Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

יש ברשותי יונדאי אקסנט דגם 2006 פמלי

המוסכניק התעקש שאני צריך להחליף את שני הצריות

הצעת המחיר עמדה על 2,700 ש"ח כולל עבודה וכולל מע"מ :?

האם זה מחיר ריאלי או שמנסים לעשות עליי קופה?

תודה מראש.

פורסם

לא יודע באיזה מוסך קבלת את ההצעה אבל היא די יקרה.

החלפת שתי ציריות משופצות/שיפוץ שתי ציריות צריכה לעלות בערך מחצית מהצעת המחיר שקיבלת.

אני לא חושבה,שיש בשביל מה להרכיב ציריות חדשות- יש משופצות/אפשר לשפץ את שלך -אלו אופציות טובות מספיק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא יודע באיזה מוסך קבלת את ההצעה אבל היא די יקרה.

החלפת שתי ציריות משופצות/שיפוץ שתי ציריות צריכה לעלות בערך מחצית מהצעת המחיר שקיבלת.

אני לא חושבה,שיש בשביל מה להרכיב ציריות חדשות- יש משופצות/אפשר לשפץ את שלך -אלו אופציות טובות מספיק.

תודה רבה,

קיבלתי את ההצעה במוסך מורשה יונדאי - שיא סוכניות

הם לא מתעסקים עם שיפוץ חלקים כנראה - רק חדשים.

• ספונסר פורום
פורסם

לא כתבת איזו שנה הרכב,אך בהחלט ניתן להחליף פעמונים בלבד באקסנט ברבע מהמחיר הזה, גם ציריות חדשות חליפיות יעלו חצי מהמחיר הזה, אתה מוזמן לקפוץ אלינו לבדיקה והצעת מחיר ללא עלות.

אורן

פורסם

הרכב שנת 2006, אם מדובר בציריות מקוריות של יונדאי אז המחיר ריאלי.

ציריה מקורית מחזיקה פי 5 מציריה חליפית, ועולה בהתאם.

האם שווה או לא - החלטה שלך.

אם יש כוונה להחזיק ברכב שנים רבות והנסועה השנתית גבוהה - כדאי לדעתי להשקיע בציריות מקוריות.

אם לא - אפשר להסתפק בתחליפיות, תוך לקיחת בחשבון החלפה חוזרת בעוד שנתיים - שלוש - ארבע.

• תוכן חדש...