Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז קודם כל אפתח ואתר את המקרה, יום שבת 2 בלילה, אני חוזר מחצור לכייון צומת קדרים נוסע 160 בכביש של 80 וכן אני נהג חדש...כן אני יודע טיפש מטומטם מה שלא תרצו..זה מה שגרמו הנסיבות ולזה לא אכנס עכשיו...

קיצור תפסה אותי ניידת סמוייה רצו לשלול לי במקום, אך התחשבו בזה שהיה מאוחר ולא היה לי איך לחזור הביתה...למחרת הדעתי לתחנה שללו לי ל30 יום. אני בשיטוט מהיר בפורום הבנתי שמומלץ לקחת עורך דין, אחרי קראיה של כמה מקרים בחרתי באסף שמיר.

מיותר להגיד שאני ציפיתי גם עם אסף במקרה הכי טוב לשלילה לא פחות משנה+רישיון מחדש+קנס גבוה...

לפני כמה ימים נסגר התיק, ואסף התותח הצליח להוציא אותי רק עם שלושה חודשי פסילה+750 שקל קנס שזה כלום!!!!!!!

אז באמת אם קרה ואתם צריכים עו"ד תקחו כי בלי זה היו שוחטים אותי...מה שגם הוא עשה הנחה כי הגעתי פה מהפורום אז...למקרה שתצטרכו... עו"ד אמיר תותח!!!!

פורסם

למיטב ידיעתי אל תשמח בכלל כי שלילה של 3 חודשים תחייב אותך בטסט חדש בדיקה במכון לנהיגה + שנתיים נוספות נהג צעיר. היה צריך לבקש שלושה חודשים פחות יום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רגע אם השופט פסק 3 חודשים פסילה, אבל היה 30 יום פסילמה מנהלתית אחרי זה קיבלתי את הרישיון לכמה ימים ואז שוב הפקדתי אותו...זה אוצר שלא היה רצץ של 3 חודשים...בכול זאת אצטרך לחדש את הרישיון?

פורסם
רגע אם השופט פסק 3 חודשים פסילה, אבל היה 30 יום פסילמה מנהלתית אחרי זה קיבלתי את הרישיון לכמה ימים ואז שוב הפקדתי אותו...זה אוצר שלא היה רצץ של 3 חודשים...בכול זאת אצטרך לחדש את הרישיון?

בכול מקרה אתה מפקיד את הרשיון ל- 3 חודשים בבית משפט, ולאחר מכן אתה מושך אותו ממשרד הרישוי יחד עם טופס ההפקדה וגזר הדין, וכאן לא ינפקו לך רק לאחר שתעשה את כל הפרוצדורה של הרשיון מחדש.ושוב נהג חדש שנתיים,

פורסם

בדקתי לך לעומק, אתה תצטרך רק לעשות תאוריה בלבד, אם זה אפילו 3 חודשים ויום לפי ימים היית צריך תאוריה וטסט,

סע בזהירות ושיהיה לך שבוע טוב

פורסם

מצחיק, בדיוק חזרתי מהכיוון הפוך וראיתי הרבה ניידות תנועה בצדדים, הבהבתי להזהיר נהגים שבאו מולי, כנראה שלא היה לך מזל שלא ראית אותי :-P

לפחות, יצאת בזול, תלמד להבא לא להשתגע, חבל על הרשיון במיוחד שאתה נהג חדש

פורסם
זה מה שגרמו הנסיבות ולזה לא אכנס עכשיו...

:lol:

מעולה בשבילך שהכל נסגר כך. מציע לך לשמור את הטלפון שלו...

פורסם

160 בכביש של 80?!

נראה לי שמכניסים היום לכלא על עבירה כזאת. לא יודע איך יצאת מזה בזול אבל תנסה להפוך את זה לשיעור לחיים ולא למנהג.

פורסם

אבל הקטע הוא שמשהפקדתי את הרישיון לאחר פסילה הנהלתית עד לתום הפסילה לא יעברו מעל 90 יום אלא רק סביבות ה 60...

פורסם

מה שקובע הוא משך השלילה בפסק הדין, גם אם יפרשו לך אותה ל-6 תשלומים. השלילה היא ל-90 יום - היכון ל"אמצעי תיקון" ואיפוס מונה ה"נהג חדש".

בקיצור - למד את הלקח שלך וסע כחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...