Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבצע נסיעת מבחן בשלושת המועמדים - ותחליט.

כל עוד לא כתבת מה אתה מחפש ברכב המיועד - יהיה קשה לתת לך תשובה עניינית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מניח שאתה בעד הסוזוקי בגלל המוניטין הטוב והמחיר התחרותי ואתה בהחלט צודק, אבל כמו שאמרו לך מעלי, תמיד כדאי לבדוק וליסוע על הרכבים לפני שרוכשים.

תן לנו קצת מידע לגבי הצרכים שלך כגון: כמה אתה נוסע, בעיר מחוץ לעיר, כמה ילדים, מה הכי חשוב לך ברכב וכו' ונעזור לך ככל שניתן.

פורסם

תודה על המענה!

עמית - צודק, זאת הסיבה ש'הימרתי' על הסוזוקי.

קצת פרטים על מה אני מחפש: רוב הנסיעות בינעירוניות אבל רובן קצרות - סופי שבוע נסיעות ארוכות (בעיר לא יותר מדי), מרווח מספיק ללפחות 2 ילדים מאחור, תא מטען מרווח, חשוב קודם כל שיהיה אמין- מבחינת טיפולים זול עד כמה שניתן (מניח שבמורשה זה לא כל כך רלוונטי) כנ"ל לגבי ביטוח, חסכוני בדלק ורכב שיש לו שוק אחרי הכל...

אגב דווקא הרכבים הנ"ל כי שלושתם באותה קטגוריית מחירים ואני צריך גם רכב עם מרווח גחון יחסית גבוה (של שלושתם זה מספיק) לנסיעה בשטחים חקלאיים (לא מתכוון לעלות בולדרים וכו') וגם 5 דלתות חשוב אז הכל נכנס יופי.

נשמע כאילו רוב הדרישות זה מה שכולם רוצים, אבל סך הכל נראה לי ששלושתם פחות או יותר אותו רעיון, עם מוניטין יותר לכיוון הסוזוקי (גם הרבה על ה-5 כוכבים במבחני ריסוק)

פורסם
תודה על המענה!

עמית - צודק, זאת הסיבה ש'הימרתי' על הסוזוקי.

קצת פרטים על מה אני מחפש: רוב הנסיעות בינעירוניות אבל רובן קצרות - סופי שבוע נסיעות ארוכות (בעיר לא יותר מדי), מרווח מספיק ללפחות 2 ילדים מאחור, תא מטען מרווח, חשוב קודם כל שיהיה אמין- מבחינת טיפולים זול עד כמה שניתן (מניח שבמורשה זה לא כל כך רלוונטי) כנ"ל לגבי ביטוח, חסכוני בדלק ורכב שיש לו שוק אחרי הכל...

אגב דווקא הרכבים הנ"ל כי שלושתם באותה קטגוריית מחירים ואני צריך גם רכב עם מרווח גחון יחסית גבוה (של שלושתם זה מספיק) לנסיעה בשטחים חקלאיים (לא מתכוון לעלות בולדרים וכו') וגם 5 דלתות חשוב אז הכל נכנס יופי.

נשמע כאילו רוב הדרישות זה מה שכולם רוצים, אבל סך הכל נראה לי ששלושתם פחות או יותר אותו רעיון, עם מוניטין יותר לכיוון הסוזוקי (גם הרבה על ה-5 כוכבים במבחני ריסוק)

שלושתם יתאימו לך, אך אני מרגיש שאתה כבר דיי נעול על הסוזוקי ורק מתייעץ עם הפורום בכדי לאשר סופית את הבחירה.

אני מציע לך ללכת לאולמות התצוגה של שלושתם ולהתרשם מהרכבים בעיניים, לבצע נסיעות מבחן אם אפשר ואז להחליט.

או שפשוט תלך על הסוזוקי אם היא הבחירה שלך, מכל הביקורות ששמעתי היא רכב מצוין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הסוזוקי חבילה מאוד טובה ואטרקטיבית.

מהבחינה השלילית - שים לב להיגוי ותראה אם זה מפריע לך.

התגבור החשמלי שם לא אידיאלי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם אתה "נעול" על הסוזוקי אז טוב, אבל אם אתה רוצה לבדוק את השוק אז תכניס למשוואה גם את הפיזו 2008. לפי דעתי היא הכי זולה מכולן וגם מרווחת. הקטגוריה הזאת של הג'יפוני פנאי העירוניים חדשה ואין בה יותר מדי "חוקים" מי נכנס ומי לא להגדרה ולכן ההבדלים במידות ובמחירים גדולים מאוד. הפיזו מתחילה במאה אלף.

פורסם

תודה על התשובות חברים!

אני אעשה נסיעות מבחן ואחליט, אכן די נעול על הסוזוקי (ומקווה שהיא לא תאכזב בבדיקה) אבל תמיד עדיף לבדוק ולהיות 100% שלם עם ההחלטה.

פורסם

הקפצור היא אכזבה חסרת כוח וצריכת דלק של אחד ל11 בנסיעה סבירה ובלי יותר מדי לחיצות אני מצטער שהפרמטר הראשי שלי בבחירת הרכב היה מראה ולא מה שבפנים. היום הייתי בוחר בלב שקט בסוזוקי

• תוכן חדש...