות?? הוא מכשיר בינוני מכל הבחינות עם מצלמה עלובה שאפילו בסיני הסופר זול שלי יש יותר טובה.

מבחינת יחס עלות תמורה הוא נותן את התמורה הטובה ביותר.

בניגוד למכשירים הסיניים ושות' הנקסוס מקבל עדכונים ראשון [לעומת האחרים שלא בטוח שיקבלו בכלל עדכון].

יש לו מבחר רומים וקרנלים שונים לעומת המכשירים שצויינו (אם לא בא לך רק MIUI ולעיתים CM).

הנקסוס 4 אמנם יצא לפני שנה וחצי אבל עם כל הכבוד אתה לא תרגיש בהבדל מבחינת מהירות לעומת מכשירים חדשים יותר, המערכת נקייה בלי זבל של היצרניות.

המצלמה אולי לא הכי חזקה, עם כל הכבוד אנשים שכחו שמדובר בפאקינג טלפון ולא בכלבוייניק. אני מוציא תמונות מעולות עם המצלמה, אם אתה רוצה מצלמה איכותית [שהיא גם טלפון] תקנה את הלומיה 1020.

הבעיה בחלק מהמכשירים הסיניים זה המעבד (MTK) ובעיקר GPS שצריך לוודא לפני כן שהוא עובד כמו שצריך.

אגב, אפשר לדעת איזה "סיני סופר זול" יש לך שהמצלמה שלו טובה יותר משל הנקסוס?

בכל אופן, אם מצלמה זה לא מה שמעניין אותך אז הייתי שוקל גם את הMOTO G (לקנות אותו מHANDTEC) יוצא באיזור ה800 שקל עם משלוח (עם מעמ+מכס באיזור ה1100)

פורסם (נערך)

הנקסוס היה כן רלוונטי במידה והוא לא היה מציין את הMI2S בתור מועמד, אני מעדיף עידכון כל שבוע של פיתרון באגים ושיפור הפיצ'רים של הרום מאשר עידכון גירסה פעם ב..., וCM יש גם לשיומי.

ורום נקי של נקסוס זה הדבר האחרון שמישתמש חדש לאאנדרואיד צריך-לא לכל אחד מתאים הנקסוס, מרק10 יכול להעיד כמה רום נקי וצלול זה כיף למי שלא מתכנת של אנדרואיד.

ובקשר למצלמה- הביקורת מגיעה ביגלל שהמצלמה של הנקסוס גורע בכל קנה מידה לתקופה שלו- אם לפחות הוא היה ברמה של הS3 אז זה היה מספק, הנקסוסים תמיד אלו גירסאות זולות יותר מהמכשירים המתחרים- לא סתם הוא עולה כמחצית ממכשיר דומה.

לפותח השירשור- קנה את הMI2S, לא תיצטער ותהנה מכל רגע, זה לא סתם מכשיר סיני אלא הסיני הכי מבוקש בסין :-).

עריכה: הסיני הזול שלי הוא TRONSMART TS7 שזכיתי בחצי מחיר של 75$-מכיל את המצלמה של הנקסוס 4, לא להיט ביכלל :-).

כל סיני שתיקנה היום מגיעה עם מצלמה טובה יותר(IMX135 במכשירים של 130$)

אין מה לעשות-המציאות השתנתה וכיום הסינים הם עם המכשירים הכי חדישים ומתקדמים טכנולוגית (מסכי 2K עוד)... מי שרוצה מכשיר אקזוטי יותר מאשר גלאקסים שדומים אחד לשני - רק סיני.

לפותח השירשור- בדוק גם OPPO.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...