Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון סיני Zopo ZP998.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני יודע שיש שירוש בנושא איפה שהוא פה אבל בחיי לא הצלחתי למצוא אותו, אפשר להעביר לשם את הדיון במידה והוא יצוץ.

בכל אופן שמתי עין על המכשיר הזה:

http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-ZP998-XiaoHei-II-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-5-5-inch-FHD-Screen-14-0M-Camera-Smart-Phone-With-OTG-NFC-5G-WIFI-Air-Gesture-322561.html

הביקורות ברשת לא רעות והמחיר סביר.

המסך שלו בדיוק בגדול המתאים (רואה הרבה סרטים במכשיר) ושאר הנתונים נראים כאילו עונים לדרישותי גם כן (מצלמה טובה חשובה לי מאוד).

מה דעת הממוחים?

יש משהו טוב יותר עם נתונים דומים ובתקציב זהה?

תודה,

דניס.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההורים חותכים ליפן במרץ, שווה לחכות או שהמחירים שם לא כל כך זולים?

פורסם (נערך)

בקשר למכס- אל תידאג, מקסימום תידרוש מהם לצרף חשבונית בתוך האריזה -ככה שאם יעצר במכס ויפתחו זה יזרז ככל הניראה את ההליכים.

בנוסף הם דיי עסוקים כרגע :-).

המכשיר באמת סבבה, אבל הייתי חושב ליקנות משהו אחר בימקום-(סקירה).

יש לך גם את K900 של לנובו שבעל מראה הרבה יותר יוקרתי או K910 בעל חומרה כמו הנוט3 -Snapdragon 800

ישנם עוד מכשירים שאני יכול ליבדוק לך.....

למשל:

http://www.minideal.net/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen-2gb-16gb.html

http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html

אם בכל זאת תיקנה את הזופו הוא עדיין מכשיר מעולה למחיר שלו ובעל מיפרט מרשים, אתה יכול ליקנות אותו כאן ב307$

http://www.banggood.com/ZOPO-ZP998-5_5-inch-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-911968.html?p=2O09152737382013098T

תישתמש בקופון של CLNY

עריכה: סקירה מיקצועית של הK910:

http://www.ixbt.com/mobile/lenovo-k910-vibe-z.shtml

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

נ.ב:

אם אתה רק צריך מסך 5.5 ללא דרישה למתומן ליבות וכו'- ישנו מכשיר חדש ומאוד מעניין של אמוי-חברה הידוע במכשירים מאוד איכותיים ועמידים.

http://www.minideal.net/amoi-a900w-smartphone-android-4-2-mtk6582-quad-core-with-5-5inch-ips-1280x720-screen-rom-8gb.html

המיפרט כולל מסך 5.5 HD OGS IPS וציפסט חדש של MTK6582 שמיניסיון מספק ביצועים טובים מאוד למסך 720P- גם REAL RACING3 יעבוד לך חלק בלי בעיה(אנטוטו מעל 17K).

לדעתי זה מכשיר מאוד מישלם למיפרט.

המצלמה אני לא ראיתי תמונות, אבל בטוח שהיא תיהיה באיכות ממוצעת למכשירים של היום- אולי לא ברמה של S4 אבל ממש לא גרוע, הסינים מישתמשים באותם החיישנים כמו כולם- אבל חוסכים באיכות האופטיקה במכשירים זולים/יצרנים קטנים.

ibft.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

או, לתגובה שלך חכיתי.

הלנובוים נראים מעולה! ה900 מאוד קורץ לי ואני לא בטוח שה910 שווה את ההפרש במחיר, אקרא קצת סקירות ואחליט.

פורסם

אכן שתחזיק את הK900 כח המכשירים בסביבה יחווירו, הוא בעל מראה ועיצוב של אנשי עסקים עם גוך מסגסוגת ומצלמה F1.8.

פורסם

ידעתי שזה טוב מדי, ללנובואים אין אפשרות להרחבת זיכרון, מאוד חשוב לחובב סרטים כמוני.

גרסת ה32GB של ה900 מגרדת את ה400 דולר, יש בזול יותר או המלצות למשהו איכותי באותה המידה אך עם הרחבה לזכרון או מחיר נמוך יותר?

פורסם (נערך)

אז תיקנה את הזופו, בכל מיקרה מכשיר מדהים למחיר שלו :-).

