Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב :)

ברשותי הונדה אקורד שנת 2003 (צורה 2003-2008 8) מנוע 2.0. אתמול עברתי תאונה כאשר הרכב החליק ונצמד לחומת בטון וקיבל זעזוע..לאחר כמה שניות כביתי את הרכב והרכב נגרר לביתי...היום לאחר פירוק כל החלקים לצורך בדיקה ניסיתי להניע את הרכב והוא לא מניע

(יש סטרטר. קודן תקין. ואין שום תקלה או נורה דלוקה או פיוזים). ניתקת הזנת דלק במנוע והפעלתי סוויטץ ואין דלק. מנסיוני אני מכיר מכוניות שיש להם מתג אינרציה שלאחר תאונה ולפעמים עקב קפיצה הוא מנתק את משאבת הדלק כהגנה. בבדיקה מסתבר שגם להונדה יש מתג כזה או יותר.

בדיקה באינטרנט מצאתי את המתג אך לא שום הסבר היכן הוא או כמה יש

להלן המתג:

http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-ACCORD-MK7-03-07-2-2-CDTI-FIRST-INERTIA-SWITCH-ENGINE-CUT-OFF-BUTTON-/331121737562

לפי זה והמפרט רכבים הבנתי שהוא קיים בדגם הונדה שלי.

מישהו אולי יודע איפה זה נמצא ויכול לסביר לי או להעלות תמונה ?

האם יש עוד הגנה בנוסף?

ניתקתי מצבר והחזרתי...לא עזר

תודה רבה לכול העוזרים ושבוע טוב :)

עריכה אחרונה על ידי alfred10

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

תודה על העזרה :)

במקרה אתמול בחיפוש באינטרנט מצאתי את הפוסט ששלחת לי.. הפיוזים בסדר

לגבי הריליי אני לא יודע מה מהם של המשאבת דלק ישנם כמה שחורים וכמה חומים

מה גם שלא מצאתי הסבר או תמונות ופירוט מהו כל ריליי

יש למישהו ספרות טכנית אולי?

תודה