Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה לשים את ההתלהבות בצד, אל תמהר להחליף רכב.

כמו שכבר אמרו, לפי אנשים שנהגו על הBMW 118, היא מאכזבת והיא ממש לא מכונת נהיגה, וגם לא ממש מכונת דריפטים- אפילו לא קרוב.

לגבי הקופרה החדשה - למעשה היא נראית השידרוג הכי "טבעי" אחרי הקופרה שלך, אבל אני בספק רב אם היא תיהיה יותר מהנה מהST.

חזקה יותר? כן.

מהירה יותר? כנראה.

ביצועיסטית יותר? אולי, מי יודע.

מה שבטוח- לא תיהיה כייפית כמו הST, כל הקונצרן מאופיין בתת היגוי שומרני, ככה שלדעתי אתה תהנה הרבה יותר מהST.

בהצלחה!

They are trying to ban me...

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סמי וסוסו נוהגים בחיפושית צהובה.

אבל לדברי הטעם, גם המעט שנאמרו יש צדק.

אני כרגע לא ממהר להחליף.

עדיין לא נהגתי אפילו על ה-ST, עדיין מחכה שייצרו איתי קשר לתיאום נסיעת מבחן.

אבל מי מבין חברי הפורום שמכירים אותי יודעים שאני לא חורש את נס הרים / סדום-ערד יותר מפעם בשנה ובסופו של דבר הרכב משמש אותי להגיע מנקודה A לנקודה B...

אני פשוט אוהב להגיע מהר מנקודה לנקודה :lol:

על פניו זה נראה שהקופרה אכן תהיה הבחירה הטבעית יותר ולכן אני אעשה מאמצים להמתין לפחות עד בואה לארץ הקודש.

או אז אוכל להחליט בינה לבין ה-ST, הן במחיר והן בתמורה.

כרגע מיותר לציין שהBMW ירדה מהפרק.

אמשיך לעדכן ואשמח להתעדכן אם וכאשר יהיה מידע על בואה של הקופרה 8)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אתה מדבר כאילו אתה ממהר להתפטר מהקופרה שלך. אתה סובל? תן לנו לסבול במקומך :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:lol:

האמת היא שיש לי מוניטין משוגע של החלפת רכבים.

1) האוטו הראשון היה 206 GTI יד 2 מודל 02' שרכשתי ב-2009.

2) כעבור שנה רכשתי איביזה FR 2008,

3) כעבור עוד שנה רכשתי איביזה קופרה 1.4TSI 2011 חדשה (ומאחר וסבלתי מה-DSG7ׂ)

4) כעבור 4 חודשים עשיתי טרייד אין ורכשתי את הלאון קופרה הנוכחית.

שברתי שיא של 3 שנים החזקה עם הקופרה, רק מאחר ואני באמת כל כך אוהב אותה ואני ממש לא ממהר להחליפה

אבל עברו 3 שנים וכשיש אפשרות, אז מומלץ להחליף רכב חדש כל 3 שנים.

אבל כמו שאתה אומר, אין מה למהר ולעשות בכוח ולכן אני מתכוון להמתין עד השקת הקופרה החדשה,

לנהוג ב-ST ובה ולהחליט

פורסם

עזוב אותך - ללכת על קופרה חדשה או ST זה האובייס(ט) - תחשוב מחוץ לקופסא!

אני אומר, לך על לאון 1.8TSI שנת 2012 ותעשה טרייד על שלך עם מישהו בעל רכב כזה - אני למשל!!!!

;)

פורסם

הקופרה שלך נותנת חבילה מצוינת בשילוב של רשימת אבזור אינסופית ומנוע חזק מאוד עם פוטנציאל שיפורים עצום.

להחליף לרכב חדש מהקונצרן (לרבות הקופרה החדשה) סתם נשמע לי דבילי, אין באמת שדרוג משמעותי ששווה את הכסף.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אלדד אנחנו סוגרים קניה קבוצתית של הניסאן ליף החדשה, עזוב אותך קופרה, תתקדם קצת... :twisted:

גיא,

ברור שצריך לחכות לקופרה, אין לאן למהר יש לך אחלה רכב.

כדאי גם לחכות ל-AUDI S1, קצת האלדקס 5 לא הזיק לאף אחד 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

רגע אני לא מבין,

פתחתי שרשור כי אני מתלבט איזה רכב חדש לקנות ואתם אומרים לי לא לקנות בכלל?? :shock:

וברצינות,

לא נהגתי בקופרה החדשה כמובן ואף לא ראיתי אותה במציאות מן הסתם אבל להגיד שאין הבדל

גדול בין הדור היוצא לדור החדש לדעתי עושה קצת עוול לדור החדש.

מדובר בשדרוג בכמעט כל הפרמטרים כפי הנראה, זאת כמובן, למעט המראה המגושם של ה-5 דלתות.

חוץ מזה שיש לי דפקה בראש, קשה לי כשאני נוהג ברכב שהוא לא הדור האחרון של אותו רכב...

מודה שזו דפקה בראש אבל זה מה יש.

עד שהקופרה החדשה תצא אני אזדיין בסבלנות :twisted: ואז תבנו על זה שאני אפתח ת'רד חדש להשוואה בין אסתי לקופרה

עריכה אחרונה על ידי GuyHar

פורסם

יש אוטו אחד שהוא יותר יוקרתי ואיכותי מה118, וספורטיבי כמו הST, אבל אתה לא רוצה אותו כי המושבים שלו בצבע שלא לטעמך. לך תבין אנשים ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

LOL

זה לא רק זה.

אוטו אלגנס ביהוד ב-6K יעשו מושבי עור מהממים באיזה צבע שרק תרצה.

היא באה רק עם DSG, ה-6, כך שזה בסדר אבל אני עדיין מעדיף ידני (לאישה יש רכב משלה).

והיא יקרה לתמורה שהיא מציעה.

אבל אולי הסיבה העיקרית היא שהשבלול שלה קטן משל הקופרה ולהביא אותה למעל 300 כ"ס יעלה כבר הרבה כסף.

הכל ביחד = GTI לא עושה לי את זה.

פורסם

עם זה אני יכול להסכים.

אחרי מתיחת הפנים, הST כבר לא נראית כמו פח זבל מבפנים. הייתי בודק אותה יותר מקרוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ה-ST שנמכרת היום היא כבר לאחר מתיחת הפנים, נכון?

בגדול,

קשה לי להחליט לי בלי לנהוג על הרכבים כך שהחלטתי בנתיים לדחות את ההחלטה עד שתגיע הקופרה

ואז אני יוכל לעשות ראש ראש.

פורסם (נערך)

אתה איש של קופרה. אם אתה חייב להיות תמיד עם הגרסה האחרונה אז ה ST תאכזב אותך קודם.

לי למשל הדברים האלו כמעט לא משנים.

לפי לוחות הזמנים לפוקוס הרגילה המתוחה, לא תהיה פה גרסה חדשה לפני 2015...

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...