ואל תישכח לתת סקירה :-)

נ.ב- אם אתה עדיין לא רשום לאתר של בנגגוד, יש מצב שאני יכול לארגן לך קופון הנחה של 10$ להזמנה מעל 100$, ככה לפחות כתוב באתר ב"המלץ לחבר".

שלח לי מייל שלך בפרטי שאשלח לך הזמנה להירשם לאתר ואתה אמור לקבל קופון של 10$ (ואני 3$ :-) ).

פורסם

הK900 באמת מכשיר מדהים אבל עדיין מפחיד לשלם קרוב ל400 דולר וזה עוד בלי מיסים על מכשיר סיני שאין למי לפנות עם המוזר הגיע פגום פתאום.

לדעתי מה שמיוחד במכשירים הסיניים שאפשר לרכוש מכשירים ברמה גבוהה במחירים של עד 200 דולר ולהנות מכל רגע.

hwgeek- אפשר לדעת עם איזה מכשיר אתה משתמש?

פורסם (נערך)

אין שום בעיה בנוגע לשירות של המכשיר, יש אחריות יצרן לשנה, אם יש בעיה מדברים עם החנות, מקבלים כתובת למישלוח ושולחים בדואר בכ20 שקל.(או פחות).

לזירוז הליכים אפשר לישלוח להם גם במישלוח מהיר בכ90 שקל.

אבל בכל מיקרה יש שירות למוצר בתנאי שקונים מחנות מוכרת וגדולה, זה לא 400דולר לפח.

לעומת זאת- בארץ לרוב תקבל תשובה כמו "יש סימנים לקורוזיה-אין אחריות!".

אז מאיפה אתה מעדיף להזמין ?

אני כרגע עם מכשיר זמני של TRONSMART TS7 שזכיתי בחצי מחיר בימקום 150$, מדובר במכשיר דומה לHTC ONE עם מסך HD IPS וכו' ומעבד MTK6582 שמריץ הכל חלק.

שידרגתי גם את ההורים לסמארטפון הראשון שלהם- כמובן תוצרת סין :-), במחיר של S4 אני קונה 6~8 מכשירים חמודים חחח.

בעוד מיספר חודשים אשדרג אותם למכשירים בליגה גבוהה יותר עם HD וכו', כרגע הם לומדים להכיר מהו סמארטפון.

לפני זה היה לי W100 חצי שנה שנידפק, אם לא הייתי פותח את המכשיר חודש ליפני ביגלל סקרנות היום הוא כבר היה חוזר במצב חדש מהחנות בסין :-)- מרפי אני אוהב אותך חחח.

נ.ב- אתה צודק בהמלצה של עד 200$, זה נכון וחכם לעשות, מכשירים מעל הסכום הזה קונים רק של יצרנים גדולים ודגמים ספציפיים שאין להם מיתחרה בקטגורייה בארץ (K900/910, XIAOMI MI3/ OPPO/VIVO וכו') ולא סתם מכשירים מיצרנים קטנים/לא מוכרים שמבטיחים חומרה טובה על הנייר.

יש גם את HONOR 3X אבל רק יצא ולא ממש קל לשים עליהם יד, בטח לא במחיר נורמאלי שאמור ליהיות מיתחת ל400$.

הזופו הנ"ל גם שווה לקנייה כי מדובר על יצרן בעל מוניטין והחומרה והרכיבים שיש במכשיר לא תימצא בשום מכשיר של סמסונג וכו' במחיר של 300$- אפילו לא קרוב.

פורסם

הבעיה כשאתה תשלח את המכשיר באחריות,תצטרך למלא טופס,כי עם המכשיר יתפס אתה תצטרך לשלם עליו מיסים מלאים,או שאתה יכול למלא טופס ואז תצטרך להוכיח להם את העלות של התיקון אני לא זוכר את כל הסעיפים בעל פה אבל איפשהו יש את הטופס באתר של המכס.

ברור שאני מעדיף להזמין מסין בנתיים הזמנתי סה"כ 6 מכשירים 2 מהם מכרתי וכרגע אני עם הJIAYU G3T מכשיר מעולה רק העובי שלו משגע אותי אפשר לדפוק איתו מסמרים לקיר :D והGPS גם הזוי מזל שיש לי דאבל דין באוטו אז הIGO מסתדר מעולה עם הכבישים

איך ה6582 עם הGPS עדיין משגע? או שסידרת אותו עם הfastergps ועכשיו הכל חלק

ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל האתר אומר שמכסת ההודעות שלך מלאה ואין באפשרותך לקבל הודעות עד שלא תפנה שטח

:twisted:

• תוכן חדש...